Camping De Pekelinge

Camping De Pekelinge

3.8 reviewscore • 10 reviews
S

Een mix van avontuur en oncomfortabele nachten

Onze recente vakantie op deze camping was een achtbaan van ervaringen. Voor de kinderen was het een waar avontuur, met de opwindende pumptrack baan en activiteiten die hen bezig hielden. Het chalet waarin we verbleven was op het eerste gezicht netjes, maar het tweepersoons matras bleek hard en ongemakkelijk, waardoor de nachten letterlijk een rugpijn werden. De huisjes stonden dicht bij elkaar, en privacy was ver te zoeken. Een domper was het koude zwembadwater, dat eerder leek op een ijsbad dan een verfrissende duik. Al met al een gemengde ervaring.

Sophie 31 jul 2023
Reageer
M

Teleurstelling en gebrekkige communicatie

Onze veelbelovende vakantie op dit park viel flink tegen. Tijdens het hoogseizoen werden we verrast door stroomproblemen die maar liefst negen uur duurden, en het gebrek aan duidelijke communicatie maakte het er niet beter op. Alsof dat nog niet genoeg was, werden we geconfronteerd met waterproblemen waarbij zelfs de aanwezigheid van de darmbacterie e. coli werd vastgesteld. Een verklaring hiervoor van de camping ontbrak, wat leidde tot verwarring en frustratie. Sommige gasten werden ziek nadat ze dit besmette water hadden ingenomen. Het gebrek aan verontschuldiging en compensatie was teleurstellend. Deze negatieve ervaring was een eerste en laatste keer voor ons op deze camping.

Martijn 25 jul 2023
Reageer
V

Achteruitgang en gemiste kansen

Wat eens een aangename camping onder Ardoer was, is nu onder de hoede van Capfun veranderd, en helaas niet ten goede. De eens ruime caravanveldjes zijn volgestouwd met kleine stacaravans, waardoor de charme van ruimte en vrijheid verloren is gegaan. Hoewel het animatieteam hun best doet, lijden prijsstijgingen en veranderingen in activiteiten tot mindere ervaringen voor de kinderen. Onze vakantie werd verder bezoedeld door water- en stroomproblemen, en het gebrek aan oplossingen van het receptiepersoneel. Het zwembadwater was eveneens niet op temperatuur. Al met al is de camping ver verwijderd van de beloofde vijfsterrenervaring en lijkt de focus nu op financiële winst te liggen.

Vincent 20 jul 2023
Reageer
K

Verstoord verblijf

Ons verblijf op de camping werd bruusk verstoord door onverwachte stroom- en watertekorten. Dit had een grote impact, vooral omdat het hoogseizoen was. De late communicatie en onvoorbereidheid van het personeel verergerden de situatie. We werden gedwongen om zonder stroom en water te zitten gedurende een groot deel van de dag. Dit negatieve incident heeft ons besluit beïnvloed om geen positieve recensie voor deze camping te schrijven.

Kim 19 jul 2023
Reageer
J

Gezinsplezier

Onze vakantie op dit park bood een mix van plezier en uitdagingen. Het 7-persoons chalet met extra speelkamer was een succes bij de kinderen. De binnen- en buitenzwembaden waren vermakelijk, hoewel enige aandacht voor veiligheid gewenst is. De nabijheid van de zee en een supermarkt was handig, maar we vermeden de horeca. Helaas waren er enkele aspecten die voor verbetering vatbaar waren, zoals animatie. Onze ervaring was positief, maar er is ruimte voor verbetering om de beloofde vijfsterrenbeleving te bereiken.

Jasper 19 jun 2023
Reageer
D

Aangenaam nieuw avontuur op camping

Onze eerste keer op Camping de Pekelinge was verrassend prettig. Met onze caravan en honden genoten we van een nieuwe ervaring. Het privé sanitair was een welkome aanvulling en het terrein was goed onderhouden. Ondanks het ongebruikte zwembad en de horeca, waren er genoeg activiteiten voor kinderen en een handige supermarkt. De vriendelijke sfeer en netheid droegen bij aan onze tevredenheid. We kijken uit naar een volgend bezoek en bevelen deze camping zeker aan.

