Boldking

Boldking

4.0 reviewscore • 3 reviews
M

Uitmuntende producten en klantenservice

Ik ben erg te spreken over de boxershorts, het scheerschuim, en de aftershave van Boldking. Allemaal vervaardigd uit natuurlijke materialen. De bestelprocedure is gebruiksvriendelijk en de producten worden altijd zorgvuldig verpakt en vlot bezorgd. Onlangs was de houder van mijn scheerschuim beschadigd geraakt tijdens de verzending maar dit werd keurig opgelost zoals je mag verwachten.

Martijn 24 feb 2024
Reageer
J

Abonnementenmodel van Boldking is meh

Ik vind het abonnementsmodel van Boldking ronduit tegenvallen. Na een testbestelling met in totaal 4 scheermesjes bleek de duurzaamheid van deze mesjes bij dagelijks gebruik ondermaats in vergelijking met concurrenten. Zelfs de in Spanje verkrijgbare Cien producten van Lidl presteren beter? Je verwacht er meer van omdat het ook best prijzig is.

Jan 7 feb 2024
Reageer
A

Boldking ervaring top

Koop al jaren via internet mijn scheermesjes van Boldking op de website. Krijg vaak genoeg een mail dat er weer een special korting o.i.d. is, ga ik weer wat kopen. Tot op heden vind ik Boldking het beste als het aankomt op scheren. Eerst Gillette geprobeerd, werkt ook goed tot 10 scheerbeurten, dan is het vaak al bot. Grote aanrader mensen proberen! Ik snijdt me nooit meer tijdens het scheren sinds ik Boldking gebruik, mesjes zullen wel iets beter staan en scherper zijn dan andere merken. Heb ook het idee dat het wat betere kwaliteit materiaal is. De mes in het algemeen voelt wat zwaarder en beter aan.

Adrian 6 feb 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juli 2024.

Over Boldking

Er zijn 3 reviews geschreven over Boldking op Reviews.nl. Met een 4.0 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.boldking.com
  • info@boldking.com