Correct

Correct

4.5 reviewscore • 2 reviews
S

Geweldige winkel

Geweldige winkel in Rotterdam aan de Ceintuurbaan 111. We komen hier al jaar en dag en het is altijd prettig winkelen. Personeel die je vriendelijk aanspreekt en ook daadwerkelijk weet waar ze over spreken. Soms moet je gek doen zegt mijn vriendin altijd dus we hadden hier afgelopen zomer nog een mooie rubberboot gekocht met aluminium bodem, heerlijk plezier van gehad!

Stijn 28 dec 2022
Reageer
P

Goede klantenservice bij Correct

Super winkel. Ik woon in Rotterdam dus we komen er vaker maar we worden hier altijd goed geholpen. Volgens mij was het meneer Vinke die ons had geholpen bij de klantenservice. Onze televisie had al vrij snel na aankoop enkele dode pixels, waardoor we telefonisch contact hadden gehad. Beste was om terug te gaan naar de winkel en om de tv om te ruilen of anderzijds het geld terug te krijgen. Dit gedaan en we hebben zelfs een betere tv meegekregen voor dezelfde prijs! Dat noem ik nou eens service. Mag ook wel eens gezegd worden. Een stuk beter dan de Mediamarkt, waar alles alleen maar om geld draait!

Pascal 15 nov 2022
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juli 2024.

Over Correct

Er zijn 2 reviews geschreven over Correct op Reviews.nl. Met een 4.5 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.correct.nl
  • info@correct.nl