Camping De Krabbeplaat

Camping De Krabbeplaat

3.8 reviewscore • 15 reviews
R

Een leuke ontdekking!

Wat een leuke ontdekking! De winkel straalt gezelligheid uit en de mensen zijn echt leuk. We hebben genoten van de positieve sfeer tijdens het winkelen. Het voelde als een plek waar je niet alleen spullen koopt, maar ook een praatje maakt en glimlachen de norm is. Na deze positieve ervaring zijn we zeker van plan om terug te keren naar deze camping. Het belooft een herhaling van gezelligheid en vriendelijkheid te worden. Een aanrader voor wie van een warme sfeer houdt!

Ruben 23 jul 2023
Reageer
F

Geweldige ervaring op deze camping!

Wat een geweldige ervaring op deze camping! De dag begint met leuke activiteiten voor iedereen, van knutselen tot avondkampvuren. De camping biedt prachtige plekken direct aan het Brielse Meer, perfect voor een ontspannen middag. Het personeel bij de receptie is buitengewoon vriendelijk en behulpzaam. Deze camping is echt gericht op gezinnen, en het feit dat honden welkom zijn, maakt het nog specialer. Een ideale bestemming voor iedereen die op zoek is naar een gezellige en gastvrije vakantieplek!

Floris 26 aug 2023
Reageer
S

Fantastische tijd

Wat een fantastische tijd hebben we gehad op deze camping! Het personeel is buitengewoon vriendelijk, en de hele camping straalt netheid uit. De omgeving is prachtig en de mogelijkheid om met het veerpontje naar Brielle te gaan, maakt het verkennen van de omgeving extra handig. Het feit dat we onze fietsen mee konden nemen, opende de deur naar avontuurlijke ontdekkingen. Kortom, een heerlijke ervaring in een vriendelijke en goed georganiseerde omgeving!

Sterre 25 aug 2023
Reageer
L

Genoeglijke vakantie-ervaring!

De hele omgeving ademde netheid en frisheid uit, wat wat heel leuk vonden. De verrukkelijke broodjes van de camping-supermarkt waren een smakelijke toevoeging aan onze ochtenden. De geur van versgebakken broodjes leidde ons elke dag naar een smaakvol ontbijt. Een schone camping en heerlijke broodjes, de perfecte combinatie voor een ontspannen en genoeglijke vakantie-ervaring! Een volgende keer hier verblijven zou niet slecht zijn.

Luuk 16 aug 2023
Reageer
L

Niet goed schoongemaakt

De douche was niet warm en ze hebben het geld van je kaart gehaald. Ook was het niet goed schoongemaakt. De disco is open tot 2 uur 's nachts. Het park bevindt zich in een prachtige natuurlijke omgeving. Bij het water is het geweldig voor mensen die van watersport houden. Er zijn veel leuke dingen voor kinderen om te doen.

Lieke 10 aug 2023
Camping De Krabbeplaat

Het bevreemd ons dit via een review te moeten lezen, wij zouden uw kaart uiteraard hebben opgewaardeerd als u dit gemeld had ook de klacht over het schoonmaken hadden wij liever direct gehoord zo dat wij met de schoonmakers hadden kunnen praten om dit probleem uit de weg te helpen

Camping De Krabbeplaat 12 mrt 2024
S

Onvergetelijk verblijf

Vanaf het moment dat we aankwamen, werden we hartelijk begroet door vriendelijke mensen. Zelfs met het minder prettige weer hebben we ons uitstekend vermaakt dankzij de vele leuke activiteiten voor kinderen. De schone toiletten waren een aangename verrassing. En niet te vergeten, het eten bij zowel de snackbar als het restaurant was verrukkelijk. Kortom, een onvergetelijk verblijf op een echt fijne camping!

Stijn 4 aug 2023
Reageer
J

Jammer genoeg

Op de computer leek het leuk, we dachten dat het goed zou zijn voor de kinderen. En als de kinderen blij zijn… Maar jammer genoeg... de plekken waren klein, wat we verwachtten was er niet: het plekje met water om te spelen was niet open, en in het meer waren geen springkussens zoals op de plaatjes op de computer stond.

Jesse 30 jul 2023
Camping De Krabbeplaat

Jammer genoeg is de wet per 01-04-23 gewijzigd en mochten wij de water speel toestellen niet meer plaatsen anders dan onder 24/7 toezicht.

Camping De Krabbeplaat 12 mrt 2024
B

Redelijk

De plek op de camping was goed, ze hielpen goed en het personeel was aardig. Het was goed gelegen en er was een grote winkel op de camping. Nadelen: niet veel te doen voor grotere kinderen, geen springkussen in het water zoals op de computer stond, veel spinnen in het gebouw met de wc's en douches.

Benthe 23 jul 2023
Camping De Krabbeplaat

De water speel toestellen mochten wij niet meer plaatsen anders dan onder 24/7 toezicht. De wet in deze is per 01/04/23 veranderd. Dat er spinnen in het toiletgebouw zitten is jammer genoeg niet te verkomen.

Camping De Krabbeplaat 12 mrt 2024
S

Een fijne plek

Een fijne plek, vooral veel leuke dingen voor kinderen tot 12 jaar. Wij waren er met een kampeerbus. We hadden een leuke week. Het toilet en douche waren niet zo goed. Toen we aankwamen, konden we de douches voor dames niet gebruiken vanwege een kapotte boiler, en dat bleef de hele week zo. De plek waar je de vaat wast had problemen. Het water liep langzaam weg omdat de spoelbakken verstopt waren.

