Boulevard Hotel Scheveningen

Boulevard Hotel Scheveningen

4.2 reviewscore • 12 reviews
N

Schitterend panorama

De kamers waren ouderwets ingericht, maar keurig schoon. De badkamer voldeed aan de verwachtingen, het ontbijt was uitstekend, en het personeel was buitengewoon vriendelijk en gastvrij. De koelboxen en drankjes werden voor ons voorbereid om mee te nemen naar het strand. Hoewel het hete weer de aanwezigheid van airconditioning wenselijk maakte, hadden we over het algemeen een aangenaam verblijf, en 's avonds in de bar werden we uitstekend bediend. Schitterend panorama van de oceaan.

Napel 13 aug 2022
Reageer
K

Terugkomen

Mijn verblijf was gewoon fantastisch! De locatie was adembenemend, met een prachtig uitzicht op de zee. De sfeervolle bar, direct aan de kust, maakte de ervaring echt onvergetelijk. Een absolute aanrader! Wij zijn enorm verheugd en vooral blij dat we voor dit hotel hebben gekozen. Dat we weer terugkomen, dat weten we nu voor bijna 100%.

Kaily 25 okt 2021
Reageer
E

Behulpzame personeel

Mijn verblijf was buitengewoon aangenaam, voornamelijk dankzij het attente en behulpzame personeel. Bovendien genoot ik van een prachtig uitzicht dat mijn ervaring nog specialer maakte. Een aanrader! Wat je wel rekening moet houden is dat soms het ontbijt niet genoeg is. Maar ik denk dat dit ook niet vaak voorkomt. Voor de rest niets te klagen en kun je gewoon een kamer hier boeken.

Engeldal 3 jan 2021
Reageer
J

Verblijf in dit hotel was geweldig

Mijn verblijf in dit hotel was geweldig. Het personeel was buitengewoon vriendelijk en behulpzaam. De ligging nabij het strand en de boulevard was perfect. De kamers waren ruim en comfortabel, en het ontbijt was heerlijk. Ik kan dit hotel absoluut aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een geweldige ervaring!

Julien 15 jul 2020
Reageer
R

Geweldig hotel

Wij zijn laatst naar het Boulevardhotel in Scheveningen geweest en wat een geweldig hotel was dit! Ik had aangegeven dat ik uitzicht op de zee wou hebben en we hadden een super de luxe kamer geboekt met een heerlijk bad, je betaalt hier ook wel een aardige duit voor maar ik kan je wel verzekeren dat het dit honderd procent waard is. Het heet niet voor niets het Boulevardhotel, want je zit ook echt pal aan de boulevard van Scheveningen en dus ook heerlijk aan het strand. Je hebt echt het gevoel dat je op vakantie bent in eigen land, wij hadden ook nog eens het geluk dat het heerlijk weer was in de tijd dat wij hier waren dus het was voor ons een echt feestje. Ik zou hier heel graag nog weer een keer naartoe willen gaan.

Romy 14 jul 2020
Reageer
F

Vvertrof onze verwachtingen

Onze ervaring in dit hotel was absoluut fantastisch. Het personeel overtrof onze verwachtingen met hun vriendelijkheid en gastvrijheid. De locatie is ideaal, dichtbij alles wat we wilden bezoeken. Het ontbijt was verrukkelijk en uitgebreid. Onze familiekamer bood voldoende ruimte voor ons gezin van vijf, inclusief onze hond. We hebben enorm genoten en kijken er al naar uit om terug te keren voor een volgend verblijf! Dit hotel is een echte aanrader!

Familie U 6 jun 2020
Reageer
L

Buitengewoon gastvrij

Het personeel in dit prachtige intieme hotel was buitengewoon gastvrij. De locatie is onovertroffen, met een directe ligging aan het strand in het vredige gedeelte van de kustpromenade. Het ontbijt is voortreffelijk en de kamers zijn keurig onderhouden. Het enige minpunt betrof het gebrek aan klimaatregeling op de kamer. Ondanks de warmte buiten, wat ideaal was voor een dagje aan het strand, werd de kamer helaas onaangenaam warm en verstikkend, waardoor het moeilijk was om te rusten.

Loche 8 aug 2019
Reageer
V

Pareltje!

