Camping Ponderosa

Camping Ponderosa

3.7 reviewscore • 10 reviews
L

Aangename verrassing

Tijdens onze vakantie op de camping werden we positief verrast. Ondanks enige aarzeling door eerdere beoordelingen, hebben we een geweldige tijd gehad. We verbleven drie weken op de camping en onze ervaring was boven verwachting. Hoewel de ontvangst niet heel uitgebreid was, hebben we geen enkel probleem ondervonden tijdens ons verblijf. Hoewel er sprake is van renovatie na de overname, was daar niets van te merken op de kampeerplekken. De sanitaire voorzieningen waren netjes en goed onderhouden. Onze kinderen van 7 jaar hebben genoten van de animatie en het zwembad, zowel binnen als buiten. De glijbanen waren een grote hit en de snackbar bood snel eten. De enige kleine minpunten waren een verouderde speeltuin en wat gebrek aan informatie bij aankomst. Al met al was het een topvakantie met rustige nachten en veel plezier overdag.

Lisa 6 aug 2023
Reageer
M

Zo zo

Onze terugkeer naar Ponderosa na enkele jaren was niet helemaal wat we hadden verwacht. De ontvangst was teleurstellend en er waren wat technische problemen, zoals een kapotte slagboom. Dit leidde tot verkeersoverlast 's nachts. Helaas was er geen animatie meer voor de jeugd en het terras miste de gezelligheid van voorheen. Het zwembad was wel leuk, maar de overgang van binnen naar buiten was niet prettig en het binnenbad was niet al te schoon. Er was ruimte voor verbetering in het onderhoud van speeltoestellen en andere faciliteiten. Capfun heeft nog wat werk te verrichten. Voor ons zal dit waarschijnlijk de laatste keer zijn dat we hier verblijven.

Martijn 29 jul 2023
Reageer
F

Geluidsoverlast

Onze ervaring op de camping had zowel positieve als negatieve aspecten. We werden geconfronteerd met vuile douches en geluidsoverlast van langdurige kampeerders. Ondanks het melden van deze problemen bij de receptie, werd er niet adequaat op gereageerd. Dit had een negatieve invloed op ons verblijf. Het zwembad was klein en werd gedomineerd door oudere kinderen, waardoor er weinig ruimte was voor de kleintjes. Dit was teleurstellend. We zullen hoogstwaarschijnlijk niet terugkeren naar deze camping.

Femke 24 jul 2023
Reageer
R

Fijn verblijf

Ondanks enkele kleine tegenvallers hebben we genoten van ons verblijf op de camping. Hoewel de prijs aan de hoge kant was voor het seizoen en de camping vrij rustig, was het personeel vriendelijk en behulpzaam. Het zwembad had wel wat meer schoonmaak kunnen gebruiken, maar dat mocht de pret niet drukken. Over het algemeen hebben we een prettige tijd gehad op het park met goede voorzieningen en een mooie omgeving.

Ruben 9 jul 2023
Reageer
J

Geweldig weekend!

Onze last-minute beslissing om een lang weekend door te brengen op Ponderosa was een schot in de roos. We huurden een comfortabel huisje voor zes personen met airco en genoten van de glijbanen, het animatieprogramma en het gezellige restaurant. Onze kinderen, van 3, 5 en 8 jaar oud, wilden zelfs niet naar huis. De glijbanen werden goed benut, en vooral de Pumptrackbaan was een hit. De vriendelijke bediening en betaalbare prijzen maakten ons verblijf nog aangenamer. Enkele kleine minpunten, zoals een ontbrekend springkussen en wat verwaarloosd gras, deden geen afbreuk aan onze algehele ervaring.

Jasper 12 jun 2023
Reageer
S

Genoten, maar toch

Hoewel we hebben genoten van het zwembad, de glijbanen en het restaurant, hadden we enkele teleurstellingen tijdens ons verblijf. Onze accommodatie was klein en kampte met enkele technische problemen, zoals een verstopte doucheafvoer. Het park bevond zich nog duidelijk in een bouwfase, met chalets die op een plek wachtten en enkele onverzorgde gebieden. Gelukkig was ons verblijf van korte duur, want de ervaring was verre van ideaal.

