De Brabantse Hei

De Brabantse Hei

4.4 reviewscore • 10 reviews
W

De kinderen genoten volop

We hebben een geweldige tijd gehad tijdens onze eerste ervaring met Boer & Bed en we zouden zeker weer terugkomen! Onze kinderen hebben volop genoten van de activiteiten, zoals het verzorgen van de dieren, spelen in de hooibalen, rijden op tractors en de fantastische speeltuin waar ze zich heerlijk konden uitleven.
De "Glamping"-tenten waren van alle gemakken voorzien en we hebben genoten van de lokale lekkernijen die te vinden waren in het winkeltje. Inge en Johnny, de gastheren, waren ontzettend lief en gastvrij. Ze deden er alles aan om ons verblijf zo aangenaam mogelijk te maken

Wendy 17 mei 2023
Reageer
H

Genoten van het buiten zijn

We hebben een geweldige tijd gehad tijdens onze eerste ervaring met Boer & Bed en we zouden zeker weer terugkomen! Onze kinderen hebben volop genoten van de activiteiten, zoals het verzorgen van de dieren, spelen in de hooibalen, rijden op tractors en de fantastische speeltuin waar ze zich heerlijk konden uitleven. De "Glamping"-tenten waren van alle gemakken voorzien en we hebben genoten van de lokale lekkernijen die te vinden waren in het winkeltje. Inge en Johnny, de gastheren, waren ontzettend lief en gastvrij. Ze deden er alles aan om ons verblijf zo aangenaam mogelijk te maken

Hannie 1 mei 2023
Reageer
N

Heerlijk lang weekend

We hebben een geweldig lang weekend gehad en waren aangenaam verrast door de comfortabele tent. Onze kinderen van 1, 4 en 7 jaar konden heerlijk slapen dankzij de fijne bedden en de donkere omgeving. Ze hebben volop genoten van het spelen op de boerderij en het samenzijn met de andere kinderen. Het was prachtig om te zien hoe ze zich vermaakten en nieuwe vriendjes maakten. Het was een perfecte balans tussen ontspanning en avontuur. We hebben genoten van de rust en de natuurlijke omgeving, terwijl de kinderen volop plezier hadden en nieuwe ervaringen opdeden.

Nadine 28 apr 2023
Reageer
G

Gezellige babbels

Het was heerlijk om in zo'n prachtige omgeving tot rust te komen. We hebben genoten van de gezellige gesprekken met de boer en boerin, die altijd even de tijd namen voor een praatje. Het gaf een gevoel van verbondenheid en maakte ons verblijf extra speciaal. We waardeerden hun gastvrijheid en persoonlijke aandacht enorm. Het was fijn om te weten dat ze er waren en dat we altijd even konden bijpraten.

Gaike 22 aug 2022
Reageer
D

Veel speelmogelijkheden

Ons gezin heeft echt genoten van een fantastische week op deze locatie. De tenten waren geplaatst op een prachtige weide met talloze speelmogelijkheden voor de kinderen. Terwijl wij rustig bij de tent konden zitten, vermaakten de kinderen zich uitstekend met water, zand, een hooiberg en een trampoline. Er was echt van alles te doen!
Bovendien bood de omgeving volop mogelijkheden voor leuke uitjes. We ontdekten dat ook België heel dichtbij was, waardoor we daar ook diverse leuke uitstapjes hebben kunnen maken. Het was geweldig om zoveel afwisseling te hebben en steeds nieuwe avonturen te beleven.

Diederik 29 jul 2022
Reageer
R

Zeer, zeer aangenaam

We hebben een geweldige tijd gehad op deze Boerenbed-locatie, een van de meest aangename die we tot nu toe hebben bezocht. De interactie met de uitbaters en medetoeristen was uitstekend. Onze kinderen maakten binnen de kortste keren veel vriendjes en genoten volop. De opstelling van het terrein en de diverse faciliteiten droegen zeker bij aan de pret. We waren vooral enthousiast over het leuke winkeltje met een ruime selectie producten, waaronder heerlijk Black Angus-vlees van de eigen koeien. In de omgeving waren er tal van leuke activiteiten te doen, zoals zwemvijvers, een maïsdoolhof en andere boerderijen waar je lekker kunt eten. Bovendien waren alle mensen die we in deze regio tegenkwamen buitengewoon vriendelijk en behulpzaam.

