Cuber Suites Veluwe

Cuber Suites Veluwe

4.2 reviewscore • 11 reviews
J

Fantastische suites!

Ons verblijf van begin tot eind was absoluut geweldig. De suite was onberispelijk schoon en had alles wat we nodig hadden. Voldoende handdoeken, kopjes en bordjes waren aanwezig, evenals een Nespresso-apparaat en waterkoker.

We hadden ook een suite met een sauna, wat 's avonds fantastisch was om in te ontspannen terwijl we naar buiten keken. Vergeet niet je badkleding mee te nemen voor de sauna.

Alles was super schoon en we konden alles bedienen met behulp van de app, wat perfect werkte. Alle informatie was gemakkelijk te vinden. Het contact met Cuber Suites was gedurende het hele verblijf goed en vriendelijk.

De locatie is geweldig en je kunt zo de bossen in wandelen. Je kunt ook fietsen huren als je wilt. Er is aan alles gedacht, zelfs een Sonos-luidspreker, hoewel er geen tv is, maar dat mis je niet. De heerlijke Stella Marie-producten in de douche geven een mooie touch.

We komen zeker snel terug en ik raad het ten zeerste aan voor een bezoek aan de Veluwe.

Joekie P. 21 apr 2023
Reageer
A

Genieten van de natuur, niet in een Cuber

Vanuit de Cuber kijk je uit op de voorbij rijdende auto’s en de automobilisten kijken recht je slaapkamer in. Vlak naast een voor een doodlopende weg drukke weg. Genieten van de natuur zit er niet in. Privacy en rust zijn ver te zoeken. In een minimalistisch huisje kan je alsof je in een theater zit (eerder een wachtkamer van een crematorium) genieten van de natuur, wordt beweerd. Helaas de werkelijkheid is anders.

Arthur van de Graaf 28 nov 2023
Reageer
W

Super locatie

De locatie van de suites is fantastisch en de suites zelf zijn prachtig en luxe! Ik ben zeker van plan om hier vaker naartoe te gaan. Alles wordt geregeld via een handige app en het is allemaal super modern! Er is voldoende parkeergelegenheid en er valt niets op aan te merken! Ik raad het zeker aan! De airconditioning werkt goed en zorgt voor verkoeling tijdens de warme dagen.

Willem O. 2 jul 2023
Reageer
F

Geen privacy

Wij verbleven in huisje nummer 19 met hottub, maar hadden tot onze teleurstelling totaal geen privacy omdat het direct aan een wandelpad lag. Het passerende publiek maakte ongewenste opmerkingen, wat erg vervelend was.

Daarnaast vonden we de prijs-kwaliteitverhouding niet in balans. Bij terugkomst na een wandeling troffen we vier jongeren aan op ons terras bij de hottub, wat natuurlijk niet prettig was.

Freya 9 apr 2023
Reageer
Y

We hebben heerlijk genoten

We hebben enorm genoten van ons verblijf in de Cube. Het uitzicht was adembenemend, het bed was heerlijk comfortabel en de bediening van alle faciliteiten, zowel via de knoppen als via de app, verliep soepel. Het contact met onze gids was ook prettig en behulpzaam. De sauna die we hadden bijgeboekt was een absolute traktatie en bovendien zeer schoon. 's Avonds hebben we genoten van de gezelligheid rondom het vuur. We hebben een fantastische tijd gehad en zijn volledig tot rust gekomen.

Yvette K. 20 dec 2022
Reageer
B

Genieten!

We hebben ontzettend genoten van ons verblijf in de Cube. Het uitzicht was prachtig, het bed was heerlijk en alles was eenvoudig te bedienen, zowel met knoppen als via de app. We hadden goed contact met onze gids. De sauna die we hadden bijgeboekt was fijn en schoon. 's Avonds hebben we genoten van het vuur buiten. We hebben echt een geweldige tijd gehad.

B. Carne 2 dec 2022
Reageer
J

Chillen in de natuur!

Als je op zoek bent naar een plek om helemaal tot rust te komen met z'n tweeën, dan is de Cube echt perfect! Het is een prachtig en luxe verblijf met een ongekende locatie en privacy. Absoluut een aanrader! De tiny suite is van alle gemakken voorzien en bevindt zich midden in de natuur, aan de rand van het Nationaal Park Veluwe. Het is werkelijk fantastisch en een absolute aanrader voor een heerlijk verblijf. Je zult er zeker van genieten!

Jeanine 9 sep 2022
Reageer
V

Luxe en genot

Deze accommodatie biedt een echt samenspel van luxe, comfort, ontspanning en natuur. Wij hebben genoten van het prachtige uitzicht en de rustgevende omgeving.

Van Reuver 22 jul 2022
Reageer
B

Modern verblijf

Het moderne verblijf is compact maar voldoet prima aan onze behoeften. Ondanks het ontbreken van een tv hadden we onze tablet mee en konden we genieten van de goede wifi-verbinding. De Cuber app bood verschillende handige functies en het contact met onze gids was prettig.

De locatie is fantastisch en er is genoeg te doen en te zien in de omgeving, zelfs als het weer wat tegenzit. Ondanks drie dagen regen hebben we enorm genoten van zowel de prachtige omgeving als ons comfortabele verblijf in de cabin. Een echte aanrader!

Bertjan Boven 20 jun 2022
Reageer
M

Volgende keer buiten barbecueen?

We hebben genoten van ons verblijf in een aangename omgeving. Over het algemeen was alles goed in en rondom het huisje, maar we hebben wel een probleem ervaren met de hitte in de accommodatie. Het zou fijn zijn geweest als we buiten hadden kunnen barbecueën. Desondanks hebben we toch een prettig verblijf gehad.

Malik Fardhou 24 jan 2022
Reageer
B

Cuber app is praktisch

Een super ligging midden in het bos, makkelijk te bereiken. Een klein stukje (ca. 30m) lopen vanaf de auto. Nieuw gebouwd huisje, mooie privé ligging. Geen last van andere mensen.

Klein “min” puntje, de wc lekte wat water.. de monteur was er binnen een uur! Ideaal! En goede service.

Alles te bedienen via de Cuber app, verlichting, openen van deur etc.. met een persoonlijke gids, die veel tips had voor restaurants, bezienswaardigheden etc.

Fantastisch, wij komen terug!

Boukje 13 sep 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Hoenderloo.

Over Cuber Suites Veluwe

Cuber Suites Veluwe is een uniek vakantiepark gelegen te Krimweg 140c in Hoenderloo in het hart van de Veluwe. Dit park biedt een bijzondere vakantie-ervaring door de moderne en duurzame vakantiewoningen in de vorm van kubussen. Gasten kunnen verblijven in deze stijlvolle en volledig ingerichte vakantiehuizen, omgeven door rust en natuur. Het park is ideaal voor rustzoekers en natuurliefhebbers. CubeR Veluwe beschikt over faciliteiten zoals een buitenzwembad, een speeltuin en diverse fiets- en wandelroutes in de omgeving. Gasten kunnen genieten van de prachtige Veluwse natuur, met zijn bossen, heidevelden en wildlife. In de nabije omgeving zijn er ook diverse bezienswaardigheden en activiteiten, zoals het Nationaal Park De Hoge Veluwe, het Kröller-Müller Museum en het Ouwehands Dierenpark in Rhenen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Hoenderloo, Gelderland
  • https://cubersuites.nl
  • hello@cuber.nl