Bumble

Bumble

4.2 reviewscore • 5 reviews
T

Perfecte match voor mijn niche

Daten draait echt om het vinden van je niche, en voor mij is Bumble de perfecte match. Ik heb bijna alle datingapps uitgeprobeerd en Bumble springt er positief uit. De gebruikers zijn vaak hoogopgeleid en bestaan uit veel expats, wat betekent dat er veel Engels wordt gesproken. De foto's zijn goed zichtbaar, er zijn weinig nepprofielen en de algemene sfeer is vriendelijker dan op bijvoorbeeld Tinder. Ik ben zeer tevreden met mijn premium abonnement.

Tim Dijk 27 feb 2024
Reageer
M

Normalere mensen

Met een premium abonnement had ik binnen twee weken al een paar erg leuke contacten, waarmee ik nu bel en binnenkort ga daten. Voor mij is deze datingsite, zeker in vergelijking met Tinder, alleen maar positief. Bumble is echt een community van normalere mensen!

Max Jansen 14 feb 2024
Reageer
F

Een goede uitzondering

Voor mij als man werkt Bumble veel beter dan andere datingapps. Het is veel relaxter om niet constant creatieve openingszinnen te moeten bedenken alleen maar om een reactie te krijgen. Als je je een beetje fatsoenlijk kunt uitdrukken en basismanieren toont, word je echt beloond met geweldige mensen en mooie dates. Ik geef vier sterren vanwege enkele kleine bugs in de gebruikersinterface. Het kan dus iets beter maar verder niks over te klagen.

Felix 23 nov 2023
Reageer
M

Leuke datingsite even afwachten

Een nieuwe datingsite, leuk dat wel, maar ook nog even afwachten als je het mij vraagt.
Tot nu toe zitten er naar mijn smaak nog niet genoeg mensen op, want als ik dan een keer online ben dan zijn er helemaal niet veel pagina’s met mannen om uit te kiezen. Maar iedere dag komen er meer mensen op dus dat vind ik een positief iets.

Monica 1 jun 2020
Reageer
L

Bumble veel variatie

Ik had verwacht dat ik niet zo heel veel zou vinden wat mij zou bevallen op Bumble maar ik besloot toch even een kijkje te nemen en daar ben ik nu dus heel erg blij om, want er bleek heel veel variatie op te vinden te zijn.
Ik dacht altijd echt dat dit soort site vol met van die vieze, oude en verlopen vrouwen zou zitten, maar dat is dus een vooroordeel van mijn kant die volledig onjuist bleek te zijn en nu heb ik spijt dat ik niet eerder een keer een kijkje heb genomen.
Zelf ben ik 35 jaar en het klopt aan de ene kant wel dat er ook veel mensen van een latere leeftijd op zitten, maar dat vind ik persoonlijk niet erg want die scroll ik dan gewoon voorbij en dan is er verder niets aan de hand.
Oudere mensen komen ook veel minder buiten de deur dan de jongere daters, dus die zullen ook meer afhankelijk zijn van websites als bumble vrees ik en mensen van mijn leeftijd gaan ook nog wel eens een keer op stap of naar een feestje waar je mensen kunt leren kennen.
Dus dat het zo is verbaasd me niet en dat is ook wel wat ik had verwacht, maar er zitten dus ook heel veel jonge daters op en dat had ik niet verwacht, bewijst maar weer dat je geen vooroordeel moet hebben en gewoon moet afgaan op de ervaring die je zelf hebt opgedaan voordat je hier over kunt oordelen.

Lars 21 jul 2019
Reageer
Beste datingsites

Dit zijn de beste datingsites van april 2024.

Over Bumble

Bumble biedt verschillende contactmogelijkheden. Je kunt op zoek gaan naar een leuke date of relatie. Er is een apart platform voor het vinden van leuke vrienden en zelfs voor het maken van een nieuwe stap in je carrière. Bijzonder aan daten op Bumble Dating is dat vrouwen daar de eerste stap zetten. Je kunt als man dus alleen reageren als een vrouw jou als eerste een berichtje stuurt of laat merken dat ze je beter wil leren kennen. Je kunt je gratis inschrijven om rond te kijken. Voor het gebruik van alle mogelijkheden sluit je een betaald abonnement af.

  • Nog niet geverifieerd
  • Datingsites
  • https://bumble.com/nl
  • klantenservice@bumble.com