Camping Erkemederstrand

Camping Erkemederstrand

2.9 reviewscore • 12 reviews
S

Niet wat we hadden verwacht

We wilden graag kamperen aan het strand, maar met 3 honden ben je niet overal welkom. Vandaar naar het erkemederstrand. Voorkeursboeking gedaan. Paar dagen van te voren nog gebeld, in overleg ander plekje gekregen. Bij inchecken was daar niets van bekend. Gelukkig toch goed gekomen. Gevraagd of de plaatsing van de caravan nog uitmaakte. Was niet het geval. Na 2x verkeerd te zijn gereden, vanwege slechte aanduidingen op het park het plekje gevonden. Plek zelf zag er uit als of er nooit onderhoud was gepleegd. Alles lekker neergezet om na 3 dagen te horen dat we zo de caravan niet mochten neerzetten. Sanitair valt erg tegen, helemaal gezien de prijs. Verder super heet water. De honden hebben genoten. Maar voor ons niet meer.

Sandra Kraaij 13 sep 2023
Reageer
M

Nooit meer!

We Zijn jaren op de camping gekomen, na 3 jaar niet te zijn geweest met volle zin er weer naar toe. Het viel heel erg tegen. Niks voor de kinderen te doen, camping was wat onderkomen en erg duur.
Helaas was er ook geen jongeren camping meer.
Personeel was ook niet erg klant vriendelijk.
Haven zag er ook heel onderkomen uit.
Jammer, want dit was vroeger echt een super camping. Heel veel mooie herinneringen aan. Helaas is het voor ons de laatste keer geweest op deze camping.

Maria 22 aug 2023
Reageer
K

Een geweldige vakantiebeleving

Onze vakantie op Erkemederstrand was echt buitengewoon. Samen met onze tienerkinderen hebben we hier een geweldige tijd gehad. Een van de hoogtepunten was het warme welkom dat we kregen van het personeel. Het dagelijkse ritueel van vers brood halen was een plezier, mede dankzij de vriendelijke gezichten in de winkel en bij de receptie. We werden zelfs verrast met lekkernijen voor onze kinderen. Een speciale shout-out naar het nieuwe personeel, jullie hebben deze plek echt tot leven gebracht! Ons huisje was comfortabel en goed uitgerust. Toen we een waterkoker misten, werd dit snel opgelost door een enthousiaste medewerker die ons ook nog tips gaf over de omgeving. Deze vakantie zal nog lang in onze herinneringen blijven, dankzij het attente en gastvrije team van Erkemederstrand. We voelden ons hier als familie en kunnen niet wachten om terug te keren!

Karin 2 aug 2023
Reageer
B

Paradijselijke vernieuwing

Erkemederstrand heeft een verbluffende transformatie ondergaan sinds de overname, en we zijn er helemaal weg van! Ons verblijf was ronduit geweldig, mede dankzij het uiterst vriendelijke personeel dat boven en buiten ging om ons verblijf speciaal te maken. De winkel was een aangename verrassing met dagelijkse gesprekjes en traktaties voor onze kinderen. We waren onder de indruk van de aandacht voor detail en service die we hier hebben ervaren. Alleen het restaurant zou wat opgefrist kunnen worden, maar het eten was wel lekker. Kortom, we hebben echt genoten van ons verblijf en kijken er naar uit om terug te komen naar deze vernieuwde oase.

Bente 1 aug 2023
Reageer
R

Prachtige vakantiebestemming

Onze ervaring op Erkemederstrand was positief en verschilde sterk van sommige negatieve beoordelingen. Het personeel was vriendelijk, inclusief de medewerkers bij de receptie. De sanitaire voorzieningen waren schoon en goed onderhouden. De aanwezige blauwalg in het water was wel een tegenvaller, maar dat heeft onze algehele indruk niet verpest. We overwegen zeker om in de toekomst nogmaals te komen genieten van deze mooie camping.

Rick 27 aug 2022
Reageer
S

Strandplezier voor mens en dier

Erkemederstrand lijkt voornamelijk gericht op vakantiegangers met honden, maar ook wij zonder viervoeters hebben hier een fijne tijd gehad. De sanitaire voorzieningen waren goed, maar wel tegen betaling. De camping is uitgestrekt, dus een fiets of step is handig om je te verplaatsen. De nabijheid van het strand was geweldig, wat ons verblijf nog plezieriger maakte.

Suzanne 26 aug 2022
Reageer
P

Gemiste kansen en teleurstelling

Onze ervaring met Erkemederstrand was niet wat we hadden gehoopt. Ons chalet was kleiner dan verwacht en onze gehandicapte dochter had problemen met slapen vanwege de warmte. Helaas bood het personeel geen enkele tegemoetkoming, wat ons het gevoel gaf dat winst belangrijker was dan klanttevredenheid. Voor ons was dit een eenmalige ervaring, en we zullen niet snel terugkeren.