Daan 26 mei 2023
Reageer
E

Vreugde op vertrouwde plek

Onze jarenlange traditie om naar deze camping te gaan werd dit keer voortgezet in een huisje. Het Kids Top huisje met extra speelkamer voor 5 personen beviel goed. Voldoende ruimte en netheid waren pluspunten. Het gevarieerde animatieprogramma en nabijgelegen faciliteiten zorgden voor vermaak. Het zwembad verdient echter een upgrade. We negeerden de horeca en kozen voor de supermarkt en lokale eetgelegenheden. Ondanks enkele werkzaamheden tijdens ons Hemelvaartweekend, kijken we positief terug op ons verblijf op de camping.

Eva 19 mei 2023
Reageer
L

Fijne beleving op leuk park

Onze keuze voor een huisje (H13) op deze camping bracht gemengde emoties met zich mee. Het schoon en netjes ingerichte huisje bood comfort, maar het zwembad had tekortkomingen, waaronder gebrek aan toezicht. De campingwinkel bood handige voorzieningen en de omgeving bood talloze eetgelegenheden. Het hoogtepunt was een uitstapje naar een lokale friettent. Hoewel we geen gebruik maakten van alle faciliteiten, was ons verblijf op Camping de Pekelinge bevredigend, zij het met enkele aandachtspunten voor verbetering.

Lars 29 apr 2023
Reageer
S

Sereniteit en comfort in Panorama Lodge

De nabijheid van de kust en het comfort van de schone Panorama Lodge maakten onze vakantie ontspannend. Hoewel we de camping zelf niet volledig verkenden, zorgde de goed uitgeruste lodge voor een aangenaam verblijf. 's Ochtends genoten we van verse broodjes van de campingwinkel. Hoewel we geen gebruik maakten van de faciliteiten, kunnen we zeggen dat ons verblijf in de lodge ons tevreden achterliet.

Sanne 14 apr 2023
Reageer
L

Gelukkige herinneringen en verandering

Jarenlang hebben we met plezier onze tijd doorgebracht op Camping de Pekelinge, waar we blijvende vriendschappen hebben gesloten. Deze camping was een bron van gelukkige herinneringen voor ons gezin. Onze vakanties waren gevuld met zwemmen, avontuurlijke activiteiten en leuke animatie. Zelfs tijdens de pandemie deden ze hun best om ons een veilige en leuke omgeving te bieden. Helaas is de recente overname door Capfun gepaard gegaan met veranderingen die ons dierbare kampeerplekken hebben vervangen door stacaravans. Dit vermindert de charme en ruimte die we gewend waren. Onze hoop is dat er een balans kan worden gevonden tussen modernisering en behoud van tradities, zodat toekomstige generaties kunnen blijven genieten van wat deze camping te bieden heeft.

Lotte 6 apr 2023
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2024 in de omgeving van Oostkapelle.

Over Camping De Pekelinge

Camping De Pekelinge is gelegen te Landmetersweg 1 in Oostkapelle aan de Nederlandse kust in Zeeland. De camping biedt een scala aan faciliteiten voor alle leeftijden. Een verwarmd binnen- en buitenzwembad, speeltuinen, sportvelden en een gevarieerd animatieprogramma zorgen voor eindeloos vermaak. Wat deze camping echt onderscheidt, is de gastvrije sfeer en professionele service. Het vriendelijke personeel zorgt voor een warm welkom en staat altijd klaar om te helpen. Zowel ruime kampeerplaatsen als moderne huuraccommodaties bieden comfort en gemak voor een aangenaam verblijf. De locatie van Camping De Pekelinge is ideaal voor natuurliefhebbers en strandgangers. Het prachtige Noordzeestrand ligt op korte afstand en nodigt uit tot ontspanning en watersport. Daarnaast biedt de omgeving diverse wandel- en fietsroutes door de duinen en schilderachtige dorpjes. Het nabijgelegen Domburg biedt bovendien winkels, restaurants en culturele bezienswaardigheden, waardoor je een perfecte combinatie hebt van rust en levendigheid tijdens je verblijf in Zeeland.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Oostkapelle, Zeeland
  • https://www.depekelinge.nl
  • pekelinge@capfun.com