Center Parcs Park Zandvoort

Center Parcs Park Zandvoort

3.5 reviewscore • 12 reviews
G

Slechte ervaring

Het park zelf is wel mooi. Alleen (bijna) al het personeel is echt heel slecht. Neem ten eerste wat Nederlands pratende mensen aan. Het personeel van de service balie was het ergst. Wij hadden ontbijt aan deur besteld, tenminste dat dachten we. Want het bleek dat we moesten ontbijten bij het hotel. We zeiden dat we dat niet door hadden en of we ons geld terug konden krijgen(80euro).
Eigenlijk zeiden hun blikken al genoeg, een en al arrogantie. En dan direct in de verdediging gaan dat het ons eigen fout is. Dan ben je net een paar uur op het park, en de toon is gezet. Je kan ook gewoon begrip tonen, en zeggen dat het misschien onduidelijk op de site staat. En de mensen die daar een dure vakantie boeken, niet direct de grond in trappen. Deze Boy heeft nog veel te leren.

Gerda Gelderloos 9 nov 2023
Reageer
B

8 pers huisje

Het park heeft een mooie ligging, het meubilair van de huisjes is echt wel aan vernieuwing toe. Harde keuken stoelen en ook de bank is verouderd. Het personeel bij de bowling en bij het speelparadijs is echt drama. Geen Nederlands sprekende mensen achter de bar, bestellingen die niet door komen via de QR code en bitterballen die ontploft waren. Kinderen kunnen geen bestelling doen op deze manier. Engels werd er ook niet of nauwelijks verstaan wat het erg lastig maakt om te communiceren als de bestelling niet juist is. Ik snap de QR bestelling maar dan moet het wel juist aflevert worden. Bowling was leuk maar ook daar moet je lang wachten opJe bestelling.

Brilhoes 28 dec 2022
Reageer
J

Kerstmarkt Haarlem

Een paar weken geleden zijn wij een weekentje weg geweest naar Center Parcs Park Zandvoort. We wouden altijd al een keer naar de kerstmarkt in Haarlem en aangezien wij niet uit de buurt komen, hebben we er een weekendje van gemaakt. Haarlem is heel eenvoudig met de trein te bereiken vanaf Zandvoort aan Zee. De kerstmarkt was gezellig maar wel heel erg druk. Center Parcs Park Zandvoort is niks mis mee. Onze accommodatie was prima in orde en alles was goed geregeld. Misschien komen we wel weer een keer terug maar dan in de zomer.

Jantien 23 dec 2022
Reageer
S

Goedkoop overnachten

Goedkoop overnachten in leuke huisjes. Park Zandvoort ligt vrijwel tegen het strand aan en naast het circuit. Er staan wel veel huisjes op elkaar, maar het park is wel leuk aangelegd. Echt een gezellig park. Met ons huisje was niks mis. Het belangrijkste was dat het schoon was. Wij hebben heerlijk geslapen in ons huisje. Er is ook genoeg te doen op het park zelf, wat je van Center Parcs gewend bent. Voor kinderen is het helemaal geweldig.

Silvia 31 aug 2022
Reageer
F

Erg fijne vakantie gehad

Na het lezen van alle reviews zagen we een beetje tegen het verblijf op, maar wat is het ons meegevallen! Ja, het huisje is verouderd en ja, er zat een schimmelplekje in de badkamer en een spinnenweb in een hoekje, maar verder was het schoon en rook en zag het er fris uit. Het park is netjes onderhouden en wij hebben het ontzettend naar onze zin gehad. Wel een tip voor na de renovatie: er staan nu kleine tafeltjes met ijzeren punten in de woonkamer. Dit is niet ideaal met een klein kindje dat al vallend probeert te lopen. Iets meer babyproof zou niet verkeerd zijn.

Familie van der Horst 28 jul 2022
Reageer
A

De laatste keer helaas

Helaas, ons 4e bezoek aan dit park zal het laatste zijn. De gedateerde huisjes (we huurden er 3) wisten we, geen probleem. Was ook prima schoongemaakt. Maar de apparaten (zoals koelkast, gasstel) zijn echt aan vervanging toe. Wat ons deze keer vreselijk tegenviel was de houding van veel van de medewerkers. Ronduit onvriendelijk werden we behandeld bij receptie en bij de restaurant werden mijn zoon en schoonzoon domweg genegeerd, ondanks vriendelijke verzoek om iets te mogen bestellen. Dus daar weggegaan. Bij de bakker vlogen de vliegen af en aan op gebak en broodjes. Verderop bij één van de restaurants ook veel vliegen. We hebben het onderling uiteraard heel plezierig gehad. De locatie van het park is natuurlijk geweldig. Echt jammer dat we, in tegenstelling tot de andere 3 keer dat we er waren, negatieve ervaringen hadden.

