Blush Fashionstore

Blush Fashionstore

2.0 reviewscore • 9 reviews
M

Waardeloos niet bestellen hier

Wat een waardeloos bedrijf. Heb mijn bestelling nog niet binnen. Maar het is al wel betaald. Terwijl andere mensen later ern bestelling hebben gedaan van dezelfde broek. Hun hebben hun bestelling wel binnen. Op een email word niet gereageerd. En de negatieve reacties op social media worden verwijderd.

Martine 12 jun 2024
Reageer
S

Waardeloos!!!!!

Bedrijf heeft mijn retour, welke ik op eigen kosten heb verstuurd, niet aangenomen zodat ik deze weer terug heb. Waardeloos! Verder is de kwaliteit vd stoffen erg slecht en de maten kloppen niet. Of het valt groter, of kleiner uit. Hierdoor ben je bijna altijd gedoemd om terug te sturen voor een ruil of helemaal terug. Op eigen kosten en als je dan ook nog onder 75 euro komt, worden ook de verzendkosten aan je doorberekend. Niet hier bestellen want je wordt hoe dan ook gefopt

Simone 8 jun 2024
Reageer
W

Waardeloos bedrijf

Bestelling wordt maar niet geleverd en of ik die ooit ga krijgen is nog maar de vraag. Op mijn mailtje krijg ik geen reactie. Ondertussen staat wel mijn geld op hún bankrekening.

Wilma 30 mei 2024
M

Hier ook bestelling betaald en nog niet binnen. Op email word niet gereageerd en de negatieve reacties op social media worden verwijderd

Martine 12 jun 2024
A

Geen fan meer. Pas op.

Pas op bij bestellen. Je betaalt voor een item dat niet op voorraad is bij Blush fashion. Dit is bij meer dan 80% van de artikelen het geval. Maximale levertijd van 2 weken wordt niet nagekomen. Wees dus voorzichtig. Het lijkt erop dat je als klant hun hele voorraad voorfinanciert. Dat kan niet lang goed gaan.

Anneloes 18 mei 2024
Reageer
B

Oplichters

Pak besteld.kleur was niet goed maat ook niet .Gezegd 1 maat maar was meer een s.terug gestuurd voor 7 euro en wacht al een maand op mijn geld .de positieve revieuws worden vast betaald hier .direct geblokt op fb door een opmerking van mij.

Boonstra 17 mei 2024
B

Inmiddels een reactie van het bedrijf blush gehad dat het geld wordt over gemaakt

Boonstra 17 mei 2024
I

Snel en kwalitatief Goed

Ik was eerst een beetje sceptisch door de reviews hier, maar besloot toch wat te bestellen en betaalde met Klarna. Binnen 2 dagen stond de bezorger voor de deur met mijn spullen. De kwaliteit van de producten is prima en de prijs-kwaliteitverhouding is echt goed.

Iris 24 nov 2023
Reageer
N

Al jaren fan

Ik shop al jaren bij deze webshop van Blush Fashionstore en vind altijd wel iets leuks. Onlangs was een item niet op voorraad maar kreeg ik een prachtig alternatief aangeboden. De service is snel en alles wordt netjes afgehandeld. Retourneren gaat ook makkelijk, al zijn er wel kosten aan verbonden.

Naomi Verzandt 17 nov 2023
Reageer
A

Onbetrouwbare webshop!

Niets kopen mensen!! Zeer waardeloze winkel, ze sjoemelen met je retouren, geen geld terug, geen kleding! Er staat onjuiste informatie op de website m.b.t. je retouren. De link naar de retourvoorwaarden heeft een tijd lang niet gewerkt. Maar bij het aanmelden van de retouren staat rechtsbovenin hoeveel dagen je nog over hebt binnen je retourtermijn, deze komt blijkbaar niet overeen met de voorwaarden die ze willen hanteren en als daar naar vraagt, krijg je geen antwoord! Je word echt bedonderd!! Mijn retouren worden niet verwerkt, ze willen ze weer naar mij terug sturen, maar dan moet ik wel eerst een verzendlabel betalen, ze zijn echt knettergek geworden daar. De retouren zijn binnen de termijn verstuurd die ik te zien kreeg bij het aanmelden van de retouren, hoezo ze kunnen niet verwerkt worden! Waardeloze service!

Aafke 8 nov 2023
Reageer
B

Betreft fabrieksfout schoenen

Deze toko verdient niet eens een ster!
Klantenservice....
Me vrouw had schoenen binnen gekregen en we lopen een paar dagen later in de supermarkt, ze bukt om wat op te rapen en de zool van haar schoen scheurt finaal in tweeën. Dit betreft de schoen 'chelsea-boots'.
NIET KOPEN!!! Volgens de fabrikant is dit onjuist gebruik ... tenmiste, dat is wat de Klantenservice verkoopt aan ons.
Volslagen idioot, dus je mag niet bukken met deze schoen.
Dan nog, verwacht je op z'n minst tegemoetkoming.
Maargoed voor nu gaan ik, me vrouw en al haar kennissen dit posten via alle media die mogelijk zijn. Toch niks te doen want heb me been gebroken.

Bianca 10 nov 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juni 2024.

Over Blush Fashionstore

Er zijn 9 reviews geschreven over Blush Fashionstore op Reviews.nl. Met een 2.0 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Matig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.blushfashionstore.nl
  • info@blushfashionstore.nl