Boldking

Boldking

4.0 reviewscore • 3 reviews
M

Uitmuntende producten en klantenservice

Ik ben erg te spreken over de boxershorts, het scheerschuim, en de aftershave van Boldking, allemaal vervaardigd uit natuurlijke materialen. De bestelprocedure is gebruiksvriendelijk, en de producten worden altijd zorgvuldig verpakt en vlot bezorgd. Onlangs was de houder van mijn scheerschuim beschadigd geraakt tijdens de verzending.

Martijn 24 feb 2024
Reageer
J

Abonnementenmodel van Boldking is meh

Ik vind het abonnementmodel van Boldking ronduit tegenvallen. Na een testbestelling met in totaal vier scheermesjes bleek de duurzaamheid van deze mesjes bij dagelijks gebruik ondermaats in vergelijking met concurrenten. Zelfs de in Spanje verkrijgbare Cien producten van Lidl presteren beter. Dit abonnementmodel komt op mij over als een manier om meer geld uit klanten te trekken zonder dat de kwaliteit dit rechtvaardigt.

Jan 7 feb 2024
Reageer
A

Boldking ervaring top

Koop al jaren via internet mijn scheermesjes van Boldking op de website. Krijg vaak genoeg een mail dat er weer een special korting o.i.d. is, ga ik weer wat kopen. Tot op heden vind ik Boldking het beste als het aankomt op scheren. Eerst Gillette geprobeerd, werkt ook goed tot 10 scheerbeurten, dan is het vaak al bot. Grote aanrader mensen proberen! Ik snijdt me nooit meer tijdens het scheren sinds ik Boldking gebruik, mesjes zullen wel iets beter staan en scherper zijn dan andere merken. Heb ook het idee dat het wat betere kwaliteit materiaal is. De mes in het algemeen voelt wat zwaarder en beter aan.

Adrian 6 feb 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van april 2024.

Over Boldking

Bij boldking.com vind je een team gedurfde mensen uit Amsterdam die echt om anderen geven. Ze geloven sterk in het belang van self-care, en daarom richten ze zich op de badkamer als de ideale plek om beter voor jezelf te zorgen. Hun assortiment bestaat uit scheer- en huidverzorgingsproducten die je ochtendroutine eenvoudiger en aangenamer maken. Wat ze nog specialer maakt, is dat ze dit doen zonder schade toe te brengen aan jou of aan de planeet. Bij boldking.com begrijpen ze dat verzorging meer is dan alleen het uiterlijk, het gaat ook om verantwoordelijkheid nemen voor onze omgeving. Daarom bieden ze producten aan die zowel effectief als duurzaam zijn.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.boldking.com
  • info@boldking.com