Camping LEEF!

Camping LEEF!

4.2 reviewscore • 16 reviews
R

Super plek voor gezinnen!

Een super plek voor gezinnen! Op deze camping is het echt leuk voor kinderen. Er zijn niet één, maar twee speeltuinen en een zwembad met een hek eromheen, zodat het veilig is voor de kinderen. Ze kunnen lekker spelen terwijl ouders zich ontspannen. Het enige minpuntje is dat ik graag langer in de buiten Biergarten zou willen zitten. De sfeer is gezellig, de drankjes zijn lekker, en het zou fijn zijn als deze plek wat langer open was. Maar het blijft een geweldige plek voor een gezinsvakantie!

Riley 22 mei 2023
Reageer
R

Camping zoals het hoort te zijn

Camping zoals het hoort te zijn - zonder poespas, maar schoon, vriendelijk en absoluut geschikt voor kleine kinderen. De speeltuin en het zwembad waren het beste voor de kinderen! Warm water en douches waren gratis! Helaas was het café alleen geopend van 15:00 tot 18:00, een beetje beperkt, en er was ook geen winkel. Maar dit heeft de pret niet kunnen drukken.

Riley 20 aug 2023
Reageer
W

Uitstekende kampeerplek voor gezinnen

Uitstekende kampeerplek voor gezinnen met jonge kinderen. Overvloedige recreatiemogelijkheden, inclusief een zwembad, speeltoestellen, zandbak, diverse vrij te gebruiken items zoals trekkers, fietsjes, stepjes, emmers, schepjes, en bovendien een binnenruimte voor spelactiviteiten. De locatie kenmerkt zich door haar bescheiden omvang, aangename sfeer, uiterst vriendelijke eigenaren, en fraaie safaritenten die van alle comfort zijn voorzien. De enige kleine tekortkoming was dat de sanitaire voorzieningen niet consistent hygiënisch waren. (Dit werd deels waarschijnlijk beïnvloed door ongunstige weersomstandigheden.)

Wayne 4 aug 2023
Reageer
T

Viel bij aankomst behoorlijk tegen

Hoewel we oorspronkelijk van plan waren hier te verblijven vanwege positieve beoordelingen, viel het bij aankomst behoorlijk tegen. De kampeerlocatie bevindt zich pal naast een levendige weg, met beperkte schaduwplekken. Caravans en tenten staan willekeurig verspreid over een ongezellig open terrein, waar ook bouwmateriaal van recent gebouwde huisjes te vinden is. Bovendien zijn er meerdere honden in buitenhokken die luid blaffen.

Taylor 22 jul 2023
Reageer
D

Prima camping

Een prima camping met een klein, gezellig zwembad. Het zwembad is niet zo groot, maar groot genoeg om af te koelen op warme dagen. Het is fijn om daar te zijn, want het voelt gezellig en rustig. Je kan lekker genieten van het water en de warmte verdwijnt snel. Het is net alsof je thuis bent, maar dan op deze leuke camping. Een perfecte plek om te relaxen en te genieten van de zomerse sfeer.

Dominic 12 jul 2023
Reageer
C

Leuke camping

Een leuke camping waar het fijn is voor gezinnen met kleine kinderen. Er is een mooi zwembad, twee speeltuinen en een klein voetbalveldje. Kinderen kunnen hier vrolijk spelen, en ouders kunnen lekker ontspannen. Het voelt gezellig en als een tweede thuis. Alles wat je nodig hebt voor een zorgeloze vakantie met de kleintjes is hier aanwezig.

Cole 3 jul 2023
Reageer
L

We komen graag terug!

Het was echt geweldig en we komen graag terug! Naast de netheid, is de vriendelijkheid opmerkelijk en de plek was bijzonder kindvriendelijk (net als de eigenaren)! We hebben 4 fantastische dagen beleefd en bevelen het zeker aan :) Helaas waren de openingstijden van het café of de bar niet bekendgemaakt, waardoor we geen kans hadden om er gebruik van te maken.

Leo 2 jul 2023
Reageer
B

Super fijne tijd gehad

Een super fijne tijd gehad op een gezellige, kleine camping waar de mensen heel aardig zijn. Het stel dat de camping runt, is heel gastvrij en zorgt ervoor dat je je echt thuis voelt. De sfeer is gezellig en je voelt je gelijk op je gemak. De camping is dan wel niet groot, maar de mensen zijn heel gastvrij. Als je op zoek bent naar een plek waar ze persoonlijke aandacht en een warm welkom belangrijk vinden, dan is dit echt een aanrader.

Blake 27 jun 2023
Reageer
C

Schitterende safari-onderkomens

Een compacte kampeerlocatie waar bezoekers op een warme manier met elkaar interageren, net zoals de eigenaren dat doen. We verbleven met een groep jongeren in twee schitterende safari-onderkomens. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Voldoende plek voor de jeugd om te sporten, zich te vermaken en een duik te nemen. In de nabije omgeving valt er genoeg te beleven, waaronder een prachtig strandzwembad.

