Boozyshop

Boozyshop

3.2 reviewscore • 11 reviews
A

Hoogwaardige selectie producten

Ik heb al meerdere keren producten besteld bij Boozyshop vanwege hun ruime selectie van hoogwaardige artikelen. De levering is altijd snel en de verpakking is zorgvuldig. Kortom, Boozyshop is een betrouwbare en uitstekende webshop in mijn ervaring. Wel moet ik zeggen dat de naam misschien niet klinkt alsof het wat is, maar laat het uiterlijk je niet bedriegen om een mooie kans mis te lopen!

Anne 2 sep 2023
Reageer
V

Reageren expres niet & laat op mails

Reageren expres niet & laat op mails omtrent problemen met bestellingen om zo een probleem van zich af te schuiven. Dure bestelling geplaatst van 150€ en nu hun kop in het zand steken. Valt erg tegen. Bestel hier alstublieft niet of betaal met creditcard dat je het kan terugvorderen als er iets fout gaat.

Niet aangesloten bij een keurmerk, dus ze kunnen van alles maken.

VDBBBB 29 nov 2023
Reageer
P

Frustrerende genegeerd

Mijn meest recente ervaring met deze winkel was buitengewoon teleurstellend. Plotseling werd ik geconfronteerd met onverwachte verzendkosten, omdat de bezorger mijn brievenbus niet kon vinden. Als ik weigerde deze kosten te betalen, annuleerden ze gewoon mijn betaling. Eerder had ik al voorgesteld dat ze mijn bestelling online zouden verzenden, maar daar gingen ze niet op in. Dit was echt frustrerend.

Piet 18 sep 2023
Reageer
A

Ongelofelijk snelle levering

Mijn bestelling werd ongelooflijk snel geleverd. Ik had op vrijdagmiddag besteld en op zaterdagochtend was mijn bestelling al binnen! Alle items waren compleet en werkten perfect. Bovendien kreeg ik een charmant kaartje erbij. Dit was werkelijk een geweldige ervaring waar ik wel vaker gebruik van wil maken. Boozyshop bedankt en tot ziens.

Anneloes 15 sep 2023
Reageer
Y

Vijf jaar lang tevreden

Al vijf jaar lang ben ik een trouwe klant bij deze winkel en ik ben nog nooit teleurgesteld geweest. Hoewel retourzendingen zelden nodig waren, verliepen ze vlekkeloos. Ook ben ik zeer tevreden over de producten, vooral vanwege het uitgebreide assortiment en de betaalbare prijzen. Ik ken geen andere winkel waar ik zo tevreden over kan zijn.

Yannick 6 sep 2023
Reageer
I

Dochter teleurgesteld

Mijn ervaring met deze winkel was bijzonder teleurstellend. Ik had een bestelling geplaatst voor mijn dochter, maar deze is nooit bij mij aangekomen via PostNL. Het bedrijf beweerde dat PostNL de bestelling had afgeleverd en ik moest nog steeds betalen voor producten die ik nooit had ontvangen. Dit leidde tot een teleurgestelde dochter en geen bevredigende oplossing van hun kant.

Ineke 7 aug 2023
Reageer
N

Verkeerde product ontvangen, goed opgelost

Ik ontving het verkeerde product in mijn bestelling, maar na contact met Boozyshop kreeg ik snel een reactie. Ze stuurden de juiste producten op en lieten me de verkeerde items behouden. Ik heb aangedrongen om dit terug te sturen, maar het zou hun meer geld kosten. Dit getuigde van uitstekende klantenservice!

Nicole 24 jul 2023
Reageer
S

Slechte kwaliteit product geleverd

Hoewel mijn bestelling snel werd verzonden en zorgvuldig was verpakt, was ik teleurgesteld in de kwaliteit van het product. Ik had een van de duurste zelfbruiners gekocht, geadverteerd als 'extra donker', maar deze voldeed niet aan de verwachtingen. De kleur was slechts één of twee tinten donkerder en vervaagde na een paar dagen bijna volledig. Ik nam contact op met de klantenservice, maar hun reactie was teleurstellend en niet behulpzaam. Dit heeft mijn vertrouwen in deze webshop ernstig geschaad.

Sofia 6 jul 2023
Reageer
P

Te hoge retourkosten

De retourprocedure van deze winkel is ronduit verschrikkelijk. Ondanks dat ze een groot bedrijf zijn, vergelijkbaar met bol.com en andere grote spelers, rekenen ze hoge retourkosten. Mijn te retourneren product kostte €18, maar na aftrek van retourkosten bleef er slechts €12 over. Dit tarief is buitensporig en teleurstellend. Het zijn juist de kleine dingen die bijdragen aan een positieve winkelervaring, maar deze kwestie lijkt vaker voor te komen, gezien de andere negatieve beoordelingen.

Pamela 29 jun 2023
Reageer
M

Over het algemeen tevreden maar dure retourkosten

Over het algemeen heb ik hier vaak besteld zonder problemen. Echter, als je ontevreden bent over een product of een klacht hebt, verwacht dan geen goede klantenservice. Je zult ook de kosten voor retourneren op eigen rekening moeten nemen. Het is belangrijk op te merken dat de productfoto's op de website niet altijd overeenkomen met het werkelijke product, wat tot verwarring kan leiden.

Marleen 27 jun 2023
Reageer
P

Black friday kortingen

Leuke black friday kortingen bij Boozyshop. Zelf al wat spulletjes gekocht voor mijzelf en ook voor Sinterklaas. Vandaag besteld is morgen in huis. Vanaf 35 euro gratis verzending en bij een bestelling vanaf 30 euro krijg je een gratis cadeautje. Dit zijn nog wel dingen om rekening mee te houden. Ben altijd wel tevreden over Boozyshop. Ik bestel hier wel vaker wat en het is altijd goed.

Priscilla 27 nov 2022
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van maart 2024.

Over Boozyshop

Boozyshop is de ultieme bestemming voor beauty lovers die op zoek zijn naar prachtige producten, betaalbare prijzen en exclusieve merken die moeilijk te vinden zijn in Nederlandse winkels. Sinds 2008 heeft het toegewijde team dagelijks hard gewerkt om de nieuwste collecties, hoogwaardige verzorgingsproducten en de meest geweldige merken voor jou te vinden. Het resultaat is een indrukwekkend assortiment waar ze meer dan trots op zijn. Met een uitgebreide selectie aan make-up, skincare en beautytools is Boozyshop dé nummer één in haar categorie. Of je nu op zoek bent naar een trendy look of jezelf wilt verwennen met luxe producten, Boozyshop is de ultieme bestemming voor al je beautybehoeften.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.boozyshop.nl
  • info@boozyshop.nl