BudgetAir.nl

BudgetAir.nl

4.3 reviewscore • 4 reviews
J

Altijd goede ervaringen

Al jaren maak ik gebruik van Budgetair voor het boeken van mijn reistickets en mijn ervaringen zijn zonder uitzondering positief. Het reserveringsproces verloopt soepel; ik ontvang mijn elektronische ticket meestal binnen een minuut, soms iets langer. De details van mijn reservering zijn altijd helder en duidelijk, wat elke reis voorbereiding gemakkelijk maakt en een genot om echt te genieten.

Jasper M 24 feb 2024
Reageer
L

Eenvoudig boeken, let op extra kosten

Het boekingsproces bij deze aanbieder is zeer eenvoudig. Wel merk ik op dat er extra diensten worden aangeboden die, indien per ongeluk geselecteerd, tot bijkomende kosten kunnen leiden. Dit is iets om alert op te zijn, maar lijkt onderdeel te zijn van het verdienmodel van dergelijke platforms. Gewoon goed opletten wat je wel en niet aanrkuist bij het boeken dus!

LottevdS 16 feb 2024
Reageer
K

Efficient en voordelig boeken

Na een tegenvallende ervaring bij een concurrent kwam ik terecht bij Budgetair, waar alles van een leien dakje ging. De prijzen waren transparant, zonder bijkomende kosten. De communicatie na de boeking was helder en informatief, met zelfs een herinnering voor mogelijke visa vereisten. De prijs-kwaliteitverhouding was uitmuntend, wat resulteerde in een zeer scherp geprijsde vlucht. Mijn tevredenheid over Budgetair.nl is groot, vooral vanwege de efficiëntie en het prijsvoordeel.

KdW 1 feb 2024
Reageer
I

Paar problemen tegengekomen..

Mijn eerste poging om te boeken bij deze aanbieder stuitte op betalingsproblemen, waardoor ik niet direct een nieuwe poging kon wagen. Ondanks instructies om niet opnieuw te boeken en contact op te nemen, bleek de klantenservice tijdens de feestdagen niet bereikbaar. Toen ik uiteindelijk contact kreeg, was de prijs van de oorspronkelijke vlucht aanzienlijk gestegen, waardoor ik genoodzaakt was een duurdere vlucht te kiezen. De ervaring met de klantenservice en de misleidende boodschap op de website waren teleurstellend.

Iris 13 jan 2024
Reageer
Beste reisbureaus

Dit zijn de beste reisbureaus van april 2024.

Over BudgetAir.nl

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets met een ruime keuze aan bestemmingen? Hecht je veel waarde aan een uitstekende service bij het boeken van je vluchten? Dan is BudgetAir.nl de juiste keuze voor jou. Hier kun je eenvoudig en snel het aanbod van meer dan 800 luchtvaartmaatschappijen en 9.000 bestemmingen wereldwijd vergelijken. Vlieg naar je favoriete bestemming met BudgetAir.nl. Ze bieden vliegtickets aan naar vele populaire bestemmingen over de hele wereld. Je kunt vertrekken vanaf luchthavens in Nederland of net over de grens, waardoor reizen gemakkelijk en handig is. Het vinden van de beste vlucht kan soms ingewikkeld zijn, maar BudgetAir.nl staat klaar om je te helpen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Reisbureaus
  • https://www.budgetair.nl
  • info@airhelp.com