bol.com

bol.com

2.1 reviewscore • 31 reviews
X

Bol.com tweedehands

Ik ben er dus sinds kort achter dat je ook tweedehands spullen kunt kopen op bol.com of spullen die al geopend waren en toen zijn terug gestuurd. In deze gevallen kost het je veel minder geld, ik heb dit al meerdere keren zo besteld. Vooral die tweede optie is echt goed, want dan heb je nog een supernieuw product voor minder geld.

Xavi 3 mei 2020
Reageer
J

online bestellen

Wat is het toch fijn dat we alles ook online kunnen bestellen en wat boffen we hier mee en dat we niet honderd jaar geleden leven toen dit nog niet kon. Wij hebben deze luxe, maar derde wereld landen bijvoorbeeld niet. Daar zie je ook dat de coronacrisis veel dramatischere gevolgen heeft dan dat wij in Nederland ervaren. Maar ik ben zo blij met bedrijven als bol.com, die er voor zorgen dat wij niets tekort komen en waar je vrijwel alles kunt kopen wat je hartje begeert.

Jet 10 apr 2020
J

Dat mag wel zo zijn, maar dan kunnen ze alsnog wel een goede service leveren, en zich houden aan de leveringsdata die ze zelf afgeven. "Maandag in huis" betekent niet "misschien woensdag, maar het kan ook nog wel later worden".

Johan 16 jan 2023
F

Bol.com met korting

Bij bol.com kun je ervoor kiezen om iets met korting te kopen omdat de verpakking hier dan al een keer van open is geweest.
Wanneer je dit loopt zijn zij van het product af en hoeven ze geen verpakking weg te gooien en het in een nieuwe te doen.
Dit is beter voor het milieu en voor mijn portemonnee, ik kijk altijd eerst even of er zo’n artikel bij staat voor ik een nieuwe koop.

Fred 23 dec 2019
Reageer
O

Bol.com goed netwerk

Meestal zijn de mensen die reviews, ervaringen en beoordelingen schrijven de klanten die hier iets op kopen.
Maar ik ben juist een ondernemer die hier zijn waar verkoopt.
Sinds ik dat op Bol.com mag gaan doen is onze omzet enorm gestegen.
Zelf een naam opbouwen als klein nieuw bedrijf is het moeilijkste dat er is.
Maar via hier is het hier ook voor mijn kleine bedrijfje makkelijk om kopers te vinden voor mijn producten.
Dus niet alleen voor klanten is bol.com een uitkomst maar ook voor de ondernemers.

Ondernemer 18 dec 2019
Reageer
M

Bol punt com review

Bol.com is hoogstwaarschijnlijk een van de websites die het snelst in opkomst zijn gekomen de afgelopen tijd en het zal inmiddels een van de meest bezochte websites van heel Nederland zijn.
Toch doet bol.com dit hee erg slim, want zijn linken je in principe gewoon door naar een andere website/leverancier.
Want het is niet zo dat bol.com al deze producten ergens in een opslagplaats heeft liggen.
Ik wou daarbij zo slim was geweest haha dat ik dit had bedacht, dan had ik grof geld kunnen verdienen.

Michael 25 okt 2019
Reageer
L

beoordeling over bol

Ik ben echt een vaste klant bij de website bol.com en ik denk dat het magazijn waar de bestellingen worden samengesteld me haast alweer zien aankomen haha zoveel bestel ik daar.
Op deze website hebben ze ook gewoon alles, het is werkelijk overal goed voor.
Van kleding tot sportbenodigdheden tot aan elektronica aan toe en ze hebben het daar allemaal en ook nog eens voor een hele gunstige prijs.
Je hoeft bijna nooit bezorgkosten te betalen, wat hier ook echt heel nice is en als het maar zo'n kleine moeite is om hier iets op de website online te bestellen, dan neem ik echt niet de moeite om daar speciaal voor naar de stad te gaan.
Ik weet best dat dat eigenlijk heel slecht is en dat de winkels in de stad daardoor failliet gaan, maar toch merk ik dat ik zelf veel liever thuis laat bezorgen en als het niet goed is kun je het snel genoeg retourneren natuurlijk dus dan is er nog niets aan de hand.
Kleding passen heb ik ook een ontzettende hekel aan, dus dan is het ook veel beter als dit lekker rustig thuis kan zonder dat er allemaal verkopers in je nek lopen te hijgen.
Van mij krijgt bol.com dus een hoog cijfer, of veel sterren in dit geval op deze website.

Leroy 18 aug 2019
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juni 2024.

Over bol.com

Er zijn 31 reviews geschreven over bol.com op Reviews.nl. Met een 2.1 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Gemiddeld.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.bol.com/nl
  • klantenservice@bol.com