Sophie 7 jun 2023
Reageer
E

Zonnige vakantie

Onze tijd op de camping was over het algemeen prettig. De schone faciliteiten, vriendelijke medewerkers en het heerlijke buitenzwembad zorgden voor een fijne sfeer. De pumptrackbaan was leuk, maar de strenge helmregel was enigszins overdreven. De camping had een mooie en zonnige ambiance, met vaste gasten die de sfeer niet verstoorden zoals we op andere campings hebben ervaren. Het enige nadeel was de omgeving, die weliswaar groen was maar weinig interessante dingen te bieden had. Desondanks hebben we genoten van ons verblijf, vooral dankzij het mooie weer.

Eva 6 jun 2023
Reageer
T

Hartelijke bewoners

Tijdens ons lang weekend op Camping Ponderosa hebben we een hartelijke ervaring gehad. Het chalet dat we huurden werd zelfs kosteloos geüpgraded naar een ruimere variant. We werden warm ontvangen door de vaste bewoners, die zich als vriendelijke buren gedroegen. Het animatieteam en de diverse activiteiten zorgden voor veel plezier voor de kinderen. De familiecamping bood goede voorzieningen en was een ideale plek voor gezinnen. Hoewel enkele aspecten voor verbetering vatbaar zijn, zoals de stevige matrassen, kijken we terug op een geslaagd verblijf.

Tim 23 mei 2023
Reageer
N

Positief verrast

Onze zorgen na het lezen van enkele negatieve beoordelingen bleken ongegrond. We hadden een fantastische vakantie met onze kinderen op de camping. Het zwembad met glijbanen en het leuke animatieteam overtroffen onze verwachtingen. We verbleven in een comfortabele Habana in de buurt van het zwembad. Ondanks de bouwactiviteiten op sommige delen van de camping, was ons verblijf aangenaam. De enige kritiek was het gebrek aan hygiëne bij sommige buitenfaciliteiten. Over het algemeen hebben we genoten van een ontspannen en leuke vakantie.

Naomi 20 mei 2023
Reageer
L

Kindvriendelijke camping

Ons gezin verbleef 8 dagen op deze kindvriendelijke camping. De animatie, het zwembad en de jump trackbaan waren een groot succes voor onze kinderen van 11 en 13 jaar. We waardeerden de aanwezigheid van helmen voor de activiteiten, hoewel sommige BMX-fietsen beter onderhouden konden worden. Het binnenzwembad was leuk, maar het chaletgedeelte voldeed niet helemaal aan de verwachtingen. Hoewel de app en de wifi enkele tekortkomingen hadden, hebben we toch genoten van ons verblijf. De omgeving was prachtig groen, maar bood weinig vertier voor oudere kinderen. Al met al was het een geslaagde vakantie, vooral dankzij het mooie weer en de faciliteiten van de camping.

Loreen 6 mei 2023
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van december 2023 in de omgeving van Ulicoten.

Over Camping Ponderosa

Camping Ponderosa is gelegen te Maaijkant 26 in Ulicoten. De faciliteiten van Camping Ponderosa zijn goed onderhouden en bieden alles wat nodig is voor een comfortabel verblijf. Van ruime kampeerplekken tot moderne sanitaire voorzieningen en diverse recreatieve faciliteiten, zoals zwembaden en sportvelden zorgt de camping ervoor dat gasten kunnen genieten van een zorgeloze vakantie. Wat Camping Ponderosa bijzonder maakt, is de warme en gastvrije sfeer. De gezellige gemeenschapssfeer maakt het gemakkelijk om nieuwe vrienden te maken en onvergetelijke herinneringen te creëren. De camping zelf biedt tal van activiteiten, van wandel- en fietspaden tot georganiseerde evenementen voor alle leeftijden. De nabijheid van prachtige natuurlijke landschappen maakt het ook ideaal voor buitenliefhebbers, met mogelijkheden voor wandelen, vissen en meer. In de omgeving van Camping Ponderosa zijn er interessante bezienswaardigheden, historische sites en lokale markten om te verkennen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Ulicoten, Noord-Brabant
  • https://www.ponderosa.nl
  • ponderosa@capfun.com