Bungalowpark Hoenderloo

Bungalowpark Hoenderloo

4.7 reviewscore • 3 reviews
A

Leuke vakantieverblijven

Dit jaar zijn we voor het eerst in eigen land op vakantie geweest. In Hoenderloo wel te verstaan. Heel mooi gebied midden op de Veluwe. Bij Bungalowpark Hoenderloo hadden wij een leuk huisje geboekt. Alle vakantieverblijven staan in een bosrijke omgeving. Zo heb je toch het gevoel dat je midden in het bos zit wanneer je in de tuin zit. Ook omdat het een autovrij park is. Er is een zwembad aanwezig en er zijn nog genoeg andere faciliteiten. Wij kwamen vooral voor onze rust. We hadden onze fietsen mee en hebben de omgeving goed kunnen ontdekken. Het was zeker geen tegenvallende vakantie. Zeker voor herhaling vatbaar. Alleen moet je een beetje geluk hebben met het weer in Nederland. Dat is wat ons betreft het enige nadeel want wij boeken meestal geruime tijd van te voren.

Astrid 1 sep 2022
Reageer
D

Direct weer ja!

Een prachtig bungalowpark gelegen in de bossen van Hoenderloo. Er zijn mooie wandel- en fietsroutes. Het park is netjes en schoon. De huisjes bieden voldoende privacy en ons huisje was zeer schoon. Het is een rustig park en een aangename plek om vakantie te vieren. Een aanrader die van rust houd!

Diede Okkersloot 2 okt 2022
Reageer
U

Echt geweldig

Een geweldig vakantiepark, gelegen in het hart van de natuur. Het biedt een heerlijk gevoel van vrijheid en rust. Het zwembad is fijn voor de warme dagen. Het restaurant biedt heerlijke maaltijden. Er is ook een binnen speeltuin voor kinderen waar ze kunnen klimmen in een groot speeltoestel. De medewerkers zijn allen zeer vriendelijk en gastvrij. Wij komen binnenkort terug voor een weekend. Bovendien is het Nationaal Park De Hoge Veluwe op 10 minuten fietsafstand.

U. Itse 2 aug 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2023 in de omgeving van Hoenderloo.

Over Bungalowpark Hoenderloo

Vakantiepark te Hoenderloo, Gelderland.