Camping Heino

Camping Heino

3.3 reviewscore • 11 reviews
h

fijne korte vacantie 10 dagen op DEN 12

den 12 mooie ruime plaats met prachtig grasveld het was erg rustig op de
camping dus vrij keus voor staan plaats 2pers.auto en caravan met water en afvoer de service is prima voormekaar ik had problemen met cai ben goed geholpen tot ik beeld had bleek mijn eigen fout. we waren voor de 5e keer
op deze camping enhet is ons weer goed bevallen .komen zeker nog terug.

h van doorn 30 sep 2023
Reageer
A

Een verrassend teleurstellende vakantie

Onze familie keek vol verwachting uit naar een gezellige vakantie op wat leek een veelbelovende camping. Helaas werden onze hoopvolle verwachtingen al snel de grond in geboord. Bij aankomst werden we begroet door een chaotische bouwplaats in plaats van de idyllische setting die we hadden gehoopt te vinden. De aanblik van drukke werklui die met jeeps rondreden en sanitairgebouwen verplaatsten met zware machines was verre van geruststellend. Alsof dat nog niet genoeg was, werd er zelfs zand gelost naast speelzones waar kinderen aan het spelen waren. De constante bedrijvigheid en het lawaai van bouwwerkzaamheden zorgden voor een allesbehalve ontspannen sfeer. Het restaurant en de snackbar waren gesloten, wat ons gemak aanzienlijk verminderde. Kinderanimatie was minimaal en sanitair was verre van acceptabel. Kortom, onze ervaring met Capfun Heino was verre van positief en we zullen deze vakantie helaas niet snel vergeten.

Anja 4 aug 2023
Reageer
B

Een onaangename wending

Wat een teleurstelling was onze vakantie op de camping Capfun Heino. Met de hoop op een heerlijke tijd voor ons en onze jonge kinderen, werden we al snel geconfronteerd met onaangename verrassingen. Het restaurant en de snackbar bleken gesloten, wat onze mogelijkheden aanzienlijk beperkte. Het zwembad was verre van aangenaam en de kinderanimatie liet veel te wensen over. Ons verblijf in een chalet was ondermaats en zelfs zo frustrerend dat we voortijdig vertrokken zijn. Deze camping was ooit anders, maar recente veranderingen hebben helaas meer negatieve dan positieve effecten gehad.

Bas 3 aug 2023
Reageer
C

Een drama op vakantiegebied

Onze ervaring op de camping Capfun Heino was niets minder dan een complete teleurstelling. Onze verwachtingen van een leuke familiecamping werden al snel de bodem ingeslagen. De recente overname door Capfun bracht geen verbeteringen met zich mee. Gebrek aan faciliteiten, gesloten restaurant en minimale kinderanimatie zorgden voor een onaangename sfeer. De sanitaire voorzieningen waren ondermaats en voortdurende bouwwerkzaamheden zorgden voor overlast. Het personeel was niet behulpzaam en het zwembad was verre van gastvrij. Al met al was deze campingervaring een complete ramp en verre van wat we hadden gehoopt.

Christa 30 jul 2023
Reageer
D

Gemengde gevoelens op Capfun Heino

Onze ervaring op camping Capfun Heino was een mix van teleurstellingen en verrassingen. Door tijdsgebrek hadden we geen uitgebreid onderzoek gedaan naar onze meivakantiebestemming. De werkelijkheid op de camping kwam niet overeen met wat we hadden verwacht. Beloofde voorzieningen ontbraken, zoals een pannakooi en geschikte kinderanimatie. Het zwembad voldeed niet aan onze verwachtingen en de hygiëne liet soms te wensen over. Het gebrek aan schaduw en geschikte faciliteiten voor kinderen waren opmerkelijk. Hoewel het personeel vriendelijk was en er een rustige sfeer hing, waren er toch enkele aspecten die onze ervaring beïnvloedden.

Daniel 3 mei 2023
Reageer
E

Veranderingen op camping

De kwaliteit van Camping Capfun Heino is merkbaar achteruit gegaan, met name tijdens bepaalde maanden. Wat ooit een bruisende plek was voor gezinnen met kinderen, is nu meer gericht op ouderen. De sanitaire voorzieningen vertoonden gebreken en het schoonmaakniveau was beneden peil. Het ontbreken van live muziek in het hoogseizoen en de beperkte controle over activiteiten waren minpunten voor gezinnen met jonge kinderen. Ondanks deze negatieve veranderingen, blijft de camping vriendelijk personeel en een rustige sfeer bieden.

