Center Parcs Park De Haan

Center Parcs Park De Haan

3.6 reviewscore • 11 reviews
J

Waardeloos auto-verboden park

Vind je het leuk om met je zware boodschappen vanaf de Parking naar je huis te slepen; boek dan dit auto luwe park en zeul je een ongeluk..

Van het ogenschijnlijke mooie zwemparadijs doet de wild water baan het de hele week al niet, en wordt blijkbaar ook niet gefixt.

Huisjes lijken schoon, maar enorm stoffig en wc’s stinken naar pis; waarschijnlijk helemaal in de voegen getrokken want de geur blijft naar zelf schoonmaken.

Veel stof en spinnen in het huisje; schoonmaak door park is ronduit waardeloos.

Dus houd je van slepen met je spullen omdat je auto het park niet op mag; stikkende wc’s en huisjes vol stof; boek dan zeker hier een huisje bij het ongeïnteresseerde en ongeïnspireerde personeel.

J Ilbrink 9 aug 2023
Reageer
M

Week vakantie naar de vaantjes

Ik ging op zoek naar een tuintje, een plek die ik thuis niet heb en stootte daar een week op wegenwerken, de aanleg van nieuwe asfalt. Weekje vakantie naar de vaantjes, ik ben daar moeten gaan lopen van de geur en lawaaihinder.
Bovenop dit alles komen ze de afgesproken schadevergoeding niet na.
De restaurants waren ook een grote flop, zelfs geen verse vis of mosselen op een kaart.
Ga je daar in het restaurant een portie frietjes vragen om op te eten aan de bungalow krijg je een nee, maar bij een cola geven ze wel, wat klantonvriendelijk

Myriam Janssens 6 jul 2023
Reageer
A

Hele fijne vakantie

Fantastisch park waarbij een Thaise mevrouw ons heel goed heeft geholpen bij het inchecken, uiterst behulpzaam en vriendelijk ging ze ons alles uitleggen. Je kan alles zeggen maar het personeel van Center Parcs is prima, tevens bij de horeca alleen lachende gezichten. We zagen zelf aan een zuidgericht huisje die aan het water staat, je slaapt er als een beer kan ik jullie vertellen. Het is heel ontspannend, waarbij de sauna natuurlijk ook hielp. Je kan er ook heerlijk wandelen, wij gingen vaak naar het strand en dan via het speelbos de slierberg weer terug. Center Parcs Park de Haan is zeker aan te raden.

Alexander 28 dec 2022
Reageer
V

Review over Park de Haan

Wij komen hier zeker terug, huisjes waren erg leuk met veel privacy al vonden we dat de kamers iets te klein waren en er waren geen kasten om je boodschappen fatsoenlijk op te kunnen bergen. Voor de rest totaal geen klachten over dit mooie en kindvriendelijke park. Onze dochter vond de kinderboerderij en speeltuinen geweldig. Supermarkt was aan de prijs maar dat is volgens mij altijd zo op vakantieparken, hadden niet anders verwacht. We komen hier zeker nog een keer terug.

Valerie 25 aug 2022
Reageer
M

Heerlijk was dit!

De bungalows in dit park zijn fraai gerenoveerd met nieuwe keukens en comfortabele bedden. Het zwembad is fantastisch, met veel glijbanen en een wildwaterbaan die garant staan voor uren plezier. Het park heeft een ideaal gelegen locatie, op slechts 15 minuten lopen van het strand. Het horloge-systeem, dat tegelijkertijd als sleutel voor het huisje en toegang tot het zwembad, speelparadijs en kluisjes dient, is bijzonder handig. Het enige minpuntje is de exorbitante prijzen in de supermarkt van de Market Dome.

Mw. De Vink 20 mrt 2022
Reageer
L

Fijne plek en fijne ligging

De bungalows op het park waren prachtig en bijna allemaal voorzien van ruime perceel. Onze vrijstaande bungalow was recent gerenoveerd en zat in zone 4. Het strand is gemakkelijk te bereiken door te wandelen of 7 minuten met de auto te rijden. Brugge is binnen 25 minuten bereikbaar met de auto. Het zwemparadijs is geweldig, met opwindende glijbanen en vermakelijk indoor gebied vol tropische groene planten. De pizzeria is een absolute aanrader, de medewerkers zijn vriendelijk en het eten is heerlijk, speciaal de versgebakken pizza's uit de steenoven!

