Reviews (3)

 • Patricia

  Mooie omgeving

  Wij zijn op vakantie geweest in dit mooie bungalowpark van Roompot. Leuke en nette huisjes in een bosrijk park. Er zijn voldoende parkeerplekken en zelfs een paar tennisbanen. Maar ik neem aan dat mensen hier voornamelijk komen vanwege de mooie omgeving. De natuur is hier echt geweldig. Een van de mooiste stukjes op de Veluwe. Je kunt hier uren wandelen en/of fietsen, zonder mensen tegen te komen. Dat is op andere plekken in Nederland niet meer mogelijk. Hoenderloo is een gezellig dorpje waar van alles valt te doen. Wij gaan hier zeker weten terug komen.

  Patricia 13 jun 2022

 • Driessen

  Genieten in de natuur

  Wij hebben heerlijk genoten van ons verblijf bij dit bungalowpark van Roompot in Hoenderloo. Het park ligt midden in de Veluwse bossen. Het is dus echt ideaal voor natuurliefhebbers zoals ons. Wij hebben uren heerlijk gewandeld door de eindeloze bossen en wij hebben het gevoel dat er nog veel meer valt te zien. Mooie doorkijkjes en heidevelden, maar ook dichtbij Hoenderloo.

  Het is een autovrij park met genoeg te doen. Er is een winkeltje, snackbar, zwembad en sportvelden. Het park is ook niet te groot en je hebt genoeg privacy. Dat hebben wij als erg fijn ervaren. Tuurlijk zijn er ook wel wat minpuntjes die je kunt bedenken, zoals bij elk park, maar deze zijn niet het vermelden waard. Al met al een dikke voldoende!

  Driessen 24 mei 2022

 • Thijs

  Roompot Hoenderloo

  Wij gaan elk jaar in de buurt van Hoenderloo op vakantie en zijn al een paar keer bij Roompot Hoenderloo geweest. Prachtige omgeving en het park zelf is ook zeer goed te noemen. Mooie en ruime bungalows voor een goede prijs. Je kunt hier een heerlijke vakantie beleven. Natuurlijk kan het altijd beter, daarom geef ik niet de volle beoordeling. Er is altijd ruimte voor verbetering, maar als je ook net als ons vakantie wilt vieren op de Veluwe, kan ik Roompot Hoenderloo van harte aanbevelen.

  Thijs 27 jan 2022