Center Parcs De Huttenheugte

Center Parcs De Huttenheugte

4.4 reviewscore • 4 reviews
F

De huttenheugte waterpark review

Van heel Drenthe is dit waarschijnlijk het mooiste waterpark met een mooie wildwaterbaan, grote blijbaan en voor de kinderen is er een soort gele boot waar ze heerlijk op kunnen spelen met glijbanen en overal waterspuiten. Er zijn een tiental baden waar je kan genieten, diep, ondiep, warm, kouder, etc. Valt genoeg te doen en is zeker een aanrader om eens heen te gaan. Klein nadeeltje is dat je de auto moet parkeren op de parkeerplaats en dan moet lopen naar het waterpark, wat nog best een trip is. Ook is het niet heel duidelijk waar je langs moet maar dat kan je wel vragen aan de overige bezoekers die er genoeg lopen. Meteen bij de ingang/uitgang van het waterpark zijn ook meerdere eettentjes te bekennen in het overdekte deel. Wij hebben hier heerlijk een patatje met hamburger gehaald na het zwemmen.

Fam. Kraag 16 nov 2022
Reageer
W

Mooie omgeving veel groen

Ook voor de wat oudere mensen onder ons, of gewoon mensen die veel van de natuur houden, is dit echt wel een aanrader. Ik lees veel over kindvriendelijke activiteiten en dergelijke, maar dat is niet het enige wat deze omgeving te bieden heeft.
Mijn vrouw en ik zijn allebei met pensioen en we komen hier al jaren, net voor het hoogseizoen, dan is het wel al lekker weer en kun je er heerlijk op uit trekken samen in de mooie omgeving van dit vakantiepark. De ene keer gaan we fietsen en daarna zoeken we weer een leuk wandelpad op.
Als je uit het westen, uit de stad komt, zoals wij dan waardeer je deze rust en ruimte des te meer.
Daarbij vind ik drentse mensen altijd erg vriendelijk en voelen wij ons hier altijd meer dan welkom. Echt een aanrader voor mensen die het leuk vinden om de natuur in te trekken en van al het groen te genieten.

Wim 6 apr 2022
Reageer
G

Oudbollige uitstraling

Ruim een half jaar geleden dit midweekje weg al geboekt, we waren helemaal enthousiast geworden van wat we online hadden gezien. Eenmaal aangekomen was het toch wel een flinke deceptie, de huisjes hadden een enorm oudbollige uitstraling. Ik zou niet weten wanneer ze het hier voor het laatst opnieuw gemeubileerd etc hebben, maar dat is al een hele tijd geleden kan ik je wel vertellen. En dat terwijl je er wel flink wat geld voor neer moet leggen om een 'luxe' huisje te huren, maar volgens mij is het enige verschil met een normaal huisje dan een vaatwasser. En die hebben we dan weer niet perse nodig.

Verder hebben we ons prima vermaakt op het park zelf en in de omgeving, dat wel. Het was er mooi en groen en de restaurants die in de omgeving werden aangeraden waren ook stuk voor stuk hartstikke prima. Maar als ik kijk naar het geld wat ik heb betaald voor de accommodatie, dan kan ik niet zeggen dat ik het dit waard vond, jammer.

Gea 1 feb 2022
Reageer
J

Leuk met kids

Wij zijn hier met ons gezin naartoe geweest.
We hebben drie jonge kinderen, waarvan de jongste twee is en de oudste zeven.
We zaten in een zespersoonshuisje en dat was voor ons perfect.
De kinderen hebben een hele leuke tijd gehad en wij ook.
Het park is goed ingesteld op gezinnen met (jonge) kinderen, waardoor er van alles te doen is.
Vooral het zwembad vonden onze kids helemaal het einde.
Ook zijn we een dagje naar Wildlands (dierentuin) geweest, dit was maar een kwartiertje rijden ongeveer.
Het weer had beter gekund, maar dat mocht de pret niet drukken.
Echt een topvakantie gehad en veel mooie herinneringen gemaakt, ik zie ons hier nog wel een keer vaker komen.

Jolanda 10 jan 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van mei 2024 in de omgeving van Dalen.

Over Center Parcs De Huttenheugte

Center Parcs De Huttenheugte, gelegen aan Reindersdijk 55 te Dalen, is een vakantiepark met kinderspeelparadijs in een rustgevende en bosrijke omgeving. Het park kenmerkt zich door het grote Aqua Mundo met meerdere glijbanen, wildwaterbaan, groot kinderbad en Water Playhouse. Tevens is er een Indoor speelhal Action Factory en leuke buitenactiviteiten als het Mysterieuze outdoor avontureneiland. In de omgeving van het vakantiepark vind je Plopsa Indoor Coevorden, Wildlands Adventure Zoo Emmen en Nationaal Park Dwingelderveld.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Dalen, Drenthe
  • https://www.centerparcs.nl/nl-nl/nederland/fp_HH_vakantiepark-de-huttenheugte
  • info@centerparcs.com