Center Parcs Het Meerdal

Center Parcs Het Meerdal

4.0 reviewscore • 6 reviews
F

Fantastisch mooi park

Het verblijf was uitstekend in een luxe VIP-cottage, compleet met sauna en whirlpool. Helaas was er een minpunt: het zwemparadijs Aqua Mundo. Ik begrijp volkomen dat Centerparcs zich zorgen maakt over het energieverbruik, maar noem het dan niet meer een subtropisch zwemparadijs. Het water was echt te koud en in het buitenbad was het qua temperatuur niet aangenaam. Hierdoor zijn sommige mensen zwaar verkouden geworden en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Na 40 jaar trouwe bezoeken aan Centerparcs zal ik me gaan afvragen of we nog in de winterperiode naar Centerparcs zullen gaan.

Familie Hutter 4 dec 2022
Reageer
A

Mooi park om te verblijven

Een fantastisch opgeknapt park. We verbleven hier met drie gezinnen met kinderen en genoten van de prachtige omgeving en de mooi gerenoveerde huisjes. Helaas was het zwembad, Aqua Mundo, te koud, maar we hebben wel heerlijk zitten ontspannen op de terrassen van het Market Dome. Onze enige kleine teleurstelling was dat we niet mee konden doen aan de bingo, ondanks dat we er ruim 40 minuten voor de start aanwezig waren, omdat er niet genoeg zitplaatsen waren. Over het algemeen hebben we een geweldige midweek gehad met heerlijk weer.

Alex Koster 3 okt 2022
Reageer
E

Lekker genieten

Wij hebben heerlijk verbleven in een luxueuze vip-cottage, waar elke dag verse broodjes aan onze deur werden bezorgd. De vernieuwde cottage was prachtig, met een heerlijke badkamer die was uitgerust met een sauna en een whirlpool. Het zwembad was geweldig en vormde een mooie toevoeging aan ons verblijf. Helaas werden onze bedden niet opgemaakt toen we aankwamen in ons huisje en was de wc-bril helemaal los. Toen we dit meldden bij de receptie, werd ons verteld dat dit kwam door een tekort aan personeel en kregen we €5 compensatie per bed op ons bandje om te besteden op het park. Als ouders en kinderen hebben we enorm genoten van de prachtige natuurlijke omgeving, de wellness-faciliteiten en het geweldige zwembad. Een aanrader!

Evander 5 jul 2022
Reageer
F

Nederland in opkomst met vakantie

Er zullen steeds meer mensen zijn die niet meer naar een ander land toe gaan voor de vakantie, maar gewoon in eigen land blijven. Niet alleen omdat alles duurder wordt, maar ook omdat de zomers in ons kikkerlandje steeds warmer worden en het dus niet meer perse nodig is om naar de zon te rijden of te vliegen. Ik vind het leuk om te zien dat de nederlandse vakantieparken hierin lijken te investeren. Wij gaan al jaren naar verschillende center parcs toe en heb dus die ontwikkeling met eigen ogen gezien. Maar ze blijven vernieuwen en dingen toevoegen, wat ik vooral mooi vind om te zien is dat er zoveel activiteiten zijn om te doen voor jong, oud en het hele gezin samen. Ook de huisjes hebben al een flinke upgrade gehad, dat is nu echt een stuk beter. Het ene park is wel al mooier en verder dan de andere, maar ik moet zeggen dat we met Het Meerdal echt geboft hebben en we op een toppark zaten. Mooi weer erbij en dan heb je alles wat je maar zou kunnen wensen.

Fam. Esders 31 mei 2022
Reageer
J

Fotos mooier dan in het echt

Ik was er al een beetje bang voor, maar de foto's die je op de website van dit center parcs kunt vinden vind ik veel mooier dan dat het daadwerkelijk is. Ik vond het huisje matig en het bed echt drama. Het binnen gedeelte vond ik dan wel weer heel mooi en ook de eettentjes had ik niets op aan te merken. Maar ik vind wel dat alles op de site enorm is aangedikt, op positieve wijze. Dit zorgde toch voor een kleine deceptie bij mijn vriendin en mij. We waren voor het eerst hier in de buurt een midweekje weg, maar ik weet bijna met zekerheid te zeggen dat we hier niet nog een keer terug zullen komen.

Jens 19 mrt 2022
Reageer
P

Gezinsvriendelijk park

Deze center parcs heeft mij zo ontzettend positief verrast! Misschien zijn er meer vakantieparken die dit doen hoor, maar ik had er nog nooit van gehoord. Bij alle eetgelegenheden hadden ze (gratis) babyvoeding en warmers staan zodat je hier zelf niet aan hoefde te denken om dit mee te nemen om je vervolgens af te vragen hoe je dit moet gaan opwarmen. Of je hoofd te breken of er iets op de kaart staat wat je kind zou kunnen/willen eten. echt, wat een uitkomst dit! Dit mogen ze van mij overal wel normaliseren.

Sowieso vond ik dat er in het hele Center parcs heel goed ingesteld op kinderen. Alles was veilig en er waren veel speelplekken gecreëerd, zowel binnen als buiten. Hierdoor waren er ook heel veel gezinnen met kinderen, dus ik kan me wel voorstellen dat wanneer je hier kinderloos komt dat je het dan misschien een beetje hectisch/druk vind. Maar dat is dan eigen keus. Voor ons was het precies goed.

Paulien 16 feb 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van America.

Over Center Parcs Het Meerdal

Center Parcs Het Meerdal, gelegen aan Laagheideweg 11 te America, is een vakantiepark in de bossen waar kinderen zich koning voelen. Het park kenmerkt zich door de bosrijke omgeving en Aqua Mundo met wildwaterbaan en meerdere glijbanen waarvan een 103m lang is. Tevens is er een indoor speelwereld Baluba en Pony Holiday. In de omgeving van het vakantiepark vind je Toverland en Nationaal Park de Groote Peel.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • America, Limburg
  • https://www.centerparcs.nl/nl-nl/nederland/fp_MD_vakantiepark-het-meerdal
  • info@centerparcs.com