Lisanne 13 feb 2022
Reageer
B

Genoten van dit leuke park

De Haan, Centerparcs bezocht voor de eerste keer. Het park is aantrekkelijk gelegen op ongeveer 1,5 km afstand van het strand en biedt mooie wandelpaden door bos en duinen naar de zee. Het zwembad was een groot succes met zijn glijbanen en wild waterbaan, helaas was het zondag gesloten. Het zou fijn zijn als Centerparcs hiertegen in zou gaan en zich zou verzetten tegen de overheid. De binnenspeeltuin was ook al even dicht en zou open moeten zijn. We aten één keer in het market restaurant, met een ruime keuze, helaas met extra kosten. Ons VIP huisje was proper en had alles wat we nodig hadden, maar kon wel een extra zetel gebruiken en de WiFi was niet optimaal. Het was een geslaagd weekend en we komen zeker nog eens terug.

Blik 19 dec 2021
Reageer
G

Fijn verblijf gehad maar wel verbeterpunten

Ons verblijf was prettig, ondanks het slechte weer. Aqua mundo en Baluba waren fijn voor de kinderen. Er was veel keuze in de supermarkt en bij de diverse restaurants. Het personeel was altijd vriendelijk en hield zich aan de coronamaatregelen. Het park was netjes en de omgeving rondom het huisje was mooi, met een eigen tuin. Het houtwerk van de cottage had vervanging nodig. Bij aankomst was de cottage niet helemaal proper, met spinnenwebben en stof in de woonkamer en slaapkamers. In de badkamer waren nog haren op de grond en de afkitting en het bad zelf waren verouderd. Dit veroorzaakte enige irritatie. Naar onze mening betaalden we een veel te hoge prijs voor het verblijf. Gelukkig maakten de andere aspecten van het park het grotendeels goed. Het was een van de betere Center Parcs parken.

Gezin met kids 9 aug 2021
Reageer
V

Voor ons was het verschrikkelijk

Bij aankomst moesten we tot drie keer toe klagen bij de receptie over de staat van ons huisje: er lagen teennagels in de zetel, het was vies onder de zetel, het tapijt was vuil, de douche was niet proper, er hingen spinnenwebben boven het bed, de vensterbanken zaten vol met dode vliegjes of andere insecten en de tuinmeubels waren smerig. Het park vertoont een gebrek aan onderhoud. De restaurants zijn teleurstellend, met uitzondering van de pizzeria, maar je moet wel op tijd reserveren. Er zijn leuke activiteiten voor kinderen, maar deze zijn allemaal tegen betaling. De prijs-kwaliteitverhouding is niet in evenwicht en wij zullen hier nooit meer terugkeren.

Van Troost 20 jul 2021
Reageer
C

Wat tegenvallend

Het park is gerenoveerd, met opgeknapte comfortabele huisjes die een nieuw lik verf hebben gekregen, maar er is nog wel duidelijk te zien wat eronder zit. Bij aankomst was de schoonmaak slecht, met haren en vuil van een vorige gast. De bedden veroorzaakten rugpijn. Hoewel de huisjes op zichzelf mooi zijn en er een prima zwembad is, is een fiets noodzakelijk. Je bevindt je tussen twee dorpen en het strand is nogal ver weg door het bos. Door de coronamaatregelen was veel dicht. De prijs-kwaliteitverhouding is niet goed, wat jammer is.

C.C. 29 jul 2020
Reageer
K

Positief verrast

Met een beetje weemoed vertrokken we vanwege de vele beperkingen door het coronavirus. Maar het moet gezegd worden, het park en vooral het personeel doen er alles aan om je verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Overal duidelijke pijlen en talrijke gelegenheden om je handen te ontsmetten. Ons eerste huisje had een lekkage, maar het personeel loste dit snel op door ons naar een ander cottage te verhuizen. Het park is prachtig gerenoveerd en de cottages zijn mooi opgeknapt. Helaas konden we geen gebruik maken van Aquamundo of Baluba, maar door de ligging aan zee was dit niet echt een gemis. De kust is te voet nogal ver weg, maar er zijn voldoende fietsen beschikbaar voor huur. We hadden een geweldige tijd!

Koos 22 jun 2020
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van mei 2024 in de omgeving van Belgie.

Over Center Parcs Park De Haan

Center Parcs De Haan, gelegen aan Wenduinesteenweg 150 te De Haan, is een vakantiepark waar je waterplezier kan ontdekken in de mooiste badplaats van België. Het park kenmerkt zich door het mooie indoor speelwereld en het langste strand van België op 1 km afstand te hebben. Tevens is er een Aqua Mundo aanwezig met 2 glijbanen, interactieve glijbaan en wildwaterbaan. In de omgeving van het vakantiepark vind je Unesco werelderfgoedstad Brugge.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Belgie
  • https://www.centerparcs.nl/nl-nl/belgie/fp_HA_vakantiepark-park-de-haan
  • info@centerparcs.com