Rutgers 11 jul 2022
Reageer
L

Vakantie van ons leven!

De vakantie was een onvergetelijke ervaring voor onze kinderen! Samen met de andere kinderen in de tenthuisjes hebben ze urenlang gespeeld op de hooiberg, de trampoline, het voetbalveld en nog veel meer. 's Avonds genoten ze van gezellige momenten waarbij ze marshmallows roosterden. We hebben ook leuke uitstapjes gemaakt naar de vele speeltuinen en zwemgelegenheden in de buurt, allemaal op fietsafstand van de boerderij.
Het tenthuisje zelf was perfect in orde en erg gezellig. De bedden en dekbedden waren comfortabel en zorgden voor een goede nachtrust. De boerin, onze gastvrouw, was ontzettend vriendelijk en behulpzaam.
Echter, één minpuntje was de hygiëne. In de knuffelschuur met konijnen was er sprake van een opeenhoping van keuteltjes, plasjes, stof en spinnenwebben. Ook in het tenthuisje waren er veel vliegen aanwezig die kleine uitwerpselen achterlieten, zelfs in onze bedden en op het gezicht van ons slapende kind. Hoewel dit niemands schuld was, is het misschien iets waar toekomstige bezoekers rekening mee moeten houden.

Leli 11 jul 2022
Reageer
O

Nare wespen

Ons verblijf in een 6-persoons caravan was in orde, de locatie was prima. De caravan(s) zouden echter wel een grondige schoonmaakbeurt kunnen gebruiken. De animatie was prima en het zwembad had helaas teveel chloor, wat direct invloed had op onze luchtwegen. Helaas hadden we ook veel overlast van wespen en hebben we besloten na 1 nacht weer naar huis te gaan vanwege een wespennest bij onze caravan. De receptie had hier helaas niks aan kunnen doen, maar heeft wel netjes geregeld dat we compensatie kregen voor de niet-genoten dagen op het park. Het park was verder heel schoon en mooi, met vriendelijk personeel en een prachtige omgeving. Volgend jaar gaan we echter naar een ander park buiten het wespenseizoen om.

Oetels 8 jun 2022
Reageer
F

Dit was echt fantastisch

We hebben een geweldig verblijf gehad in een schoon en mooi chalet. De omgeving is prachtig, met veel bossen waardoor je echt tot rust komt. Het zwembad was fijn en het personeel was echt geweldig! Hierdoor zal ik zeker vaker naar een Roompot park gaan, want de kwaliteit is echt omhoog gegaan.

F.L. Yeng 26 feb 2022
Reageer
J

Leuk en heel erg schoon

Vandaag zijn we aangekomen en het inchecken verliep soepel en vriendelijk. Ons huisje is leuk (met een puntdak) en erg schoon! Aanvankelijk dachten we dat het te klein zou zijn voor ons gezelschap van vijf personen, maar bij binnenkomst bleek het ruimer dan verwacht. We hadden het via een vakantieveiling geboekt en zijn erg blij en dankbaar voor deze midweek. Helaas zijn veel dingen dicht, maar dat is niet te wijten aan Roompot. We gaan dus lekker zelf koken in plaats van afhalen. Er zijn genoeg supermarkten in de buurt, waaronder een Aldi op ongeveer 5 minuten rijden.

Jan Korne 14 jan 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2024 in de omgeving van Hooge Mierde.

Over De Brabantse Hei

BoerenBed De Brabantse Hei is gelegen te De Luther 23 in Hooge Mierde. De camping biedt gezellige en comfortabele accommodaties in de vorm van luxe glampingtenten. De tenten zijn volledig ingericht en voorzien van alle moderne gemakken, terwijl de landelijke sfeer behouden blijft. Op De Brabantse Hei kunnen gasten deelnemen aan verschillende boerderijactiviteiten, zoals het voeren van dieren, melken van koeien, en het verzorgen van andere boerderijdieren. Kinderen kunnen zich vermaken in de speeltuin en meehelpen met het verzamelen van eieren uit het kippenhok. Er zijn ook volop mogelijkheden om te wandelen en te fietsen in de omgeving, waarbij gasten kunnen genieten van het prachtige landschap en de rustige natuur.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Hooge Mierde, Noord-Brabant
  • https://www.brabantsehei.nl
  • info@brabantsehei.nl