Elise 17 sep 2022
Reageer
F

Gemengde indrukken

Onze ervaring op Camping Capfun Heino varieerde tussen positieve en negatieve indrukken. Hoewel de camping diverse faciliteiten bood, waren we verrast door reserveringskosten bij spontane aankomst. Het feit dat deze kosten niet werden geschrapt, zorgde voor enige frustratie. Ondanks dit incident, bood de camping kwaliteit, maar er zijn nog enkele verbeterpunten nodig om een betere balans te creëren tussen positieve en negatieve aspecten.

Ferrie 10 sep 2022
Reageer
G

Mwoa

Onze tijd op Camping Capfun Heino riep gemengde gevoelens op. Hoewel er aantrekkelijke aspecten waren, ontbraken sommige faciliteiten zoals een tegelloos buitenbad en was het binnenbad vaak bezet voor zwemlessen. De kinderanimatie liet te wensen over en de hygiëne in de sanitaire voorzieningen was niet optimaal. Daarnaast was er gebrek aan verlichting 's nachts en bleef de algehele hygiëne van enkele faciliteiten een zorg. Aan de positieve kant was het personeel vriendelijk en werden heerlijke broodjes aangeboden.

Gerard 22 jul 2022
Reageer
S

Gemengde gevoelens na verblijf

Onze tijd op Camping Capfun Heino bracht gemengde gevoelens met zich mee. Terwijl enkele positieve aspecten opvielen, zoals gratis WiFi voor 65+, dagelijkse gratis broodjes en aardige mensen, waren er ook minpunten. Het ontbreken van tegels in het buitenbad, een defect treintje voor kinderen, en hygiënische kwesties in toiletgebouwen waren teleurstellend. Ondanks deze gebreken, werden er wel pogingen gedaan om de jongere gasten te vermaken, en sommige medewerkers deden hun best om positieve ervaringen te creëren. Al met al was ons verblijf een mengeling van positieve en negatieve indrukken.

Sophia 21 jul 2022
Reageer
M

Geweldige ervaring

Onze tijd op Camping Capfun Heino was een groot succes. We genoten van talloze activiteiten tijdens de seniorenpromotie in juni. Het zwembad bood aangename temperaturen, en het restaurant De Remise was een hoogtepunt met betaalbare en smakelijke gerechten. De hygiëne van de sanitaire voorzieningen was bevredigend, en de ruime staanplaatsen werden gewaardeerd. Enkele stekelige struiken waren echter een minpuntje. Al met al was onze ervaring positief en we zijn van plan om terug te keren.

Martijn 7 jul 2022
Reageer
N

Goede en minder goede aspecten

Camping Capfun Heino bood een algehele positieve ervaring met enkele punten van kritiek. De ruime staanplaatsen en vriendelijke animatiedames waren pluspunten. Kinderanimatie was echter beperkt tot jongere kinderen, en soms waren de buitenactiviteiten te koud. Het binnenbad en de vijver waren aangename voorzieningen. Tegelijkertijd waren er ook minpunten, zoals het betalen voor WiFi, het douchesysteem en het gebrek aan verlichting 's nachts. Niettemin zorgden vriendelijk personeel en een rustige omgeving voor een overwegend positieve ervaring.

Nadine 29 mei 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Heino.

Over Camping Heino

Camping Heino is gelegen te Schoolbosweg 10 in Heino, gelegen in het groene hart van Overijssel, Nederland. Deze camping biedt een uitgebreid scala aan faciliteiten en voorzieningen voor een onvergetelijk verblijf. De camping beschikt over ruime kampeerplaatsen en comfortabele huuraccommodaties, waardoor zowel kampeerliefhebbers als mensen die op zoek zijn naar extra comfort aan hun trekken komen. De moderne faciliteiten, zoals goed onderhouden sanitair en wifi, zorgen voor een zorgeloos verblijf. Wat Camping Heino bijzonder maakt, is de focus op gezinsvriendelijke activiteiten. Er zijn diverse speeltuinen, een overdekt zwembad met glijbaan en een uitgebreid animatieprogramma. Voor sportliefhebbers zijn er mogelijkheden om te voetballen, tennissen en zelfs boogschieten. De omgeving van Camping Heino is rijk aan natuurlijke schoonheid. Prachtige wandel- en fietsroutes leiden door het nabijgelegen Sallandse landschap, met glooiende heuvels, bossen en rivieren. Ook zijn er leuke uitstapjes mogelijk naar historische stadjes zoals Zwolle en Deventer. Of ontdek de lokale cultuur en tradities op de wekelijkse markt in Heino. Kortom, Camping Heino biedt een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in het hart van Overijssel.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Heino, Overijssel
  • https://www.campingheino.nl
  • info@campingheino.nl