Buitenplaats In den Olden Bongerd

Buitenplaats In den Olden Bongerd

4.2 reviewscore • 15 reviews
M

Werkelijk een juweeltje

Als ik terugdenk aan Den Bongerd, roept het een mix van emoties op. Deze camping is werkelijk een juweeltje, met alle faciliteiten perfect in orde. Een aanzienlijk nadeel is het gebrek aan voldoende controle. Ik geef de eigenaren hier geen schuld van, maar het lijkt erop dat er soms feestjes worden gehouden, en de feestvierders houden geen toezicht op hun kinderen.

Mats 6 jun 2023
Reageer
V

Ideaal voor mensen boven de 50

Dit prachtige locatie is ideaal voor mensen boven de 50 die op zoek zijn naar sereniteit en genieten van wandel- of fietstochten. Je kunt hier fantastische fietspaden volgen met knooppunten. Zowel de ene als de andere soort huisjes zijn mooi ingericht en bieden veel handige voorzieningen. Je kunt eenvoudig charmante plekken in de buurt verkennen, en sommige zijn zelfs per fiets bereikbaar.

Vesper 11 jul 2022
Reageer
L

Maakt een verzorgde indruk

Het terrein heeft veel open ruimte en maakt een verzorgde indruk. Het groen wordt goed bijgehouden, en er is genoeg privacy bij de verblijven. Het koppel dat verantwoordelijk is voor het beheer is aardig en staat klaar om te helpen. De verblijven zijn keurig, maar een verbeterde douchekop zou welkom zijn. De drie slaapkamers, van het Narvik-type, bieden veel ruimte en voldoende kastopslag op de bovenste verdieping.

Lynn 25 jun 2022
Reageer
F

Fris en aantrekkelijk

De bungalow met de code B 8 bleek vol stoffig en oud meubilair te zitten, dat ook nog eens behoorlijk vies was. Bij het boeken konden we alleen de buitenkant van nummer 8 zien, terwijl het interieur overeenkwam met nummer 9, dat juist fris en aantrekkelijk was ingericht.Wij ervaren dit als behoorlijk verwarrend; een beetje verschil is begrijpelijk, maar dit is wel heel opvallend. Desondanks was de omgeving om te fietsen buitengewoon fraai.

Fenne 18 jun 2022
Reageer
J

Vredig vakantiepark

Een vredig vakantiepark, omgeven door een prachtig landschap. In de afgelopen jaren hebben mijn vrouw, dochter en ik meerdere keren verbleven in een Narvik-bungalow. De slaapplaatsen in de bungalow zijn comfortabel, de keuken is goed uitgerust en bevat vaak een combi-oven. Daarnaast is er een televisie met diverse zenders en een betrouwbare wifi-verbinding aanwezig. Achter de vakantiewoning bevindt zich een gezellig plekje met een tafel en stoelen. De gastvrouw/beheerder is vriendelijk en reageert snel en adequaat wanneer er iets aan de hand is in de bungalow.

Jesse 2 jun 2022
Reageer
N

Vervallen zitmeubelen en tafel

Het vakantiehuisje voor zes personen dat we hadden was erg ouderwets. De decoratie was nogal willekeurig samengesteld, als een bonte verzameling. Onstabiele bedden met diverse afmetingen en matrassen variërend van zeer stevig tot extreem zacht. Vervallen zitmeubelen en tafel. Volgens ons verdient dit verblijf op zijn minst een grondige inspectie en een opfrisbeurt. De badkamer vertoont eveneens ouderdomskenmerken. De douchekop is versleten en verkeerd geplaatst, waardoor deze naar beneden zakt.

Niek 27 apr 2022
Reageer
J

Heel rustig park

Dit is een heel rustig park, perfect om mooie fietstochten te maken. Vooral de Molenroute is een aanrader, waarbij elke keer dat je trapt op de pedalen voelt als een reis door mooie landschappen. Het park is lekker rustig, en de fietspaden brengen je naar leuke ontdekkingen. Het is een fijne plek om even weg te zijn van de drukte en te genieten van de wind in je haren tijdens de Molenroute. Je wilt deze ervaring steeds opnieuw beleven.

Jolien 5 apr 2022
Reageer
D

Plek voor oudere mensen

Dit is een plek voor oudere mensen, en als er toevallig geluid of extra bezoek komt, vinden sommige mensen dat niet fijn. Het lijkt alsof de mensen die hier altijd wonen, alle voordelen voor zichzelf houden. Daardoor lijkt het alsof dit park alleen voor een speciale groep mensen is. Terugkomen lijkt niet makkelijk, behalve als je al deel uitmaakt van de groep die hier al langere tijd woont.

Dex 22 mrt 2022
Reageer
E

Verblijven waren uitstekend!

