Camping International

Camping International

4.3 reviewscore • 3 reviews
B

Absoluut waar voor je geld

We hadden besloten om naar deze camping te gaan omdat het een betaalbare camping is. Er is een mooie en ruime speeltuin aanwezig waar onze kinderen zich erg goed konden vermaken. De toiletten zijn erg goed onderhouden, erg belangrijk! Een aanrader voor gezinnen en iedereen die op zoek is naar een fijne kampeerervaring.

Bas 22 mei 2023
Reageer
V

Sfeerloos en ondermaats

Camping International voldeed helaas niet helemaal aan onze verwachtingen. Het merendeel van de camping bestaat uit vaste plekken en er waren weinig andere gasten ondanks dat het meivakantie was. Het sanitair was netjes, maar de douches waren wat aan de koude kant. Hoewel de locatie van de camping ideaal is, vonden wij de sfeer vooral wat teleurstellend.

Victor de S. 7 mei 2023
Reageer
D

Voor ons perfect!

In totaal hebben we iets meer dan een paar weken op deze camping gestaan. Het prive sanitair was erg schoon. Dit hadden we nog niet eerder meegemaakt. We stonden op een keuring grasveld (plaats 104) met een mooie plas. Marleen gaf goede tips en de verse broodjes die we 's ochtends haalden waren heerlijk. In de boomgaard ook nog heerlijk fruit geplukt. Wij gaan zeker terugkomen!

Deborah Johan en de kids 11 jan 2023
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2024 in de omgeving van Nieuwvliet.

Over Camping International

Er zijn 3 reviews geschreven over Camping International op Reviews.nl. Met een 4.3 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Nieuwvliet, Zeeland
  • https://www.camping-international.net
  • info@camping-international.net