Camping de Breede

Camping de Breede

4.7 reviewscore • 9 reviews
J

Tevreden kinderen

We kunnen alleen maar roepen dat het hier echt een fijne plek is om vakantie te mogen vieren en dat komt mede omdat de plaatsen zo ruim zijn. Kinderen kunnen volop spelen en dat hebben we dan ook mogen zien, onze kinderen hebben we veel laten spelen en wij hebben lekker kunnen lezen etc. we hebben dus ook eens vakantie kunnen vieren ipv dat we elke dag in de auto moesten en moesten kijken wat we gingen doen. Alles is aanwezig hier en onze kids en wij kijken ernaar uit om hier over een jaar weer vakantie te mogen vieren.

Jan 5 sep 2023
Reageer
B

Opnieuw geboekt bij Camping de Breede

Camping de Breede dat is een camping waar veel mensen ieder jaar terug willen keren en dat hebben we hier ook wel gehoord. Veel mensen komen er al heel lang en hebben een plek voor een jaar wat volgt al geregeld. Dit hebben we nu ook maar gedaan zodat we zeker weten dat we volgend jaar een plek hebben. Het was al erg vol namelijk.

De kleinkinderen komen ook elke keer een paar dagen op bezoek en dat is fijn. Veel wandelen en fietsen, lekker ergens wat eten, alles kan hier. Alles is schoon en de moeite waard hier.

Bram en Wil 3 okt 2023
Reageer
M

Schoon sanitiar

Het is gewoon in en in genieten hier, al maanden kijken we uit naar de vakantie bij de Breede. Ook de kinderen hadden er zin in want ze wisten van vorig jaar nog hoe leuk het toen is geweest. Ze hebben weer vriendjes gemaakt en we hopen dat we die volgend jaar ook weer zien., ze hebben zo leuk gespeeld en wj hebben echt vakantie gevierd hier. We gaan sowieso snel weer terug en gaan nu een plekje zoeken om het alvast te regelen.

Margje 9 sep 2023
Reageer
H

Langer boeken

Wat is het toch mooi zeg in warffum. Vooraf hadden we dat niet geweten anders hadden we wel direct een paar dagen langer geboekt we moesten voordat we het wisten alweer naar huis en dat was zo jammer.
Het was lekker weer en zwemmen hebben we hier zoveel gedaan al hee vroeg in de ochtend was dat open en dat was voor allemaal wel fijn wakker worden. Sanitair was ook goed schoon en veel gewandeld in de bossen, wij willen gewoon weer terug.

HB 28 aug 2023
Reageer
J

Schoon en lieve mensen

Vaak kijk ik op de camping eerst of het er wel schoon is, maar eigenlijk twijfelde ik daar hier niet aan toen ik netjes ben ontvangen. Zo fijn en behulpzaam, nette uitleg en daar was het al zo schoon. Toch maar snel een kijkje nemen bij het sanitair en zoals ik al had gedacht, gewoon heel netjes en niks op aan te merken, snel gebruik van maken en wat opfrissen, hapje eten fietsen en de buurt verkennen. Niks tekort gekomen en gewoon een aanrader voor jong en oud.

J 22 aug 2023
Reageer
R

mooie plek

We zijn nu ruim een week hier geweest met onze kinderen en ook de kleinkinderen zijn meegeweest een soort van grote familie vakantie noemen we het maar. Vorig jaar waren we hier alleen en toen hebben we al genoten en daarom dachten we dit jaar doen we het met zijn allen. Sanitair is gewoon heel schoon, alles wat je nodig hebt is aanwezig en daarom vieren wij hier heel graag vakantie.

R 15 aug 2023
Reageer
E

Pinksteren

Met pinksteren is het toch fijn als je dan ook even weg kan thuis en we waren hier echt heel welkom. Een heel warm al en dan nog voor de kinderen een fijn zwembad en voor ons ook. Maar ook de speeltuin daar waren ze gewoon dag in dag uit te vinden en wilden met vriendjes spelen. In de buurt lekker gaan eten en dan uitslapen het was allemaal mogelijk en dat was voor ons dan ook een heerlijk weekendje hopen dat er volgend jaar ook weer plaats is.

Els 1 jun 2023
Reageer
F

Alles aanwezig op het park

We dachten we gaan een keer wat later in het jaar op vakantie en dan is het misschien ook wel rustiger en dan genieten we van alle mensen die we dan weer terug zien., vrienden van ons zijn nu ook gegaan en daar hebben we veel mee gedaan, uit eten en wandelen maar ook fietsen. Samen wat drinken en noem maar op. Sanitair etc was weer top in orde, je kan hier elke maand gewoon lekker vakantie vieren en je komt niets tekort dat is fijn omte weten!

Fh 2 nov 2022
Reageer
p

Paar keer per jaar

de Breede dat is toch wel onze camping waar we graag een paar keer per jaar vakantie willen vieren. Nu zijn we dit jaar al voor de 2e keer gegaan, maar misschien nog een keer of volgend jaar gewoon drie keer? We zullen zien wat er kan en wat het weer doet. We hebben nu mogen genieten van veel mooi weer en het was ook fijn rustig. Veel wandelen en fietsen en de wifi was ook goed. In de avond lekker film kijken en het was gewoon een top vakantie zoals altijd hier.

p 23 sep 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Warffum.

Over Camping de Breede

Camping De Breede is gelegen te Breede 4 in Warffum. Deze sfeervolle camping heeft luxe safaritenten en biedt tal van faciliteiten zoals een verwarmd buitenzwembad, een speeltuin voor kinderen, sportvelden, trampolines, een peuterbad, en een snackbar. Voor natuurliefhebbers biedt de omgeving van de camping rijke natuur en historische dorpen. Ontdek het nabijgelegen Waddengebied, fiets of wandel langs pittoreske dorpen en geniet van de rust. Het Lauwersmeer, op minder dan 30 minuten rijden, is een paradijs voor vogelliefhebbers en biedt talrijke activiteiten voor het hele gezin, zoals wandelen, fietsen, varen en kanoën. Bovendien ligt de bruisende stad Groningen, met haar dynamische sfeer en culturele bezienswaardigheden zoals het Groninger Museum, op slechts een halfuur rijden. Camping De Breede biedt een perfecte mix van activiteiten voor zowel kinderen, tieners als volwassenen, wat het tot een ideale bestemming maakt voor een veelzijdige vakantie.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Warffum, Groningen
  • https://www.campingdebreede.nl
  • info@campingdebreede.nl