Bungalowpark De Riethorst

Bungalowpark De Riethorst

4.5 reviewscore • 4 reviews
M

Kleinschalig park

We hadden best een ruim huis. Het is net en modern. Vanaf het park kun je mooie wandelroutes lopen. Hier hebben we echt van genoten. Het park zelf is best klein maar dat maakt het zeker niet minder gezellig. Voor onze hond hadden we een helemaal afgeschermde tuin. Dat was echt perfect. Kon de hond ook mooi buiten zitten zonder dat we ons zorgen hoefden te maken.

Maartje 30 sep 2022
Reageer
V

Fijn en rustgevend

Als je van wandelen en fietsen houdt, is dit vakantiepark een uitstekende uitvalsbasis. De huisjes zijn efficiënt ingedeeld en aangenaam om in te verblijven. Alles was ook netjes gepoetst. Rust is gegarandeerd. Twee suggesties: voeg standaard matrasbeschermers toe en zorg voor wat meer bestek voor duurzaamheid en netheid.

Vermeulen 23 dec 2022
Reageer
I

Viel tegen nu

Het onthaal was onvriendelijk en we voelden ons niet welkom. Door een boekingsfout zaten we in het verkeerde huisje. De boeking was gemaakt in 2020, maar door de coronapandemie was deze een jaar verschoven. Hierdoor was de boeking gewijzigd, waardoor we ineens in een huisdiervrij huisje zaten terwijl we wel een hond bij ons hadden. Hoewel het uiteindelijk opgelost werd, gebeurde dit niet op de meest vriendelijke manier. Dit was onze derde keer hier, maar het was ook de laatste keer.

I.J. 22 jul 2021
Reageer
H

Heerlijk genoten ondanks covid

Ons verblijf in het fijne huisje was goed onderhouden. De omgeving was mooi en rustig, perfect voor wandelingen met onze hond. De tuin was omheind met coniferen en hekjes, waardoor onze hond af en toe even buiten kon lopen zoals hij thuis ook gewend was. Al met al heerlijk genoten dus van onze vakantie in deze tijd.

Holly 27 okt 2020
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2023 in de omgeving van Plasmolen.

Over Bungalowpark De Riethorst
  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Plasmolen, Limburg
  • https://deriethorst.com