Camping 't Geuldal

Camping 't Geuldal

3.4 reviewscore • 4 reviews
F

Geweldige camping voor gezinnen

We hebben genoten van een schitterende, goed verzorgde camping. Bij aankomst kregen we een perfect onderhouden kampeerplek toegewezen. De plaatsen zijn ruim opgezet. Wij hadden een plekje nabij het sportveld waar onze kinderen zich uitstekend konden vermaken. Het sanitairgebouw in de buurt was echter te klein. Daarom maakten we gebruik van het hoofdgebouw, waar wel voldoende douches waren. De omgeving leent zich uitstekend voor wandelingen, al moet je wel rekening houden met enkele heuvels. Soms is het flink klimmen, maar dan word je beloond met een adembenemend uitzicht.

Femke E 17 jun 2023
Reageer
H

Geen plek voor een trekkerstentje

Echt heel jammer dat het simpele kamperen bijna onmogelijk gemaakt wordt. Geen plek voor trekkerstentje voor iemand die op de fiets komt. Ik mocht voor 1 nacht in mijn kleine tentje 41 euro betalen. Ik heb het niet gedaan, ben weggegaan. Een heleboel mensen houden wel nog van een beetje ouderwets kamperen.

Heleen 28 apr 2024
Reageer
P

Uitstekende camping, maar WiFi kan beter

Wat een teleurstelling dat de WiFi op deze prachtige camping zo slecht is! Ondanks het aantal WiFi-punten, functioneren ze totaal niet. Er wordt geen enkele serieuze actie ondernomen om het technische probleem op te lossen. Erg jammer, want deze schitterende camping verdient betere beoordelingen, die helaas wel terecht zijn. En het is nu 2023, dus geen WiFi is niet een optie voor de jongere mensen onder ons.

Pearl 19 jun 2023
Reageer
L

Matige kwaliteit en hoge prijzen

De prijzen voor de kampeerplaatsen, vooral voor de luxe tenten zonder stromend water of gootsteen, zijn erg hoog. Bovendien is de WiFi zeer slecht en was de camping overvol, waardoor er lange wachtrijen ontstonden bij de douche- en toiletfaciliteiten. Als je dan daarbij optelt, dat andere Ardoer campings dit wel allemaal op orde hebben, dan is dit geen goede ervaring.

Lisa 29 mei 2023
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van mei 2024 in de omgeving van Meerssen.

Over Camping 't Geuldal

Camping 't Geuldal is gelegen te Gemeentebroek 15 in Meerssen in het zuiden van Limburg. Deze camping biedt ruime kampeerplaatsen en verhuuraccommodaties, zoals stacaravans en chalets, geschikt voor zowel tenten, caravans als campers. De camping is omgeven door groene heuvels en prachtige natuur, waardoor het de perfecte uitvalsbasis is voor wandel- en fietsliefhebbers. Op de camping zelf vinden gasten verschillende speeltuinen, een ijssalon, een kinderboerderij en een gezellige brasserie waar ze kunnen genieten van een hapje en een drankje. De ligging van de camping biedt ook gemakkelijke toegang tot nabijgelegen attracties, zoals het pittoreske stadje Valkenburg, de Thermae 2000 spa en de historische stad Maastricht.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Meerssen, Limburg
  • https://www.camping-geuldal.nl
  • receptie@camping-geuldal.nl