De Brabantse Hei

De Brabantse Hei

4.5 reviewscore • 3 reviews
W

De kinderen genoten volop

We hebben een geweldige tijd gehad tijdens onze eerste ervaring met Boer & Bed en we zouden zeker weer terugkomen! Onze kinderen hebben volop genoten van de activiteiten, zoals het verzorgen van de dieren, spelen in de hooibalen, rijden op tractors en de fantastische speeltuin waar ze zich heerlijk konden uitleven.
De "Glamping"-tenten waren van alle gemakken voorzien en we hebben genoten van de lokale lekkernijen die te vinden waren in het winkeltje. Inge en Johnny, de gastheren, waren ontzettend lief en gastvrij. Ze deden er alles aan om ons verblijf zo aangenaam mogelijk te maken

Wendy 17 mei 2023
Reageer
H

Genoten van het buiten zijn

We hebben een geweldige tijd gehad tijdens onze eerste ervaring met Boer & Bed en we zouden zeker weer terugkomen! Onze kinderen hebben volop genoten van de activiteiten, zoals het verzorgen van de dieren, spelen in de hooibalen, rijden op tractors en de fantastische speeltuin waar ze zich heerlijk konden uitleven. De "Glamping"-tenten waren van alle gemakken voorzien en we hebben genoten van de lokale lekkernijen die te vinden waren in het winkeltje. Inge en Johnny, de gastheren, waren ontzettend lief en gastvrij. Ze deden er alles aan om ons verblijf zo aangenaam mogelijk te maken

Hannie 1 mei 2023
Reageer
N

Heerlijk lang weekend

We hebben een geweldig lang weekend gehad en waren aangenaam verrast door de comfortabele tent. Onze kinderen van 1, 4 en 7 jaar konden heerlijk slapen dankzij de fijne bedden en de donkere omgeving. Ze hebben volop genoten van het spelen op de boerderij en het samenzijn met de andere kinderen. Het was prachtig om te zien hoe ze zich vermaakten en nieuwe vriendjes maakten. Het was een perfecte balans tussen ontspanning en avontuur. We hebben genoten van de rust en de natuurlijke omgeving, terwijl de kinderen volop plezier hadden en nieuwe ervaringen opdeden.

Nadine 28 apr 2023
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juli 2024 in de omgeving van Hooge Mierde.

Over De Brabantse Hei

Er zijn 3 reviews geschreven over De Brabantse Hei op Reviews.nl. Met een 4.5 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Geverifieerd bedrijf
  • Vakantieparken
  • Hooge Mierde, Noord-Brabant
  • https://www.brabantsehei.nl
  • info@brabantsehei.nl