Center Parcs Park Zandvoort

Center Parcs Park Zandvoort

3.5 reviewscore • 4 reviews
G

Slechte ervaring

Het park zelf is wel mooi. Alleen (bijna) al het personeel is echt heel slecht. Neem ten eerste wat Nederlands pratende mensen aan. Het personeel van de service balie was het ergst. Wij hadden ontbijt aan deur besteld, tenminste dat dachten we. Want het bleek dat we moesten ontbijten bij het hotel. We zeiden dat we dat niet door hadden en of we ons geld terug konden krijgen(80euro).
Eigenlijk zeiden hun blikken al genoeg, een en al arrogantie. En dan direct in de verdediging gaan dat het ons eigen fout is. Dan ben je net een paar uur op het park, en de toon is gezet. Je kan ook gewoon begrip tonen, en zeggen dat het misschien onduidelijk op de site staat. En de mensen die daar een dure vakantie boeken, niet direct de grond in trappen. Deze Boy heeft nog veel te leren.

Gerda Gelderloos 9 nov 2023
Reageer
B

8 pers huisje

Het park heeft een mooie ligging, het meubilair van de huisjes is echt wel aan vernieuwing toe. Harde keuken stoelen en ook de bank is verouderd. Het personeel bij de bowling en bij het speelparadijs is echt drama. Geen Nederlands sprekende mensen achter de bar, bestellingen die niet door komen via de QR code en bitterballen die ontploft waren. Kinderen kunnen geen bestelling doen op deze manier. Engels werd er ook niet of nauwelijks verstaan wat het erg lastig maakt om te communiceren als de bestelling niet juist is. Ik snap de QR bestelling maar dan moet het wel juist aflevert worden. Bowling was leuk maar ook daar moet je lang wachten opJe bestelling.

Brilhoes 28 dec 2022
Reageer
J

Kerstmarkt Haarlem

Een paar weken geleden zijn wij een weekentje weg geweest naar Center Parcs Park Zandvoort. We wouden altijd al een keer naar de kerstmarkt in Haarlem en aangezien wij niet uit de buurt komen, hebben we er een weekendje van gemaakt. Haarlem is heel eenvoudig met de trein te bereiken vanaf Zandvoort aan Zee. De kerstmarkt was gezellig maar wel heel erg druk. Center Parcs Park Zandvoort is niks mis mee. Onze accommodatie was prima in orde en alles was goed geregeld. Misschien komen we wel weer een keer terug maar dan in de zomer.

Jantien 23 dec 2022
Reageer
S

Goedkoop overnachten

Goedkoop overnachten in leuke huisjes. Park Zandvoort ligt vrijwel tegen het strand aan en naast het circuit. Er staan wel veel huisjes op elkaar, maar het park is wel leuk aangelegd. Echt een gezellig park. Met ons huisje was niks mis. Het belangrijkste was dat het schoon was. Wij hebben heerlijk geslapen in ons huisje. Er is ook genoeg te doen op het park zelf, wat je van Center Parcs gewend bent. Voor kinderen is het helemaal geweldig.

Silvia 31 aug 2022
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juli 2024 in de omgeving van Zandvoort.

Over Center Parcs Park Zandvoort

Er zijn 4 reviews geschreven over Center Parcs Park Zandvoort op Reviews.nl. Met een 3.5 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Zandvoort, Noord-Holland
  • https://www.centerparcs.nl/nl-nl/nederland/fp_ZV_vakantiepark-park-zandvoort
  • info@centerparcs.com