City Hotel Hengelo

City Hotel Hengelo

4.0 reviewscore • 5 reviews
L

Grote indruk

Een uitstekend hotel met gastvrij personeel. We raakten geïnspireerd door de indrukwekkende herinneringen aan de Stork-fabriek, met name de machineonderdelen op de derde etage maakten grote indruk op ons. En zo zijn er ook andere faciliteiten waarvan we echt hebben genoten. We denken dat we dit hotel vaker zullen bezoeken, vooral voor ons jaarlijks familiebijeenkomst is dit een goede accommodatie.

Lucia Veller 15 jun 2021
Reageer
P

Alles leek hygienisch.

Een uitstekend verblijf met een keurige en smetteloze kamer. Op sommige plekken zou een opfrisbeurt geen kwaad kunnen, maar alles leek in ieder geval hygiënisch. Helaas was de douche niet goed afgesteld en bleek het water veel te heet. Dit merk je echter al snel zelf. Het hotel heeft geen opvallende eigenschappen en vanwege COVID-19 wordt het ontbijt als een standaardpakketje verstrekt. Hoewel je wensen kon doorgeven, werden deze niet vervuld. Over het algemeen was er niets bijzonders aan het verblijf.

Polly 18 aug 2020
Reageer
O

Inderdaad top

Voor mij een hotel die inderdaad top is. Ik wil graag dan beginnen bij de kamers die uitstekend eruit zien. Verder is het ontbijt zeer gevarieerd en lekker. Lunch bestond ook uit een gevarieerd menu. Ik heb wel meegemaakt dat er voor iemand een soepje is klaargemaakt, omdat hij aangaf dat hij zich niet goed voelde en iets licht wilde eten. Dit is toch een royale behandeling!

OU 23 apr 2019
Reageer
A

Aangename verrassing

Wij verblijven gedurende het hele jaar regelmatig in hotels die wat budgetvriendelijker zijn. Wij kiezen doorgaans voor accommodaties die minder dan €80,- per nacht kosten voor twee personen, inclusief ontbijt. Meestal is er wel iets aan te merken, maar dit hotel was een aangename verrassing. De kamer en badkamer waren ruim, mooi en goed onderhouden. Een keurig hotel met naar mijn mening bijna overal nieuwe vloerbedekking. Het ontbijt was uitstekend en zelfs in het weekend hadden we een vredige kamer.

Alba 19 feb 2019
Reageer
B

Kamer royaal en brandschoon

Dit hotel is uitstekend; de kamer is royaal en brandschoon, en het ontbijt is meer dan voldoende. We hadden een tweedaags verblijf geboekt, maar tijdens de eerste nacht werden we om 5.00 uur gewekt door een brandalarm dat meer dan een uur duurde. Het enige dat we te horen kregen was een verontschuldiging en dat er niets aan kon worden gedaan. We ontvingen helemaal geen vorm van compensatie. Deze gebeurtenis heeft onze korte vakantie behoorlijk verstoord, wat erg teleurstellend was.

Bertha 2 jan 2019
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van april 2024 in de omgeving van Hengelo.

Over City Hotel Hengelo

City Hotel Hengelo is gelegen te B.P. Hofstedestraat 50 in Hengelo. De kamers van City Hotel Hengelo zijn ruim en bevatten gratis wifi, een flatscreen-tv, een bureau en een eigen badkamer. Het hotel beschikt ook over een restaurant waar gasten kunnen genieten van heerlijke gerechten en een uitgebreid ontbijtbuffet. Daarnaast is er een bar waar gasten kunnen ontspannen met een drankje na een drukke dag. Voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen zijn er diverse vergaderfaciliteiten beschikbaar. City Hotel Hengelo is gunstig gelegen nabij winkels, restaurants, theaters en andere attracties in het centrum van Hengelo. Het hotel is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en biedt parkeergelegenheid voor gasten die met de auto komen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Hengelo, Overijssel
  • https://www.cityhotelhengelo.com
  • info.cityhengelo@edenhotels.nl