Camping De Krabbeplaat

Camping De Krabbeplaat

4.0 reviewscore • 7 reviews
T

Volgende keer op deze gezellige plek!

Ondanks dat ik veel lees over vieze sanitair, vonden wij alles juist keurig schoon. Weet niet of ze het hebben aangepast of dat iedereen loopt te miepen maar oke. Wij vonden het een hele gezellige camping met leuke parkgasten waar we veel praatjes mee hebben gemaakt. Werden ook gelijk vriendelijk ontvangen toen we aan kwamen. We kijken uit naar de volgende keer op deze gezellige plek!

Thijs 5 sep 2023
Reageer
F

Geweldige ervaring op deze camping!

Hele gezellige camping waar zelfs enkele kampvuren in de avond te vinden waren! Verder waren er overdag leuke activiteiten voor de kinderen zoals knutselen enz. We hebben meermaals het Brielse Meer gezocht in de middag, geweldig. Onze hond was ook mee naar het park en ook het meer trouwens, die heeft de tijd van haar leven gehad, net als ons gezin. Zeker een leuke gastvrije vakantieplek!

Floris 26 aug 2023
Reageer
R

Een leuke ontdekking!

Wat een leuke ontdekking deze camping! De winkel straalt gezelligheid uit en de mensen zijn echt leuk. Na deze positieve ervaring zijn we zeker van plan om terug te keren naar deze camping. Een aanrader voor wie van een warme sfeer houdt!

Ruben 23 jul 2023
Reageer
B

Redelijk

Personeel was heel aardig en hielp ons met onze vragen. Ook handig dat er een winkel op de camping was maar er waren ook nadelen zoals dat er niet heel veel te doen is voor de wat grotere kinderen en de springkussen (in het water) die wel stond aangegeven op de website die was er ook niet. Zagen ook veel spinnen en spinnenwebben overal hangen dus dat mag ook wel wat netter.

Benthe 23 jul 2023
Camping De Krabbeplaat

De water speel toestellen mochten wij niet meer plaatsen anders dan onder 24/7 toezicht. De wet in deze is per 01/04/23 veranderd. Dat er spinnen in het toiletgebouw zitten is jammer genoeg niet te verkomen.

Camping De Krabbeplaat 12 mrt 2024
S

Een fijne plek

Met onze kampeerbus zijn we een weekje geweest op Camping De Krabbeplaat met onze jonge kinderen en hebben zeker een fijne week gehad. Helaas deden de douches het niet door een kapotte boiler maar voor de rest hebben we totaal geen klachten en is het gewoon een mooie fijne camping in onze ogen.

Sanne 17 jul 2023
Reageer
M

Zeer matig helaas

Mooie leuke camping maar er waren enkele families of beter gezegd feestgangers die van 9 uur in de avond tot 2 uur in de nacht super harde muziek aan hadden staan. Ik vind dat het niet aan ons is om daar wat van te zeggen en de volgende ochtend hebben we dit dan maar gemeld bij de servicebalie. Die hebben het wel opgepakt volgens mij al hebben we er verder niets weer van weer gehoord qua terugkoppeling. Leek overigens wel alsof veel mensen hier wonen in plaats van vakantie vieren. De Wc's en douches waren ook niet heel schoon.

Milan 7 jul 2023
Camping De Krabbeplaat

Wij vinden het jammer dat u deze ervaring heeft. Een maal in de week wordt er muziek gemaakt, wat door velen erg gewaardeerd wordt. De klacht dat de wc en de douche niet goed schoon waren hadden wij liever op de receptie door gekregen zodat wij aktie hadden kunnen ondernemen. Van 31/10 tot eind maart verblijft er niemand op onze camping dat kunnen wij u garanderen

Camping De Krabbeplaat 12 mrt 2024
M

Bedankt voor de reactie op mijn review. Geeft aan dat jullie er aan werken, dat kan ik alleen maar waarderen. Zal mijn review wijzigen naar 4 sterren. En wie weet komen we deze zomer wel weer, kijken of het verbeterd is. :-) Prijzen waren immers goed.

Milan 13 mrt 2024
P

Bed vol met zand?

Ik weet niet hoe ze het voor elkaar hebben gekregen maar ten eerste was het een klein huisje maar het bed lag vol met zand? Denk van de vorige huurders maar hoe kan dat nou? Het fornuis zat ook viezigheid op daar kan ik echt niet bij met mijn beleving. De prijs van de camping viel mee maar je mag toch wel verwachten dat je een schoon onderkomen huurt. Gelukkig hebben 2 aardige dames de volgende dag alles schoongemaakt en zeiden ook dat dit eigenlijk niet kon. Eind goed al goed maar het mag beter vanaf het begin.

Pepijn 16 mei 2023
Camping De Krabbeplaat

De bedoeling van de trekkershutten is dat deze door de bewoner zelf schoon wordt achtergelaten, vandaar ook de lage prijs.

Camping De Krabbeplaat 12 mrt 2024
P

Excuus, dit was ons niet bekend. Dan snap ik inderdaad waar het vandaan kwam. De 2 dames hebben het overigens alsnog goed opgelost hoor dus geen problemen verder! We komen eind deze zomer weer!

Pepijn 11 jun 2024
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juli 2024 in de omgeving van Brielle.

Over Camping De Krabbeplaat

Er zijn 7 reviews geschreven over Camping De Krabbeplaat op Reviews.nl. Met een 4.0 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Geverifieerd bedrijf
  • Vakantieparken
  • Brielle, Zuid-Holland
  • https://www.krabbeplaat.nl
  • info@krabbeplaat.nl