Sanne 17 jul 2023
Reageer
M

Deze camping is niet echt fijn

Als je een hele leuke camping hebt, maar er is één probleem: van negen uur 's avonds tot half twee 's nachts wordt er superharde muziek gespeeld en iedereen op de camping kan niet slapen. Zou je dan niet beter ergens anders naartoe gaan? Deze camping is niet echt fijn. Het lijkt meer op een plek waar mensen wonen in caravans. De wc's en douches zijn gewoon vies.

Milan 7 jul 2023
Camping De Krabbeplaat

Wij vinden het jammer dat u deze ervaring heeft. Een maal in de week wordt er muziek gemaakt, wat door velen erg gewaardeerd wordt. De klacht dat de wc en de douche niet goed schoon waren hadden wij liever op de receptie door gekregen zodat wij aktie hadden kunnen ondernemen. Van 31/10 tot eind maart verblijft er niemand op onze camping dat kunnen wij u garanderen

Camping De Krabbeplaat 12 mrt 2024
M

Bedankt voor de reactie op mijn review. Geeft aan dat jullie er aan werken, dat kan ik alleen maar waarderen. Zal mijn review wijzigen naar 4 sterren. En wie weet komen we deze zomer wel weer, kijken of het verbeterd is. :-) Prijzen waren immers goed.

Milan 13 mrt 2024
F

Lekkere verse broodjes

De plek waar we vroeg in het seizoen stonden was echt goed. Het was fijn om 's ochtends wakker te worden met vogels en kippen die geluid maakten. Bij de winkel waren lekkere verse broodjes, en het personeel was erg aardig. In de snackbar en de winkel kon je uit veel verschillende soorten eten kiezen. Met de veerboot naar Brielle was leuk. Ik ga niet meer positieve dingen schrijven, anders krijg ik volgend jaar geen plekje meer.

Femke 16 jun 2023
Reageer
P

Heel vies

Wij hadden het kleine huisje. Toen we aankwamen, was het echter heel vies. Er was veel zand, zelfs op de bedden, en het fornuis had viezigheid erop. Er zaten veel spinnenwebben onder de bedden en het rook niet fris. Gelukkig kon ik die nacht bij mijn nichtje slapen. De volgende dag hebben twee aardige dames schoongemaakt. Ze vonden het ook behoorlijk vies.

Pepijn 16 mei 2023
Camping De Krabbeplaat

De bedoeling van de trekkershutten is dat deze door de bewoner zelf schoon wordt achtergelaten, vandaar ook de lage prijs.

Camping De Krabbeplaat 12 mrt 2024
T

Volgende keer op deze gezellige plek!

Bij de receptie en supermarkt werden we vriendelijk ontvangen, wat gelijk een goed begin was. De douchevoorzieningen waren comfortabel en het sanitair was keurig schoon. Helaas was het restaurant gesloten op maandag, maar desondanks hebben we het als een gezellige camping ervaren. De warme ontvangst en goede voorzieningen hebben zeker bijgedragen aan een prettig verblijf. We kijken uit naar de volgende keer op deze gezellige plek!

Thijs 5 mei 2023
Reageer
R

Een beetje jammer

Onze plek op de camping was in een hoekje met uitzicht op een caravan en een tent, wat een beetje jammer was. We hadden ook nooit zon op onze plek, waardoor het best koel was. Gelukkig waren onze vrienden op een plek met veel zon, dus hebben we daar veel tijd doorgebracht. De pret is hierdoor optimaal gebleven.

Roos 7 apr 2023
Reageer
N

Goed geslapen

We huurden een huisje voor één nacht. We mochten er wat eerder in, dat was heel fijn. Goed geslapen en 's ochtends vroeg naar een BMX-wedstrijd gegaan. Fijn dat de deur al open kon en de sleutel in de gleuf kon! Het huisje zelf was niet erg schoon en er lag een grote stapel lakens op één bed. We hebben na wat praten de spullen in de bank gelegd.

Nova 12 okt 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Brielle.

Over Camping De Krabbeplaat

Camping De Krabbeplaat, gelegen te Oude Veerdam 4 in Brielle, biedt een unieke vakantie-ervaring. Als een viersterren, familiegerund kampeerterrein, omarmt het zowel jonge gezinnen als ouderen en koppels in een prachtige omgeving vol activiteiten. De camping ligt in een bosrijke omgeving naast het Brielse Meer, dichtbij de zee en grenzend aan uitgestrekte polders, pittoreske dorpjes en historische steden, met Rotterdam als de grootste stad in de buurt. De Krabbeplaat heeft een speciaal veld voor grote groepen tot 450 personen, ideaal voor schoolgroepen, met gemakkelijke toegang tot alle faciliteiten en speciale tarieven voor groepsgebruik. De persoonlijke benadering van het familiebeheer, met de beheerder die zelf op de camping woont, draagt bij aan de aantrekkelijkheid van de camping. Hij is altijd beschikbaar voor vragen en kent de gasten persoonlijk. Voor liefhebbers van waterrecreatie is de Krabbeplaat een droomlocatie. Gelegen aan de Brielse Meer, biedt het kampeerterrein mogelijkheden voor zwemmen, zeilen, peddelen, kanoën, vissen of gewoon genieten van een wandeling langs het water. Ook zijn er prachtige recreatiemeren en natuurlijke rivieren op het eiland Voorne-Putten, evenals mooie stranden zoals Oostvoorne, Rockanje en Hellevoetsluis op enkele minuten rijden.

  • Geverifieerd bedrijf
  • Vakantieparken
  • Brielle, Zuid-Holland
  • https://www.krabbeplaat.nl
  • info@krabbeplaat.nl