Angelique Peterson 19 jul 2022
Reageer
J

Tegenvallend begin

Bij aankomst op het park ging het inchecken behoorlijk moeizaam, eenmaal bij het huisje werkt het sleuteltje. Uiteindelijk na een uur heen en weer gebel en naar de receptie te zijn gelopen konden we eindelijk ons huisje in.

Bij binnenkomst was het huisje ook nog eens vies, dusja weer bellen naar de receptie. Vervolgens nieuw huisje gekregen en een 50 euro voucher die we konden besteden in het park.
Wel moet je een flinke portemonnee meenemen, want alles is gigantisch duur.
Het park zelf en de activiteiten zijn wel erg leuk, dus dat maakte de vakantie op den duur enigszins goed.

Jan-Willem 4 jul 2022
Reageer
M

Heerlijk verblijf

Wij hadden een geweldige vierdaagse VIP bungalow-ervaring voor twee. Onze eerste ochtend was extra speciaal toen we twee herten aantroffen tijdens ons rustige ontbijt op het terras. Onze bungalow was tussen twee bungalows met kinderen, maar dit was geen enkel probleem. De bungalow was keurig opgeruimd en schoon, met alles op de begane grond dus geen trappen. De grote badkamer nodigde uit om te genieten. De zee was dichtbij en de restaurants in de omgeving waren uitstekend. Onze trip naar Haarlem was prachtig. Samenvattend: een uitstekend verblijf voor stelletjes op zoek naar rust en dat ook vinden!

Manders 23 apr 2022
Reageer
D

Flink verouderd

Het huisje was niet bepaald schoon en we moesten alles zelf schoonmaken. Buitenruimte was minimaal en binnen was het klein en nauwelijks ruimte. Bovendien was alles duur. Het eten was van slechte kwaliteit en bijna niks waard voor het geld. Tevens was er een duidelijk tekort aan personeel. Hoewel de faciliteiten op het park leuk waren, was het nog steeds niet beter dan andere parken zoals Landal of Roompot. Centerparcs was vroeger bekend om zijn kwaliteit, maar tegenwoordig is het slechts vergane glorie en veel duurder. Voor onze volgende keer kiezen we weer voor een Landal park.

Dick 13 apr 2022
Reageer
L

Heerlijke week gehad

Het park was prachtig, met herten in de tuin en goede toegang tot het strand en duinen. Het huisje was nieuw en schoon. De trampolines, speelhal en het zwembad waren geweldig. Het enige minpunt op het park was het eten. Zowel de all-you-can-eat als de grill hadden een slechte kwaliteit/prijsverhouding en er was een tekort aan personeel. Gelukkig lagen strandtenten en de Dirk super dichtbij.

Lillianne Hille 5 apr 2022
Reageer
E

Lekker aan zee genoten

Het park Zandvoort is mooi en goed bereikbaar met ruime parkeergelegenheid en nette huisjes met veel voorzieningen. Helaas was de horeca, met name de snackbar, een drama. Toen we aankwamen, besloten we om gebruik te maken van de snackbar en bestelden we 4 porties friet met kipnuggets en cola. We betaalden 50 euro en moesten een uur en 15 minuten wachten, ondanks dat er slechts 5 bestellingen waren. Uiteindelijk was de friet nog niet eens gaar, waarover we klaagden en nieuwe kregen, maar helaas duurde dit weer 40 minuten. Gewoonweg schandalig. De horeca/snackbar is extreem duur en het duurt erg lang voordat je bestelling krijgt. Dit is het enige minpunt van het park Zandvoort. Overigens hebben we verder een mooie week gehad, we hebben ons lekker uitgeblazen en genoten.

Erik Man 12 jan 2022
Reageer
E

Enorme stank naar brand

Er is voor kinderen op het park en in de omgeving genoeg vermaak, maar onze accommodatie (Comfort cottage voor 6 personen, nummer 479) was teleurstellend. We hadden last van de stank van verbrand hout die door het hele huis heen hing, zelfs zonder dat we de haard gebruikten. Toen we thuiskwamen, bleek dat onze kleding, beddengoed en kinderspeelgoed allemaal stonken naar deze brandlucht uit het vakantiehuis.

Elanora 2 jan 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Zandvoort.

Over Center Parcs Park Zandvoort

Center Parcs Park Zandvoort, gelegen aan Vondellaan 60 te Zandvoort, is een vakantiepark waar je heerlijk kan uitwaaien aan het strand. Het park kenmerkt zich door de goede ligging tussen de steden en toch dichtbij het strand. Tevens is er een Aqua Mundo met meerdere glijbanen en watercinema, indoor trampolinepark Jump Town, Baluba indoor speelwereld en Action Factory. In de omgeving van het vakantiepark vind je Circuit Zandvoort.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Zandvoort, Noord-Holland
  • https://www.centerparcs.nl/nl-nl/nederland/fp_ZV_vakantiepark-park-zandvoort
  • info@centerparcs.com