Bungalowpark De Riethorst

Bungalowpark De Riethorst

4.5 reviewscore • 2 reviews
T

Even er tussen uit.

Wij zijn afgelopen week in dit park geweest er waren wat timmerlui aan het klussen.
Wij hebben er weinig van gemerkt daar wij overdag diverse musea in Duitsland hebben bezocht. De bungalow was van alle gemakken voorzien.(het toilet was wel erg laag voor onze leeftijd). Het park is echt een aanrader dicht bij de natuur en een bezoekje bij onze zuiderburen is zeker de moeite waard.Bij vertrek kregen wij iets aardigs voor de ongemakken van het timmeren.

Tom Toonen 9 mrt 2024
Reageer
M

Kleinschalig park

We hadden best een ruim huis. Het is net en modern. Vanaf het park kun je mooie wandelroutes lopen. Hier hebben we echt van genoten. Het park zelf is best klein maar dat maakt het zeker niet minder gezellig. Voor onze hond hadden we een helemaal afgeschermde tuin. Dat was echt perfect. Kon de hond ook mooi buiten zitten zonder dat we ons zorgen hoefden te maken.

Maartje 30 sep 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van mei 2024 in de omgeving van Plasmolen.

Over Bungalowpark De Riethorst

Roompot bungalowpark De Riethorst is gelegen te Riethorsterweg 10a in Plasmolen. Het park biedt comfortabele en goed uitgeruste bungalows, ideaal voor gezinnen, stellen en groepen die op zoek zijn naar een ontspannen vakantie. Gasten kunnen genieten van de rustige en groene omgeving, met de mogelijkheid om te wandelen, fietsen en de natuur te verkennen. Op het park zelf zijn er faciliteiten zoals tafeltennis, een speeltuin en fietsverhuur. In de nabije omgeving vind je ook een golfbaan. Daarnaast zijn er in de omgeving diverse attracties en bezienswaardigheden, waaronder het Nationaal Park De Maasduinen en de gezellige stad Nijmegen. Deze zijn goed te bereiken door het fietsverhuur op het park.

  • Geverifieerd bedrijf
  • Vakantieparken
  • Plasmolen, Limburg
  • https://deriethorst.com
  • info@deriethorst.com