Cuber Suites Veluwe

Cuber Suites Veluwe

4.0 reviewscore • 4 reviews
A

Genieten van de natuur, niet in een Cuber

Vanuit de Cuber kijk je uit op de voorbij rijdende auto’s en de automobilisten kijken recht je slaapkamer in. Vlak naast een voor een doodlopende weg drukke weg. Genieten van de natuur zit er niet in. Privacy en rust zijn ver te zoeken. In een minimalistisch huisje kan je alsof je in een theater zit (eerder een wachtkamer van een crematorium) genieten van de natuur, wordt beweerd. Helaas de werkelijkheid is anders.

Arthur van de Graaf 28 nov 2023
Reageer
W

Super locatie

De locatie van de suites is fantastisch en de suites zelf zijn prachtig en luxe! Ik ben zeker van plan om hier vaker naartoe te gaan. Alles wordt geregeld via een handige app en het is allemaal super modern! Er is voldoende parkeergelegenheid en er valt niets op aan te merken! Ik raad het zeker aan! De airconditioning werkt goed en zorgt voor verkoeling tijdens de warme dagen.

Willem O. 2 jul 2023
Reageer
J

Fantastische suites!

Ons verblijf van begin tot eind was absoluut geweldig. De suite was onberispelijk schoon en had alles wat we nodig hadden. Voldoende handdoeken, kopjes en bordjes waren aanwezig, evenals een Nespresso-apparaat en waterkoker.

Alles was super schoon en we konden alles bedienen met behulp van de app, wat perfect werkte. Alle informatie was gemakkelijk te vinden. Het contact met Cuber Suites was gedurende het hele verblijf goed en vriendelijk.

De locatie is geweldig en je kunt zo de bossen in wandelen. Je kunt ook fietsen huren als je wilt. Er is aan alles gedacht, zelfs een Sonos-luidspreker, hoewel er geen tv is, maar dat mis je niet. De heerlijke Stella Marie-producten in de douche geven een mooie touch.

We komen zeker snel terug en ik raad het ten zeerste aan voor een bezoek aan de Veluwe.

Joekie P. 21 apr 2023
Reageer
F

Geen privacy

Wij verbleven in huisje nummer 19 met hottub, maar hadden tot onze teleurstelling totaal geen privacy omdat het direct aan een wandelpad lag. Sommige mensen maakte vervelende opmerkingen toen we in de hottub zaten. Hierdoor durfden we er ook niet meer in. Dit was erg vervelend.

Daarnaast vonden we de prijs-kwaliteitverhouding niet in balans. Bij terugkomst na een wandeling troffen we vier jongeren aan op ons terras bij de hottub, wat natuurlijk niet prettig was.

Freya 9 apr 2023
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juli 2024 in de omgeving van Hoenderloo.

Over Cuber Suites Veluwe

Er zijn 4 reviews geschreven over Cuber Suites Veluwe op Reviews.nl. Met een 4.0 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Hoenderloo, Gelderland
  • https://cubersuites.nl
  • hello@cuber.nl