De Lange Weide

De Lange Weide

4.7 reviewscore • 3 reviews
V

Top als je niet bang voor insecten bent

Wij hebben een geweldige tijd gehad tijdens ons verblijf op de camping. De sfeer was ontspannen en onze tent was compleet uitgerust met alles wat we nodig hadden. Een absolute highlight was de hottub die we tot onze beschikking hadden, dit maakte het verblijf nog aangenamer. We raden deze camping zeker aan voor iedereen die op zoek is naar een ontspannen vakantie. De kinderen vermaakten zich prima op het terrein en vroegen zelfs niet eens om hun tablet. Echter, als je vies bent van insecten, raden we je aan om niet naar deze camping te gaan.

Van Duijn 26 mei 2022
Reageer
H

Super vakantie gehad

Tijdens onze vakantie op de boerderij hebben we ons zeer vermaakt. Zowel wij als onze kinderen en kleinkinderen hebben genoten van de rust, ruimte en de activiteiten die de boerderij te bieden had. De boer en boerin waren zeer vriendelijk en behulpzaam, altijd bereid om ons te helpen waar nodig. De accommodatie was comfortabel en alles was keurig verzorgd. We hebben echt een topvakantie gehad en zouden deze boerderij aan iedereen aanraden die op zoek is naar een rustige en ontspannen vakantie.

Haverkamp 16 sep 2022
Reageer
S

Was echt genieten

We hebben een geweldige vakantie gehad op de Lange Weide. De opzet is klein en intiem, met voldoende privacy. De kinderen hebben zich de hele dag vermaakt zonder het gebruik van elektronische apparaten. Ze hebben zich bezig gehouden met het verzorgen van dieren en spelen, waardoor we veel tijd hadden om te ontspannen. De mensen van de Lange Weide zijn erg vriendelijk en behulpzaam, alles kan en niets is moeilijk. We hebben extra arrangementen aan ons verblijf toegevoegd en dat was boven verwachting.

Stevens 8 jul 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2023 in de omgeving van Dwingeloo.

Over De Lange Weide