Camping Boslust

Camping Boslust

4.5 reviewscore • 11 reviews
T

Natuurlijke pracht en rust

De camping bevindt zich te midden van een schilderachtig bos en de nabijheid van Putten draagt bij aan de aantrekkingskracht. We hebben intens genoten van fietsen door de afwisselende natuurlijke omgeving, die bos, heide en landelijk gebied omvat. De eigenaren zijn vriendelijk en reageerden snel op een probleem met een blaffende hond, wat onze waardering verdiende. Een drukbezochte woensdagavondvisavond was smakelijk, en ons eigen sanitair was bevredigend, zij het met het ongemak van het ontbreken van afwasmogelijkheden. Onze fietsen konden 's avonds veilig binnen worden gestald.

Timo 3 aug 2023
Reageer
E

Heerlijk rustig

In de eerste week van juli 2023 hebben mijn partner en ik vier dagen genoten van de serene ambiance van deze camping. Onze ruime plek was uitgerust met privésanitair, een ware luxe, en het hele terrein straalde een onberispelijke netheid uit. We werden hartelijk verwelkomd en waren aangenaam verrast door de nabijheid van Putten, dat gemakkelijk per fiets te bereiken was. De betoverende omgeving bood uitstekende fietsmogelijkheden. De rust op de camping was een verademing, en we zijn vastbesloten om hier nogmaals van te genieten en de omgeving verder per fiets te verkennen.

Elisa 10 jul 2023
Reageer
O

Rust en vriendelijkheid overheersen

Een heerlijke vakantie ervaren op deze vredige kleine camping, beheerd door gastvrije eigenaren. Ze zijn terecht genomineerd voor de prestigieuze prijs van beste kleine camping voor 2024. De goed onderhouden en schone camping bood ons niet alleen rust, maar ook ons eigen sanitair, een onverwachte bonus. De camping grenst aan prachtige bossen, ideaal voor wandel- en fietstochten. Terwijl we vertrokken zonder de eigenaren te zien, willen we hen via deze weg bedanken voor ons fantastische verblijf. We kijken ernaar uit om volgend jaar terug te keren.

Olivia 18 jun 2023
Reageer
E

Idyllisch toevluchtsoord

Een charmante, kleinschalige camping die ons de nodige rust bood. Ondanks de aanwezigheid van luidruchtige medekampeerders, konden we genieten van een serene vakantieplek. De omgeving leent zich uitstekend voor fiets- en wandelavonturen, met Putten op korte afstand. De beoordeling wordt enigszins beïnvloed door luidruchtige buren, maar over het algemeen is deze plek ideaal voor een ontspannen vakantie te midden van de natuur.

Emma 23 jul 2022
Reageer
L

Winterparadijs op toplocatie

Ondanks ons korte verblijf op deze camping, was het een onvergetelijke ervaring. De camping is strategisch gelegen en biedt uitstekende faciliteiten. Het privésanitair was opmerkelijk schoon en comfortabel, en de goed onderhouden campingterreinen en speeltoestellen maakten indruk, ondanks het mindere weer. We waarderen de inspanningen van het personeel. Ongeacht de weersomstandigheden, kunnen we getuigen van de netheid van de camping en de speeltoestellen. Onze complimenten voor deze onvergetelijke ervaring!

Lucas 20 feb 2022
Reageer
S

Vertrouwd terugkeren

Voor de achtste keer bezochten we Boslust en werden opnieuw aangenaam verrast. Hoewel ons oorspronkelijke verblijf niet mogelijk was vanwege een late boeking, bleek het alternatief even comfortabel. Het warme welkom en de uitstekende voorzieningen, inclusief een fietsoplaadpunt, maakten ons verblijf aangenaam. Een enkele kanttekening: ondanks de overvloedige regen, was het genieten op onze rustige, mooi gelegen plek.

Sanne 18 sep 2021
Reageer
M

Perfect toevluchtsoord

De camping biedt een schilderachtige locatie en vriendelijke beheerders, en het verhuurde chalet was in uitstekende staat. Hoewel donderdagavonden soms verstoord werden door luidruchtige gasten, was het over het algemeen een aanbevolen keuze voor wie rust en nette recreatie waardeert. Een verzoek aan avondgasten om ook rekening te houden met de rustige sfeer zou deze locatie perfect maken.

