Bumble

Bumble

3.5 reviewscore • 2 reviews
M

Leuke datingsite even afwachten

Een nieuwe datingsite, leuk dat wel, maar ook nog even afwachten als je het mij vraagt.
Tot nu toe zitten er naar mijn smaak nog niet genoeg mensen op, want als ik dan een keer online ben dan zijn er helemaal niet veel pagina’s met mannen om uit te kiezen. Maar iedere dag komen er meer mensen op dus dat vind ik een positief iets.

Monica 1 jun 2020
Reageer
L

Bumble veel variatie

Ik had verwacht dat ik niet zo heel veel zou vinden wat mij zou bevallen op Bumble maar ik besloot toch even een kijkje te nemen en daar ben ik nu dus heel erg blij om, want er bleek heel veel variatie op te vinden te zijn.
Ik dacht altijd echt dat dit soort site vol met van die vieze, oude en verlopen vrouwen zou zitten, maar dat is dus een vooroordeel van mijn kant die volledig onjuist bleek te zijn en nu heb ik spijt dat ik niet eerder een keer een kijkje heb genomen.
Zelf ben ik 35 jaar en het klopt aan de ene kant wel dat er ook veel mensen van een latere leeftijd op zitten, maar dat vind ik persoonlijk niet erg want die scroll ik dan gewoon voorbij en dan is er verder niets aan de hand.
Oudere mensen komen ook veel minder buiten de deur dan de jongere daters, dus die zullen ook meer afhankelijk zijn van websites als bumble vrees ik en mensen van mijn leeftijd gaan ook nog wel eens een keer op stap of naar een feestje waar je mensen kunt leren kennen.
Dus dat het zo is verbaasd me niet en dat is ook wel wat ik had verwacht, maar er zitten dus ook heel veel jonge daters op en dat had ik niet verwacht, bewijst maar weer dat je geen vooroordeel moet hebben en gewoon moet afgaan op de ervaring die je zelf hebt opgedaan voordat je hier over kunt oordelen.

Lars 21 jul 2019
Reageer
Beste datingsites

Dit zijn de beste datingsites van december 2023.

Over Bumble

Bumble biedt verschillende contactmogelijkheden. Je kunt op zoek gaan naar een leuke date of relatie. Er is een apart platform voor het vinden van leuke vrienden en zelfs voor het maken van een nieuwe stap in je carrière. Bijzonder aan daten op Bumble Dating is dat vrouwen daar de eerste stap zetten. Je kunt als man dus alleen reageren als een vrouw jou als eerste een berichtje stuurt of laat merken dat ze je beter wil leren kennen. Je kunt je gratis inschrijven om rond te kijken. Voor het gebruik van alle mogelijkheden sluit je een betaald abonnement af.

  • Nog niet geverifieerd
  • Datingsites
  • https://bumble.com/nl
  • klantenservice@bumble.com