Camping Zonneweelde

Camping Zonneweelde

4.7 reviewscore • 3 reviews
S

Paar dagen met de camper

Met de camper een paar dagen verbleven op camping Zonneweelde. De camping heeft een goede indruk op ons achtergelaten en wellicht komen we nog een keer terug, maar dan voor een langere periode. Het is een gezellige camping waar veel valt te doen, ook voor kinderen. Het is een hele nette en schone camping, wat wij erg belangrijk vinden. Elke plek had water en stroom. Het is niet goedkoop, maar daar krijg je wel een hele mooie locatie voor terug. Zeker het geld waard.

S. Meijer 25 okt 2022
Reageer
I

Dit is er 1 voor in de boeken

Wat een top vakantie hebben wij gehad! Ik was alleen samen met me vrouwtje er lekker op uit en hebben een aantal dagen doorgebracht bij de Zonnneweelde.

Ze waren gastvrij, dichtbij het strand en het was echt schoon. Het was eigenlijk gewoon boven verwachting, want tja blijft toch een camping he.
Vrouwtje blij, dus ik ook blij!

Ivo Marinus 10 sep 2022
Reageer
M

Een camping om aan te raden!

We hebben een paar dagen in Zeeland doorgebracht tijdens de herfstvakantie. De camping is prachtig en het personeel is zeer vriendelijk. Ze belden zelfs om ons te informeren over het inchecken na sluitingstijd van de receptie. Het uitchecken werd wat later omdat we nog een strandwandeling wilden maken, maar dat was geen probleem. We kregen zelfs een muntje per dag om gratis gebruik te maken van de afwasmachine. Het sanitair is mooi, schoon en modern. Het winkeltje is klein, maar prima, met verse broodjes elke dag. Door de forse regen waren de staanplaatsen voor caravans veranderd in een modderpoel. Gelukkig konden we met een tractortje snel de caravan van het veld halen. Alles werd met een glimlach en zonder moeite gedaan.

Mario M 26 okt 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2023 in de omgeving van Nieuwvliet.

Over Camping Zonneweelde