Camping Torentjeshoek

Camping Torentjeshoek

4.4 reviewscore • 1 review
E

Leuke speeltuintjes voor de kids

Hele mooie camping, omgeven door een parkachtig landschap. Er zijn leuke speeltuintjes aanwezig voor de kinderen. De parkeerplaatsen zijn ook lekker ruim, wat het gemak alleen maar ten goede komt.

Toch moet ik eerlijk zeggen dat ik niet helemaal enthousiast ben over het systeem met de douchepassen. Ik begrijp dat ze waterverspilling tegen willen gaan, maar het voelt een beetje vreemd dat volwassenen wel een pasje krijgen en kinderen niet. Ook zijn de toegewezen 5 minuten per dag per volwassene aan de korte kant. Ze bieden wel de optie om extra tegoed bij te kopen.

Eduardo 4 mei 2023
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van mei 2024 in de omgeving van Dwingeloo.

Over Camping Torentjeshoek

Camping Torentjeshoek is gelegen te Leeuweriksveldweg 1 in Dwingeloo. Deze camping biedt ruime kampeerplaatsen voor tenten, cabins, lodge, chalets en boomhutten, te midden van een prachtig Drents landschap. Gasten kunnen genieten van de rust en stilte van de natuur, terwijl ze profiteren van de faciliteiten van de camping, zoals een zwembad, verschillende horecagelegenheden, een en een animatieteam. De camping ligt vlakbij het Nationaal Park Dwingelderveld, waar gasten kunnen genieten van wandel- en fietsroutes door uitgestrekte heidevelden, bossen en pittoreske dorpjes. In de omgeving zijn er ook verschillende attracties, zoals het Planetron Cinedome en het Drents Museum. Camping Torentjeshoek biedt de perfecte plek voor rustzoekers en natuurliefhebbers die willen genieten van de prachtige omgeving van Drenthe.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Dwingeloo, Drenthe
  • https://www.torentjeshoek.nl
  • info@torentjeshoek.nl