Blush Fashionstore

Blush Fashionstore

1.0 reviewscore • 2 reviews
A

Onbetrouwbare webshop!

Niets kopen mensen!! Zeer waardeloze winkel, ze sjoemelen met je retouren, geen geld terug, geen kleding! Er staat onjuiste informatie op de website m.b.t. je retouren. De link naar de retourvoorwaarden heeft een tijd lang niet gewerkt. Maar bij het aanmelden van de retouren staat rechtsbovenin hoeveel dagen je nog over hebt binnen je retourtermijn, deze komt blijkbaar niet overeen met de voorwaarden die ze willen hanteren en als daar naar vraagt, krijg je geen antwoord! Je word echt bedonderd!! Mijn retouren worden niet verwerkt, ze willen ze weer naar mij terug sturen, maar dan moet ik wel eerst een verzendlabel betalen, ze zijn echt knettergek geworden daar. De retouren zijn binnen de termijn verstuurd die ik te zien kreeg bij het aanmelden van de retouren, hoezo ze kunnen niet verwerkt worden! Waardeloze service!

Aafke 8 nov 2023
Reageer
B

Betreft fabrieksfout schoenen

Deze toko verdient niet eens een ster!
Klantenservice....
Me vrouw had schoenen binnen gekregen en we lopen een paar dagen later in de supermarkt, ze bukt om wat op te rapen en de zool van haar schoen scheurt finaal in tweeën. Dit betreft de schoen 'chelsea-boots'.
NIET KOPEN!!! Volgens de fabrikant is dit onjuist gebruik ... tenmiste, dat is wat de Klantenservice verkoopt aan ons.
Volslagen idioot, dus je mag niet bukken met deze schoen.
Dan nog, verwacht je op z'n minst tegemoetkoming.
Maargoed voor nu gaan ik, me vrouw en al haar kennissen dit posten via alle media die mogelijk zijn. Toch niks te doen want heb me been gebroken.

Bianca 10 nov 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van december 2023.

Over Blush Fashionstore

Blushfashionstore.nl is het modeparadijs voor trendy en elegante dameskleding. Met een uitgebreide collectie van stijlvolle jurken, tops, rokken, broeken en accessoires, is er voor elke vrouw iets om haar look compleet te maken en haar vrouwelijkheid te benadrukken. De collectie is zorgvuldig samengesteld voor de moderne vrouw die op zoek is naar kwaliteitskleding die zowel modieus als comfortabel is. Of je nu een chique jurk nodig hebt voor een speciale gelegenheid of een casual outfit voor een dagje uit, Blushfashionstore.nl heeft alles wat je nodig hebt om jouw eigen stijl te creëren. Met snelle verzending, veilige betalingsopties en vriendelijke klantenservice zorgen ze ervoor dat jouw winkelervaring onvergetelijk is. Laat je vrouwelijkheid stralen en ontdek de prachtige collectie op Blushfashionstore.nl!

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.blushfashionstore.nl
  • info@blushfashionstore.nl