Camping Ginsterveld

Camping Ginsterveld

3.5 reviewscore • 10 reviews
P

Fantastische vakantie met onze kleine

We hebben een geweldige tijd gehad tijdens onze vakantie met onze 8 maanden oude baby. Ons verblijf in de 4-persoons woodlodge was fantastisch. We werden hartelijk ontvangen en hebben genoten van het leuke zwembad, de vele speeltuinen, de rustige omgeving en de goed uitgeruste lodges. Een paar verbeterpunten waren het gebrek aan privacy op het terrein van de lodges en het ontbreken van een waterdicht afdakje om buiten te zitten bij slecht weer. Ondanks dat, kijken we met veel plezier uit naar een volgend bezoek.

Petra 1 jun 2023
Reageer
M

Een aanrader voor gezinnen

Onze vakantie in de meivakantie met kinderen van 6, 12 en 14 jaar was zeer geslaagd. Hoewel we geen gebruik maakten van de animatie, zagen de programma's er goed uit. De camping was goed onderhouden met een leuk en schoon zwembad, zowel binnen als buiten. De ontvangst bij de receptie was vriendelijk, en het sanitair werd goed schoongehouden. Wat ons betreft is deze camping zeker een aanrader voor gezinnen.

Martin 25 mei 2023
Reageer
R

Een teleurstellende ervaring

Normaal gingen we altijd met drie gezinnen naar het voorseizoen, maar deze keer liep het anders. Een gezin kon niet komen omdat hun plek al was gereserveerd door iemand anders, terwijl ze niet op de hoogte waren van het vroege reserveringsbeleid. Dit leidde tot een slechte klantenservice en een teleurstellende ervaring. Helaas verliezen ze daardoor drie gezinnen als gasten.

Rianne 5 mrt 2023
Reageer
E

Een leuke camping met ruimte voor verbetering

De camping bood veel plezier voor kinderen met afgebakende kampeerplekken en leuke animatie. Het zwembad was vooral leuk, maar het sanitair kan wel een opknapbeurt gebruiken. Er waren te weinig kraantjes rondom de basisplekken en de familiedouche had maar 1 douchekop, wat niet handig was voor een gezin. Ook was er regelmatig koud water, en dat was een minpunt. De prijs/kwaliteitverhouding kan beter.

Erik 12 sep 2022
Reageer
M

Gemengde gevoelens over de camping

De camping had netjes verdeelde kampeerplekken, maar het sanitair bij de dames was niet altijd even schoon. Voor kinderactiviteiten was het prima, maar soms erg druk. De gratis wifi was niet goed, en betaalde wifi werkte beter. Het restaurant was niet uitnodigend en had beperkte openingstijden, zonder gezellig terras. Ook was de broodjesservice erg duur. Er waren genoeg activiteiten voor kinderen, maar de prijs/kwaliteitverhouding was niet optimaal.

Marleen 4 sep 2022
Reageer
K

Een teleurstellend verblijf

Ons verblijf op de camping viel tegen, vooral door de beperkte parkeergelegenheid en het gebrek aan een terras bij het speelveld. De familiedouche had maar 1 sproeikop, en het warme water was snel op. Het terrein en de kampeerplekken waren klein en onhandig voor een caravan. De animatie ontbrak tijdens de meivakantie, en het restaurant en de snackbar hadden beperkte openingstijden.

Klaas 22 jul 2022
Reageer
H

Onze verwachting niet behaald

Leuke camping afgebakende plekken veel vertier voor de kinderen animatie is echt leuk minder vonden wij dat er beperkt aantal kraantjes zijn rondom de basisplekken en de staat van het sanitair dat mag wel een opknapbeurt krijgen familiedouche is altijd bezet en heeft maar 1 douchekop ook veel koud-water gehad warmwatervoorziening lijkt niet goed genoeg voor deze prijs hadden wij dat zeker beter verwacht service speelvoorzieningen nieuwe buitenzwembad en locatie zijn top

Hendricus 14 jul 2022
Reageer
A

Vakantie top, camping oke

De camping bood leuke speelplaatsen voor kinderen, maar het zwembadwater was koud en er was geen toezicht. De kampeerplekken met privé sanitair waren klein, waardoor de auto niet goed paste. Er was geen campingwinkeltje en het restaurant was gesloten, alleen in het weekend open. We gingen daarom naar een naburige camping voor boodschappen en eten.

Anouk 22 jun 2022
Reageer
B

Echt aan te raden!

We hebben heerlijk genoten van onze vakantie in een luxe chalet op camping Ginsterveld. De camping was zeer fijn met uitstekende service en zeer vriendelijk personeel. Het zwembad was prachtig en ook het chalet was zeer schoon. Alles was heel toegankelijk en praktisch met een baby. We hebben echt een topvakantie gehad en deze camping is zeker een aanrader!

Bruggink 20 jun 2021
Reageer
J

Geen 2e keer voor ons

Deze camping is groot en heeft leuke speelplaatsen voor kinderen. Het zwembad was doordeweeks rustig buiten het hoogseizoen, maar er was geen toezicht. Het water was wel wat koud. De plekken met privé sanitair waren erg klein, de tent paste net op de plek maar er was geen ruimte voor de auto en geen plekje om fijn te zitten. Het restaurant was de hele week gesloten, alleen in het weekend open. De snackbar was pas om 1700 open. De nabijgelegen camping had wel een supermarkt en snackbar die de hele dag open was, dus we zijn vaak daarheen gegaan.

J Adam 22 sep 2020
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Burgh-Haamstede.

Over Camping Ginsterveld

Roompot Waterstaete Ossenzijl is gelegen te Waterstaete 1 in Ossenzijl. Het park is omgeven door de rust en schoonheid van Nationaal Park Weerribben-Wieden, een van de meest bijzondere natuurgebieden van Nederland. Gasten kunnen hier genieten van luxe vakantiewoningen met uitzicht op het water en de natuur. Het park biedt ook verschillende luxe faciliteiten, zoals broodjes- en ontbijtservice, restaurant aan huis, bar/restaurant Oss & Zyl, laadpalen voor elektrische auto’s en een boodschappen service van Plus. Waterstaete Ossenzijl is de ideale bestemming voor natuurliefhebbers, wandelaars, fietsers en vogelspotters die op zoek zijn naar een ontspannen en inspirerende vakantie in een prachtige omgeving. Met speeltuinen buiten, supmogelijkheden, kanoverhuur en vismogelijkheden is er genoeg te doen in en rondom het park.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Burgh-Haamstede, Zeeland
  • https://www.ginsterveld.nl
  • info@ginsterveld.nl