Camping Ginsterveld

Camping Ginsterveld

3.7 reviewscore • 3 reviews
P

Fantastische vakantie met onze kleine

We hebben een geweldige tijd gehad tijdens onze vakantie met onze 8 maanden oude baby. Ons verblijf in de 4-persoons woodlodge was fantastisch. We werden hartelijk ontvangen en hebben genoten van het leuke zwembad, de vele speeltuinen, de rustige omgeving en de goed uitgeruste lodges. Een paar verbeterpunten waren het gebrek aan privacy op het terrein van de lodges en het ontbreken van een waterdicht afdakje om buiten te zitten bij slecht weer. Ondanks dat, kijken we met veel plezier uit naar een volgend bezoek.

Petra 1 jun 2023
Reageer
M

Een aanrader voor gezinnen

Onze vakantie in de meivakantie met kinderen van 6, 12 en 14 jaar was zeer geslaagd. Hoewel we geen gebruik maakten van de animatie, zagen de programma's er goed uit. De camping was goed onderhouden met een leuk en schoon zwembad, zowel binnen als buiten. De ontvangst bij de receptie was vriendelijk, en het sanitair werd goed schoongehouden. Wat ons betreft is deze camping zeker een aanrader voor gezinnen.

Martin 25 mei 2023
Reageer
R

Een teleurstellende ervaring

Normaal gingen we altijd met drie gezinnen naar het voorseizoen, maar deze keer liep het anders. Een gezin kon niet komen omdat hun plek al was gereserveerd door iemand anders, terwijl ze niet op de hoogte waren van het vroege reserveringsbeleid. Dit leidde tot een slechte klantenservice en een teleurstellende ervaring. Helaas verliezen ze daardoor drie gezinnen als gasten.

Rianne 5 mrt 2023
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juli 2024 in de omgeving van Burgh-Haamstede.

Over Camping Ginsterveld

Er zijn 3 reviews geschreven over Camping Ginsterveld op Reviews.nl. Met een 3.7 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Burgh-Haamstede, Zeeland
  • https://www.ginsterveld.nl
  • info@ginsterveld.nl