Camping 't Geuldal

Camping 't Geuldal

4.3 reviewscore • 4 reviews
F

Blijft goed!

We hebben vijf keer op deze camping verbleven en het was telkens leuk voor onze kinderen. Er is veel te doen op de camping en het animatieteam is actief. Ook het eten bij de brasserie, frituur en pizzeria was lekker. De omgeving is mooi en er zijn veel activiteiten in de buurt te doen. Als het niet zo ver weg was, zouden we zeker overwegen om een seizoensplaats te nemen. Het einde van het seizoen is naderend en het team heeft het goed gedaan om alles weer in orde te krijgen na de overvloedige regen. Het is een top team op een fijne camping.

Familie uit het oosten 4 sep 2022
Reageer
M

Genoten ondanks de regen

Inmiddels keerden wij al voor de 4e of 5e keer terug bij t geuldal maar we hebben weer heerlijk kunnen genieten van onze welverdiende vakantie
Heerlijk kunnen wandelen en fietsen alleen jammer van het slechte weer maar ook nog altijd kunnen genieten van het personeel wat een lieverds zijn dat

Marina-Peters 17 jul 2022
Reageer
P

Echt heel erg genoten!

Wij hebben echt een heerlijk verblijf gehad! Samen met mijn partner hebben wij voor deze camping gekozen voor de mooie wandelroutes & wat hebben we heerlijk gewandeld. De receptie heeft zelfs kaartjes met mooie routes!
Al met al een super camping, super vriendelijk personeel die zonder moeite je te woord staan! Heerlijk!

Patricia en Tineke 22 mrt 2022
Reageer
W

De laatste keer

In ieder geval is de camping kindvriendelijk is met ruime kampeerplaatsen. Het sanitair is schoon, maar het aantal is te laag. Ook is de WiFi slecht, wat een probleem kan zijn voor sommige mensen. Bij het vertrek werden er pogingen gedaan om al betaalde kosten opnieuw in rekening te brengen. Daarnaast werd de borg voor de watersleutel pas terugbetaald toen we ernaar vroegen. Tot slot hebben we gemeld dat er op het veld waar we stonden een muizenprobleem was en het leek alsof het personeel hiervan op de hoogte was.
Helaas is deze camping niet voor herhaling vatbaar, dat mede dankzij het personeel dat totaal niet klantvriendelijk is.

W.W. Pomsa 23 jun 2020
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2023 in de omgeving van Meerssen.

Over Camping 't Geuldal
  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Meerssen, Limburg
  • https://www.camping-geuldal.nl
  • receptie@camping-geuldal.nl