Patricia 17 aug 2022
Reageer
S

Onze ervaring

Onze aankomst verliep niet geheel vlekkeloos, waarbij we te maken kregen met enige onvriendelijkheid bij de receptie. Ondanks dat we de plaats kenden van eerdere bezoeken, voelde de ontvangst niet gastvrij. Het sanitair was in orde, hoewel we ervoor moesten betalen. De winkel had een beperkte selectie, zonder verse producten. Het hygiëneniveau was acceptabel. Onze groep had een boot bij zich, wat enige verwarring veroorzaakte over de plaatsing. Dit had efficiënter kunnen worden aangepakt. Het restaurant zou een opknapbeurt kunnen gebruiken, hoewel het eten wel goed smaakte. Voor hondenliefhebbers is deze camping echter een goede keuze, aangezien er overal gratis poepzakjes beschikbaar zijn.

Sander 30 jul 2022
Reageer
T

Een eens maar nooit weer ervaring

Onze tijd op Erkemederstrand was verre van bevredigend. Het personeel, met uitzondering van het restaurant, liet te wensen over. Ons geplande verblijf aan het water ging niet door en het sanitair was ondermaats. De prijs-kwaliteitverhouding van onze ervaring was teleurstellend en we voelen geen drang om hier ooit weer naartoe te gaan.

Timo 24 jul 2022
Reageer
E

Niet geheel positieef

Onze ervaring met Erkemederstrand was helaas niet geheel positief. Bij aankomst met de boot liepen we tegen verwarring aan en werd ons geen duidelijke informatie verstrekt. Het sanitair voor bootbezitters was onvoldoende en er was een gebrek aan service. Het gebrek aan klantgerichtheid en de focus op winst boven service was duidelijk merkbaar. Dit heeft onze algehele ervaring negatief beïnvloed en we kijken niet uit naar een herhalingsbezoek.

Eline 23 jun 2022
Reageer
J

Idyllisch toevluchtsoord

Onze tweede keer op Erkemederstrand was net zo fantastisch als de eerste. We verbleven in een prachtig Flevo Chalet, met moderne voorzieningen en een ruime veranda. Onze kinderen genoten van de diverse speeltuinen en het voetbalveld, terwijl onze hond de tijd van zijn leven had op het speciale hondenstrand. Alles was goed onderhouden en schoon, inclusief de poepzakjes voor hondenbezitters. Het restaurant bood lekker eten en het personeel was vriendelijk. Al met al een geweldige ervaring en een aanrader voor gezinnen met honden.

Jeroen 30 apr 2022
Reageer
M

Ondankbare receptie en teleurstellingen

Onze recente ervaring op Erkemederstrand was teleurstellend. Bij aankomst werden we onvriendelijk behandeld door de receptie, waar we eerder duidelijk hadden aangegeven laat aan te komen. Ondanks onze betaling voor toegang kregen we geen duidelijke instructies en moesten we zelf een oplossing vinden. De kille ontvangst en gebrek aan klantvriendelijkheid zorgden voor een negatieve toon voor ons verblijf. De prijs-kwaliteitverhouding was verre van bevredigend en we voelden ons niet gewaardeerd als gasten. Deze ervaring heeft ons besluit om hier niet meer terug te keren, alleen maar bevestigd.

Marieke 24 apr 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Zeewolde.

Over Camping Erkemederstrand

Camping Erkemederstrand is gelegen te Erkemederweg 79 in Zeewolde. Met ruime kampeerplekken direct aan het water kunnen gasten genieten van een prachtig uitzicht en gemakkelijke toegang tot het strand. De camping beschikt over moderne voorzieningen, zoals schone sanitaire gebouwen, wifi en een campingwinkel voor alle benodigdheden. Camping Erkemederstrand heeft een levendige en gezellige sfeer, met tal van activiteiten voor jong en oud. Van watersporten zoals zwemmen en vissen tot speelplaatsen en animatie voor kinderen, er is altijd iets te beleven. Het restaurant aan het strand biedt heerlijke gerechten en een schitterend uitzicht over het meer. De omgeving van Camping Erkemederstrand is ideaal voor natuurliefhebbers en wandelaars. Het nabijgelegen Horsterwold is één van de grootste loofbossen van West-Europa en biedt prachtige wandel- en fietspaden. Ook de historische stadjes Harderwijk en Zeewolde liggen binnen handbereik voor culturele uitstapjes.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Zeewolde, Flevoland
  • https://www.erkemederstrand.nl
  • erkemederstrand@capfun.com