Camping het Wieskamp

Camping het Wieskamp

3.9 reviewscore • 10 reviews
A

Een vakantie met tegenvallers

Ons verblijf was niet wat we hadden verwacht. De sfeer leek eerder op een bouwplaats dan op een vakantiebestemming. Het restaurant serveerde matig eten en het personeel was onbeleefd. De eigenaar leek onmogelijk om mee om te gaan en de beschadigde huizen vormden een gevaar voor kinderen. Scherven en spijkers lagen overal verspreid. De sanitaire voorzieningen in de kinderclub waren vies en algeheel was de ervaring niet prettig.

Anja 6 aug 2023
Reageer
B

Een geweldige ervaring in intwikkeling

Wat een fantastische tijd hebben we gehad op dit nog groeiende vakantiepark. Ondanks dat het nog onder de vlag van Capfun aan het ontwikkelen is, was ons verblijf geweldig. Het personeel, onder leiding van de bevlogen parkmanager Veronique, was vriendelijk, professioneel en zeer bekwaam. De chalets waren schoon en ruim en hadden alles wat we nodig hadden. Deze camping heeft duidelijk potentie om uit te groeien tot een topbestemming in Nederland. We hebben genoten van ons verblijf en hebben de intentie om terug te komen.

Bram 2 jul 2023
Reageer
K

Een fantastische transformatie naar topcamping

We hebben een geweldige tijd gehad op deze camping die duidelijk bezig is met een positieve transformatie. Ons huisje was prachtig en brandschoon, maar wat echt indruk op ons maakte was het team, vooral de enthousiaste parkmanager Veronique. Haar inzet en leiderschap zorgden voor een onvergetelijke ervaring. Het restaurant bood heerlijke maaltijden van hoge kwaliteit en het hele park straalde een positieve sfeer uit. Hoewel er nog werkzaamheden plaatsvonden, was dit geen belemmering voor ons plezier. We zijn zeer tevreden met ons verblijf en willen het hele team bedanken voor hun toewijding.

Kees 1 jul 2023
Reageer
S

Niet op en top

Onze ervaring was een mix van positieve en negatieve aspecten. Terwijl we hebben genoten van de natuurspeeltuin, binnenspeeltuin en het buitenzwembad, waren er ook enkele teleurstellingen. Ons huisje leek op het eerste gezicht schoon, maar had een onaangename geur. De constante verkeersbewegingen verstoorden de rust, wat een zorg was voor onze jonge kinderen. Het restaurantconcept, waarbij gasten hun eigen bestellingen moesten halen, veroorzaakte enige frustratie. Over het geheel genomen voldeed onze ervaring niet aan onze verwachtingen.

Sophie 4 jun 2023
Reageer
L

Ongunstige ervaring

Onze tijd op camping Wieskamp van Capfun was teleurstellend. Ondanks enkele positieve aspecten zoals het skelteraanbod, werden we geconfronteerd met tal van tegenvallers. Het zwembad was onverwacht koud en de beloofde animatie ontbrak volledig tijdens ons Pinksterweekend. De speeltuinen waren nog niet voltooid en het algemene gevoel was dat de camping nog niet gereed was voor gasten. Helaas kunnen we deze camping niet aanbevelen.

Lars 29 mei 2023
Reageer
M

Prettige Paasdagen

Onze paasdagen op camping 't Waliën waren aangenaam. We werden hartelijk verwelkomd en hadden een ruime caravanplek met privé sanitair. Ondanks de voortdurende ontwikkelingen op de camping, was ons verblijf plezierig. Het restaurant bood lekker eten en we genoten van fietstochten in de omgeving. Het was met Pasen niet extreem druk, wat wij persoonlijk erg fijn vonden.

Maartje 11 apr 2023
Reageer
P

Positieve campingervaring

Camping Wieskamp bood ons een fijne tijd. De kampeerplekken met privé sanitair en kunstgras waren handig en schoon. Het vriendelijke personeel zorgde voor een aangenaam verblijf. De faciliteiten, zoals het buitenzwembad, de speeltuinen en het restaurant, waren uitstekend. De omgeving leende zich goed voor fietstochten en wandelingen. Prachtige uitzichten in de natuur.

Pieter 15 feb 2023
Reageer
A

Prettig verblijf

Onze vijfde keer op 't Wieskamp was opnieuw aangenaam. De caravanplekken met privé sanitair waren schoon en ruim, en het vriendelijke personeel zorgde voor een prettig verblijf. Op de camping was voldoende voor ons te doen. We hopen dat de kwaliteit en redelijke prijzen behouden blijven bij Capfun, want dan kunnen we het aan iedereen aanraden!

Anton 14 feb 2023
Reageer
L

Teleurstellende ervaring

Onze recente ervaring op deze camping was helaas verre van positief. Ondanks de nieuwigheid van de chalets, werden we teleurgesteld door de overvolle opzet van de camping en het gebrek aan privacy. Het was moeilijk om echt te genieten van de prachtige nieuwe chalets wanneer de ruimte eromheen zo beperkt en druk was. We hadden gehoopt op een rustig toevluchtsoord, maar in plaats daarvan werden we geconfronteerd met een constante drukte die afbreuk deed aan onze verwachtingen.

Lieke 7 sep 2022
Reageer
J

Veranderingen op de camping

Na de overname van Capfun merkten we enkele veranderingen op de camping op. De plaats wordt steeds drukker en de rustige sfeer lijkt te verdwijnen. Het restaurant heeft beperkte openingstijden en de kwaliteit van het animatieteam is lager. De charme van de camping lijkt te verminderen en dat is wel echt jammer. We hopen dat het in de toekomst nog omdraait..

Joost 29 jul 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Henxel.

Over Camping het Wieskamp

Camping Het Wieskamp is gelegen te Kobstederweg 13 in Winterswijk Henxel. De ruime kampeerplaatsen op Camping Het Wieskamp zijn omringd door groen en bieden voldoende privacy. Gasten kunnen genieten van een comfortabel verblijf met moderne faciliteiten zoals goed onderhouden sanitair, elektriciteitsaansluitingen en meer. Het Wieskamp staat bekend om zijn gastvrije sfeer en vriendelijke personeel. De camping organiseert regelmatig leuke activiteiten en entertainment voor het hele gezin, waardoor het een ideale keuze is voor gezinnen met kinderen. In de omgeving van Winterswijk is er genoeg te doen. Fiets- en wandelroutes leiden door het prachtige landschap van de Achterhoek, met zijn glooiende heuvels en pittoreske dorpjes. Het Nationaal Landschap Winterswijk biedt talloze mogelijkheden voor natuurliefhebbers. Voor een vleugje cultuur kunnen gasten het nabijgelegen Wijngoed Kunneman bezoeken, waar ze kunnen genieten van lokale wijnen en rondleidingen door de wijngaard.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Henxel, Gelderland
  • https://www.wieskamp.nl
  • info@wieskamp.nl