Chase 12 jun 2023
Reageer
P

Leuke camping

Een avontuur op een leuke camping, maar er waren wat kleine dingen die beter konden. Soms was het herentoilet niet zo schoon en soms was er geen wc-papier. Het speeltuintje was niet heel groot, vooral niet voor oudere kinderen. Maar ondanks deze dingen was de ervaring vooral positief. De sfeer was gezellig, de omgeving mooi, en het personeel was vriendelijk en maakte veel goed. Een goede plek voor avontuurlijke mensen die houden van de gezelligheid van een kleine camping.

Parker 25 mei 2023
Reageer
M

Schitterende view

De kampeerplaats bevindt zich op een prachtige locatie met een schitterende view. Het onthaal is bijzonder vriendelijk. Uitstekende faciliteiten aanwezig. De sanitaire voorzieningen zijn ruim en luxueus, lijken pas vernieuwd te zijn, en er is een volledig uitgeruste kookgelegenheid beschikbaar. De aanwezige faciliteiten zijn van hoge kwaliteit. De sanitaire voorzieningen zijn ruim en luxueus, lijken recent vernieuwd te zijn, en er is een volledig uitgeruste kookgelegenheid beschikbaar. Bovendien is de hut ruim en goed schoongemaakt.

Morgan 25 jul 2022
Reageer
A

Prachtig langs de waterkant

Onze camper stond prachtig langs de waterkant met een adembenemend uitzicht, maar af en toe kan het behoorlijk waaien. Een faciliteit voor het legen van afvalwater en het bijvullen van vers water is beschikbaar voor campers. Het badkamer- en toiletfaciliteit is van topkwaliteit; hoewel ik zelden een perfecte score geef, komt dit heel dicht in de buurt.

Avery 22 jul 2022
Reageer
J

Een schitterende kampeerlocatie

Een schitterende kampeerlocatie met uitzonderlijk luxe voorzieningen. Zeer de moeite waard om te overwegen! Onze plek bevond zich op het gedeelte voor tenten, maar we waren niet ver verwijderd van de rest van de voorzieningen. Voor de dagelijkse toegang, inclusief een auto en twee personen, moesten we een bedrag betalen. Ik vond het een zeer betaalbare prijs gezien de geboden faciliteiten.

Julian 10 jul 2022
Reageer
C

Huisjes zijn knus

Een geweldige tijd gehad op deze camping langs de mooie rivier. De huisjes zijn knus en de vakantiehuizen zijn echt heel fijn, met alles wat je nodig hebt. De wc's en douches zijn pas vernieuwd en altijd super schoon. De eigenaren zijn heel aardig en weten veel over de buurt. Ze delen graag leuke plekjes. Onze vakantie bestond uit wandelingen langs de rivier, gezellige avonden en genieten van de natuur. Een aanrader voor wie houdt van een fijne vakantie in een mooie omgeving.

Casey 22 jun 2021
Reageer
J

De bedden en dekbedden zijn uitstekend

In de maand oktober waren we te gast, wat zorgde voor een aangename stilte. Er waren geen andere bezoekers aanwezig, waardoor we konden genieten van een onbelemmerd uitzicht. De vakantiehuisjes zijn pas drie weken geleden voltooid en behoorlijk goed uitgerust, behalve dan dat er geen waterkoker aanwezig is. De bedden en dekbedden zijn uitstekend, en het uitzicht is werkelijk adembenemend.

Jordan 24 okt 2020
Reageer
H

Heel keurig en fris

We hebben hier een kampeerhut voor twee nachten gehuurd, heel keurig en fris. De hoogslaper in een afgeschermde hoek met een gordijn en een slaapbank in de woonkamer waren helemaal in orde voor twee volwassenen en twee kinderen. Vooral omdat het weer zo mooi was, brachten we het grootste deel van onze tijd buiten door. De badkamervoorzieningen waren uitstekend, de meest prachtige en opgeruimde die we tijdens deze vakantie zijn tegengekomen.

Hunter 17 aug 2019
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Melderslo.

Over Camping LEEF!

Camping Leef! is gelegen te Broekhuizerdijk 27 in Melderslo. De camping beschikt over diverse faciliteiten, waaronder een gezellig terras waar gasten kunnen genieten van een kopje koffie met Limburgse vlaai, een koud biertje, wijn of frisdrank terwijl de kinderen ijsjes eten. Voor de kinderen is er een speeltuin waar ze kunnen ravotten, schommelen, klimmen en glijden. Het zwembad van 1.35 meter diep is veilig voor kinderen, waar ouders gemakkelijk kunnen staan en helpen met zwemmen. Het sanitair op de camping is recent vernieuwd en biedt moderne voorzieningen, inclusief douches die werken op een timer, zonder dat muntjes of geld nodig zijn. De camping is zo ontworpen dat ouders zich geen zorgen hoeven te maken over de veiligheid van hun kinderen, met een overzichtelijke indeling en veiligheidsmaatregelen bij het zwembad.

  • Geverifieerd bedrijf
  • Vakantieparken
  • Melderslo, Limburg
  • https://www.campingleef.nl
  • info@campingleef.nl