Merel 9 sep 2021
Reageer
D

Rust en comfort in overvloed

Een week met onze caravan op deze camping was een waar genot. Het eigen sanitair was een aangename verrassing, evenals de vriendelijke en behulpzame eigenaren. Zelfs toen ons plekje een grasprobleem had, werd dit snel verholpen door de eigenaar met kunstgras. De nabijheid van het centrum van Putten en de mogelijkheid om broodjes te bestellen maakten ons verblijf nog aangenamer. Deze camping is een aanrader voor gezinnen en biedt alles wat je nodig hebt.

Daan 12 aug 2020
Reageer
J

Geweldige gastvrijheid

Een buitengewoon vriendelijk beheerdersechtpaar zorgde voor een onvergetelijke tijd tijdens ons verblijf met onze caravan. Het eigen sanitair was indrukwekkend schoon en de behulpzaamheid van de eigenaren maakte ons verblijf nog specialer. Ondanks een elektrisch probleem, werd het snel opgelost en kregen we zelfs een leensnoer. Deze camping is een schat, ideaal voor zowel senioren als gezinnen met jonge kinderen. De rust, het comfort en de prachtige omgeving maken dit een bestemming om naar terug te keren.

Jesse 9 mei 2020
Reageer
M

Elegante natuurbelevenis

In september 2015 genoten we een week lang van een chique kampeertent met ons gezin, inclusief onze alaskan malamute. De Yurt bood een unieke ervaring met een knus keukentje, comfortabel sanitair en goede bedden. Het warme welkom en de goed onderhouden faciliteiten creëerden een prachtige atmosfeer. Hoewel het park klein is, vonden onze kinderen snel vriendjes. De omgeving bood tal van activiteiten en wandelmogelijkheden, en de ligging nabij de bossen was ideaal voor hondenbezitters.

Milan 20 feb 2020
Reageer
F

Betoverende Yurt-beleving

Tijdens een onvergetelijk verblijf van twee weken in een authentieke Yurt, werden we getrakteerd op een bijzondere ervaring. Slapen onder de sterrenhemel was betoverend en het tuinhuis met douche, toilet en keuken bracht modern comfort in de natuurlijke omgeving. De rustige camping, gelegen in een bosrijk gebied, bood volop mogelijkheden voor fietstochten, wandelingen en uitstapjes. Kinderen vinden gemakkelijk vriendjes en er worden leuke activiteiten georganiseerd. We hebben ook gebruik gemaakt van de goede snackbar en fietsverhuur. Kortom, een idyllische plek om te genieten van de Veluwe.

Floor 7 sep 2019
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Putten.

Over Camping Boslust

Camping Boslust is gelegen te Schovenhorsterveldweg 6 in Putten. De faciliteiten van Camping Boslust omvatten ruime kampeerplekken en comfortabele stacaravans. Gasten kunnen genieten van de rustige omgeving en de frisse lucht terwijl ze verblijven in hun eigen kampeermiddel of huuraccommodatie. De camping beschikt over nette sanitaire voorzieningen en andere gemakken die zorgen voor een aangenaam verblijf. Wat deze camping speciaal maakt, is de prachtige natuurlijke omgeving waarin deze zich bevindt. Gasten kunnen genieten van wandel- en fietstochten in de omliggende bossen en natuurgebieden. De camping biedt ook de mogelijkheid om te ontspannen aan een rustig meertje of om te vissen in de nabijgelegen wateren. Camping Boslust staat bekend om zijn vriendelijke en gastvrije sfeer. De eigenaren en het personeel zijn behulpzaam en staan klaar om gasten te helpen met hun vragen en behoeften. Er worden regelmatig gezellige activiteiten georganiseerd, waardoor gasten de kans krijgen om andere kampeerders te ontmoeten en nieuwe vriendschappen te sluiten. De nabijgelegen dorpen en steden bieden interessante bezienswaardigheden en culturele activiteiten. Gasten kunnen lokale markten bezoeken, traditionele gerechten proeven en de charmante omgeving verkennen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Putten, Gelderland
  • https://www.boslustputten.nl
  • info@boslustputten.nl