Dit hotel is een pareltje! Het personeel is ontzettend gastvrij, de kamers zijn vlekkeloos schoon, en de nabijheid van de zee is een enorme troef. Het ontbijt is verrukkelijk, en het feit dat je een parkeerplek bij het hotel kunt reserveren, maakt het nog handiger. Dit is ons derde bezoek, en er zullen er zeker meer volgen!

Van Gom 30 jun 2019
Reageer
I

Charmante accommodatie

Een charmante accommodatie met bijzonder vriendelijke en hulpvaardige medewerkers, gevestigd aan de kust. Het ontbijt is voortreffelijk. Bovendien is er een handig parkeersysteem beschikbaar. De uitchecktijd is tot 12:00 uur in de middag. Op onze vertrekdag, na onze ochtendwandeling, wilden we nog koffie drinken. Tot onze aangename verrassing boden ze ons gratis koffie aan van het ontbijtbuffet!

Izaak 21 mrt 2019
Reageer
R

Schitterend hotel

Een schitterend hotel op een voortreffelijke locatie. Het personeel is buitengewoon hartelijk en weet je het gevoel te geven dat je van harte welkom bent. Het ontbijt is bijzonder rijk en in de serre kun je genieten van een prachtig uitzicht op de oceaan. Bovendien beschikken ze over een charmante bar waar je gezellig kunt vertoeven. De kamer is aanzienlijk in omvang en biedt comfortabele slaapgelegenheid. In Scheveningen is parkeren doorgaans tegen betaling, maar dit hotel heeft de optie om voor €19,50 per nacht een parkeerplek te reserveren.

Roberto 21 mrt 2019
Reageer
P

Kamer was zeer keurig

De ligging van het hotel aan de kust is werkelijk prachtig, en het uitzicht vanuit de kamer was absoluut adembenemend. De algemene staat van het hotel is uitzonderlijk verzorgd, en de beschikbare eigen parkeergarage is een welkome aanvulling. Het personeel was buitengewoon vriendelijk en uiterst bereid om te helpen. De kamer was zeer keurig en grondig gereinigd. Het hoekbad was ruim en bood daarnaast ook nog een aparte doucheruimte. Het ochtendmaal biedt een overvloedige variatie, van flensjes tot bladerdeegbroodjes en zowel wit als bruin brood. De keuzemogelijkheden zijn talrijk, en opnieuw kun je genieten van een prachtig uitzicht op het strand en de zee.

Pique 14 nov 2018
Reageer
R

Gezellig aan de ronde tafel

Het hotel straalt volledig de gewenste sfeer uit. Het is warm, gastvrij en uiterst gezellig! Ons verblijf in het appartement op de hoogste verdieping was fenomenaal. Het panorama was werkelijk verbluffend! We voelden ons als royalty, vooral tijdens het ontbijt wanneer we gezellig aan de ronde tafel zaten met uitzicht op de zee en alle heerlijkheden die voor ons lagen. We werden hartelijk ontvangen en kijken zeker uit naar een volgend bezoek! Met vriendelijke groeten, de Rombouts-familie.

Ricky 19 okt 2018
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van maart 2024 in de omgeving van Den Haag.

Over Boulevard Hotel Scheveningen

Het Boulevard Hotel Scheveningen is gelegen te Seinpostduin 1 in Den Haag. Met zijn ideale ligging biedt het hotel gasten een adembenemend uitzicht op de Noordzee en directe toegang tot het strand. Het hotel beschikt over een groot aantal schone, ruime kamers. Elke kamer is uitgerust met moderne voorzieningen en een eigen badkamer. Sommige kamers hebben zelfs een eigen balkon met uitzicht op zee. Gasten van het Boulevard Hotel Scheveningen kunnen genieten van een heerlijk ontbijt in het restaurant met uitzicht op zee. Daarnaast zijn er in de directe omgeving tal van eetgelegenheden, cafés en bars waar gasten kunnen genieten van lokale gerechten en gezelligheid. Met de nabijheid van attracties zoals het Kurhaus, het Circustheater en de Scheveningse Pier, is het Boulevard Hotel Scheveningen de perfecte uitvalsbasis om de levendige sfeer en bezienswaardigheden van Scheveningen te verkennen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Den Haag, Zuid-Holland
  • https://boulevardhotel.nl/nl/
  • info@boulevardhotel.nl