We hebben samen met mijn man en een ander bevriend stel verbleven in accommodatie 67. Eerder waren we al eens in huisje 9 geweest. Beide verblijven waren uitstekend! Keurig, fris en aangenaam. De gastvrijheid is voelbaar! Alle benodigdheden ruimschoots beschikbaar (inclusief literatuur, amusement en informatie over de regio) en gunstig gesitueerd op een goed verzorgd domein. Voldoende opslagruimte en een aangenaam buitenverblijf. We plannen zeker een volgend bezoek!

Elif 9 jan 2022
Reageer
J

Geweldige vakantie!

Wat een geweldige vakantie! We verbleven in huisnummer 67, een heel fijn huis met een mooie tuin. De tuin leek wel op een sprookje, met plekjes om fietsen op te bergen en geheime tuinhuisjes. We sliepen goed in de comfortabele bedden en genoten overdag van leuke dingen doen. De vakantie was zo leuk dat we nu al nadenken over een volgende keer in dit gezellige huis.

Jorn 30 dec 2021
Reageer
S

Schilderachtig en vredig park

Een schilderachtig en vredig park waar bungalow nr. 12 alles in zich heeft voor een geslaagde vakantie. De accommodatie is tiptop in orde en biedt toegang tot prachtige fietsroutes. De beheerders zijn buitengewoon vriendelijk en dragen bij aan de algehele ervaring. Mijn vakantie was een succes, en ik wil A. Maes uit Hoofdplaat hartelijk bedanken voor deze mooie tijd. Een plek waar rust, vriendelijkheid en natuur samenkomen voor een onvergetelijk verblijf.

Sil 25 sep 2021
Reageer
L

Prijs-kwaliteitverhouding liet te wensen over

Een park doordrenkt van stilte, maar de prijs-kwaliteitverhouding liet te wensen over. Hoewel enkele voorzieningen op orde waren, heeft een grondige overweging me doen besluiten elders mijn vakantie door te brengen. Op zoek naar een nieuwe bestemming waar rust hand in hand gaat met waar voor je geld. Het avontuur roept, en ik ben vastberaden een plek te vinden die mijn verwachtingen beter tegemoetkomt.

Lente 3 jul 2021
Reageer
S

Knusse woning

In het afgelopen weekend verbleven we in een knusse woning, een soort boerderijtje, samen met onze vijftienjarige dochter en haar vriendin. Een schitterende verblijfplaats met alle comfort. De vriendelijke gastvrouw en de betoverende omgeving maken het plaatje compleet. Vanwege eerdere opmerkingen over een kampeerterrein was ik toch een tikkeltje voorzichtig. Een kampeerplek, daarentegen, bleef buiten ons bereik.

Sam 14 mei 2020
Reageer
L

Een verrassende ontmoeting met nostalgie!

Een verrassende ontmoeting met nostalgie! Bij aankomst werden we begroet door charmante, zij het enigszins gedateerde huisjes. Het sanitair vertelt verhalen van lang vervlogen tijden, wat onverwachts een vleugje geschiedenis aan onze vakantie toevoegde. Hoewel anders dan verwacht, heeft de eigenzinnige sfeer van het park een onuitwisbare indruk op ons achtergelaten. We hebben besloten verder te speuren naar unieke plekjes, maar de onverwachte reis door de tijd hier zal zeker bijblijven als een memorabel avontuur.

Lize 6 aug 2019
Reageer
C

Heerlijk rustig plekje!

Wat een heerlijk rustig plekje! Het park is heel schoon en stil, gewoon perfect om tot rust te komen. Ons verblijf in de boerderij was echt fijn; het was lekker ruim en alles was keurig schoon. Er waren veel leuke mogelijkheden om te fietsen en wandelen in de buurt, dus we hebben veel nieuwe dingen ontdekt. De stilte hier was echt prettig, het voelde als een ontsnapping naar een vredige wereld. We gaan weg met een fris gevoel en zijn dankbaar voor deze bijzondere ervaring.

Casandra 6 jun 2019
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Winterswijk.

Over Buitenplaats In den Olden Bongerd

Buitenplaats In den Olden Bongerd is gelegen aan Breukinkweg 3 in Winterswijk-Miste. Dit ruim opgezette vakantiebungalowpark in de Achterhoek is met name geschikt voor 50-plussers en rustzoekende vakantiegangers die van wandelen en fietsen houden. De bungalows in het park, zowel 4- als 6-persoons, zijn vrijstaand en particulier eigendom, waarvan een deel wordt verhuurd. Elke bungalow is omgeven door natuur en van alle gemakken voorzien, inclusief ruim 60 televisiezenders en kosteloos, zeer goede wifi. Het park ligt in de nabijheid van prachtige recreatiegebieden zoals Slingeplas in Bredevoort en het Hilgelo in Winterswijk, wat het een ideale locatie maakt voor natuurliefhebbers. Winterswijk zelf, bekend om zijn schitterende natuur, biedt uitstekende mogelijkheden voor wandelaars en fietsers met een uitgebreid netwerk van fietspaden die zich uitstrekken tot in Munsterland.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Winterswijk, Gelderland
  • https://indenoldenbongerd.nl
  • info@buitenplaatsindenoldenbongerd.nl