Camping Torentjeshoek

Camping Torentjeshoek

4.5 reviewscore • 4 reviews
H

Wel wat lawaai

Deze camping biedt mooie, ruime plekken met een prachtige locatie in Dwingeloo. Echter, wanneer je een plek boekt in de buurt van de speeltuin met het springkussen, is er geen rust te verwachten. De geluiden van schreeuwende en gillende kinderen zijn hier 's avonds laat nog hoorbaar en de camping doet niets om dit te verhelpen. Voor een rustige vakantie is het dus beter om te verblijven ver weg van de speeltuin.

HH 10 aug 2022
Reageer
B

Wat was dit heerlijk zeg!

We hebben met onze twee kinderen voor de derde keer een weekend in het Hemelvaart weekend doorgebracht op de camping Torenhoekje. De camping is prachtig gelegen aan de rand van een bos en beschikt over meer dan voldoende voorzieningen. Het sanitair is schoon en netjes, de kampeerplaatsen zijn ruim, het personeel is vriendelijk en betrokken, er zijn eet- en drinkgelegenheden voor jong en oud. Tot de volgende keer!

Boris Julia 19 jun 2022
Reageer
F

Wij komen terug!

De camping ligt in een prachtige omgeving, bij Dwingelderveld. De medewerkers zijn vriendelijk, zelfs de eigenaar zorgt er zelfs 's nachts voor dat de toiletten gevuld zijn. Er is veel te doen op en rondom de camping, maar het is toch ook rustig genoeg om te ontspannen. Dus voor de volle 100 procent komen wij weer terug voor een heerlijke vakantie!

Familie Berger 27 aug 2021
Reageer
D

Mooie camping

Was een mooie camping waar we behoorlijk ruime plekken hadden!!
Je kon op een veld staan of een eigen plek in het bos. Ook was het terras en restaurant erg goed, gezellig en sfeervol. Alles was ook erg schoon dus we hebben echt kunnen genieten hier! Dus zeker een een camping om aan te raden!

Dammers 2 aug 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2023 in de omgeving van Dwingeloo.

Over Camping Torentjeshoek