Recreatiepark Het Winkel

Recreatiepark Het Winkel

4.4 reviewscore • 10 reviews
S

Verlangen naar meer gezelligheid

De camping was best aardig, maar er waren veel Duitse gasten die hun tenten en caravans soms vreemd neerzetten. Het gedeelte met privé sanitair was rustig maar een beetje afgelegen van het levendige deel. Helaas miste ik een winkeltje en waren alle faciliteiten vroeg gesloten, waardoor we 's avonds geen terrasje konden pakken. Al met al een ontspannen vakantie, maar we zoeken volgend jaar naar meer gezelligheid.

Sophie 1 aug 2023
Reageer
L

Comfortabel verblijf

Het personeel was vriendelijk, het restaurant was mooi en het sanitair was schoon. We hebben een fijn verblijf gehad, hoewel de openingstijden van het winkeltje/snackbar en de vuilwaterloosplaats voor campers beter op elkaar afgestemd konden worden. De kleinigheden wogen echter niet op tegen de mooie omgeving en faciliteiten die we hier hadden.

Lotte 6 aug 2023
Reageer
L

Gemengde gevoelens na 7 nachten

Het sanitair was soms ontoereikend, vooral in het weekend, met lange wachtrijen en afvoerproblemen. Onze vraag over de kabelaansluiting werd niet goed beantwoord en we voelden ons niet geholpen. Dat was jammer. Hoewel het niet echt slecht was, was het ook niet echt goed en gaan we weg met gemengde gevoelens.

Lotte 6 aug 2023
Reageer
L

Ontspannen tussen rust en lekker eten

We hebben heerlijk ontspannen op de camping. Het was er lekker rustig, en het restaurant bood uitstekende maaltijden. Het personeel was vriendelijk en het privé sanitair was schoon en mooi. Ook de cafetaria en het ijs waren om van te smullen. Slechts een paar kleine puntjes waren dat we weinig Nederlandse buren hadden en het zwembad wat koud was bij koeler weer

Linda 17 jul 2023
Reageer
I

Geweldige camping, volgend jaar weer!

We hebben genoten van de camping, vooral vanwege de fietsvierdaagse van Winterswijk. De camping was prachtig, met nette douches en toiletten zonder muntautomaten, wat we erg prettig vonden. We waren zo enthousiast dat we meteen voor volgend jaar hebben geboekt. Dat zegt genoeg over hoe geweldig we het hier vonden.

Ina 5 jul 2023
Reageer
T

Omgeven door natuurpracht

De camping was schitterend gelegen tussen weilanden en bossen, ideaal voor wandel- en fietstochten. Onze kampeerplaats was ruim en voorzien van alle gemakken. Het sanitair was mooi en goed onderhouden. De faciliteiten, zoals het restaurant, de snackbar en het zwembad met glijbaan, waren geweldig. We komen hier zeker terug voor de herhaling.

Thomas 16 mei 2023
Reageer
S

Gezellige familiecamping

Onze plek op veld G was gezellig en er was een speeltuintje. Het oude park met vermaak was iets verder weg, maar wel leuk. Het zwembad was prima en het sanitair was schoon, zonder muntautomaten. Wel hadden we weinig schaduw door de beperkte bomen op het veld, maar die hebben natuurlijk tijd nodig om te groeien.

Sander 28 sep 2022
Reageer
M

Familiepret en natuurschoon

We hebben met de hele familie genoten van ons verblijf in het familiehuis, ondanks het regenachtige weer. Het huis was groot en van alle gemakken voorzien, perfect voor gezellig samenzijn. We hoefden in principe niet echt naar buiten om van de vakantie te genieten ,maar ook in de omgeving was genoeg te doen, zelfs bij slecht weer.

Maaike 25 sep 2022
Reageer
S

Voor het hele gezin

Veld G, waar wij stonden had veel speeltoestellen. Dit was ideaal voor onze kinderen en zo konden ze zelf naar buiten gaan spelen terwijl papa en mama lekker bij rust konden hebben. Ook de omgeving was rustgevend en we hebben een aantal mooie wandelingen kunnen maken. We denken dat dit voor het hele gezin wel een goede keuze is.

Stefan 20 aug 2022
Reageer
C

Een mix van ervaringen

Ons zevende bezoek aan de camping had gemengde gevoelens. Het was er mooi, maar er waren te veel grote campers tussen de caravans en we misten de controle. Het zwembad mocht groter en moderner en het sanitair was dit jaar minder schoon. Toch was het over het algemeen een mooie ervaring.

Cynthia 17 aug 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Winterswijk.

Over Recreatiepark Het Winkel

Bij Recreatiepark Het Winkel kom je helemaal tot rust. Je kunt er kamperen, maar ook een chalet huren. Er zijn vele faciliteiten beschikbaar, zoals een verwarmd zwembad, bowlingbaan, speeltuin, sportfaciliteiten, wellness, kinderboerderij, visvijver en meer! Je kunt ook heerlijk eten in restaurant Reuselink.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Winterswijk, Gelderland
  • https://www.hetwinkel.nl
  • info@hetwinkel.nl