BlueMovement

BlueMovement

4.0 reviewscore • 4 reviews
F

Helpen je niet goed

Ze garanderen dat de consument altijd een werkend toestel in huis heeft. Ja daaaag! Mijn moeder van 67 jaar gebruikt BlueMovement maar als er iets aan de hand is mag ik het weer oplossen omdat ze zegt dat ze haar amper helpen. Ze betaald er flink voor dus je mag wat meer verwachten. Enerzijds is het wel prima om hier een abonnement voor af te sluiten, zeker voor oude mensen als mijn moeder. Maar ik denk anderzijds ook dat je het wel beter zelf kan kopen. Daar zit ook vaak jarenlange garantie op, kost je eenmalig wat meer maar dan ben je ook van alle gezeur af. Tegenwoordig werken alle apparaten prima en gaan heel lang mee.

Froukje W. 23 dec 2021
Reageer
J

Was-droogcombinatie van BlueMovement

Een vriendin van mij heeft mij BlueMovement aangeraden, omdat zij het zelf ook gebruikte en er erg tevreden over is. Voor één apparaat een abonnement afsluiten vond ik een beetje veel van het goede, maar voor een twee in één apparaat, zoals een was-droogcombinatie vind ik het daarentegen wel interessant. Zelf had ik altijd een wasmachine en droger, wat veel ruimte in beslag neemt. Ik was nooit zo'n voorstander om een was-droogcombinatie te kopen, want ik twijfelde altijd een beetje aan de kwaliteit van zulk soort apparaten. Ik wil niet dat zo'n duur apparaat snel kapot gaat en dat ik een nieuwe kan kopen. Daar heb ik het geld ook niet voor. Maar als ik het apparaat in bruikleen heb en zij de eventuele reparaties op zich nemen, klinkt het gelijk al een stuk interessanter. Geen zorgen dat het stuk gaat en altijd een werkend product in huis. Het bespaard mij ook nog eens flink veel ruimte, wat mij altijd al heeft aangesproken aan een was-droogcombinatie. Dus ik heb de knoop doorgehakt en het gewoon gedaan. Ik heb dezelfde week nog een bezorgafspraak gemaakt en ze kwamen keurig op tijd om het apparaat te installeren. Het is echt een kwalitatief goed refurbished apparaat van Bosch, die eruit ziet als nieuw. Ik heb een contract van een jaar, zodat ik daarna altijd nog kan kijken wat ik doe. Tot nu toe ben ik er zeer tevreden mee. De was-droogcombinatie werkt als een trein en ik ben blij dat ik geen dure aanschaf heb moeten doen. Ik ga het niet voor meer apparaten doen, maar voor deze situatie vind ik het wel heel goed uitkomen. Eigenlijk had ik dit veel eerder moeten doen.

Jaimy 18 jul 2021
Reageer
L

Komende jaren een werkende koelkast

Toen mijn koelkast de geest gaf en ik op zoek moest gaan naar een nieuwe, kwam ik er al snel achter dat ik op dat moment geen geld had voor een nieuwe koelkast. Ik dacht eraan om een tweedehands of refurbished koelkast te kopen, maar toen kwam ik op de website van bluemovement. Ik wist helemaal niet dat zoiets bestond, maar het sprak mij wel gelijk aan. Vooral het service gedeelte, want met bluemovement heb ik altijd een werkende koelkast in huis voor een vast bedrag per maand. Ook krijg ik echt een kwalitatief goede koelkast van bosch. Ik heb gekozen voor een nieuwe koelkast met het comfort abonnement. De looptijd heb ik op 6 jaar gezet. Ik betaal iets meer dan 10 euro per maand, wat ik zeer schappelijk vindt. Nu weet ik tenminste zeker dat ik de komende 6 jaar een werkende koelkast in huis heb, waar ik mij geen zorgen om hoef te maken. Natuurlijk betaal ik in totaal wel iets meer, maar ik vind dit aantrekkelijker dan om in termijnen te betalen want nu krijg ik de service die ik normaal niet krijg. Natuurlijk is het product aan het eind van de looptijd niet van mij, maar als die stuk gaat, wordt die wel gratis gerepareerd en die kans zit er best in met een 6 jaar oude koelkast. Ze kwamen de koelkast gratis brengen en installeren. Mijn oude koelkast namen ze ook gratis mee. De nieuwe koelkast is echt mooi. Veel mooier dan mijn oude. Dit is een luxe koelkast die ik anders nooit had kunnen betalen. Het is precies zo gegaan zoals ik mij het had voorgesteld en het is een fijne gedachte dat ik de komende jaren met een werkende koelkast zit.

Levi 15 jul 2021
Reageer
M

Zorgeloos de was doen

Ik ben erg tevreden met mijn refurbished wasmachine van bosch die ik huur bij bluemovement. Ik betaal nog geen 10 euro per maand maar heb wel een kwaliteits wasmachine in huis. Mijn vorige wasmachine was stuk gegaan en ik had geen geld om een nieuwe wasmachine te kopen. Zo kwam ik bij bluemovement terecht en heb nu een wasmachine in huis die ik anders nooit had kunnen betalen. Het mooiste van alles is dat ik gratis een nieuwe wasmachine krijg als deze stuk gaat!! Hierdoor kan ik zorgeloos mijn was doen. Het enige minpunt wat ik kan bedenken is de prijs. Voor mensen met een laag inkomen is 10 euro per maand best veel geld.

Miranda 25 apr 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van april 2024.

Over BlueMovement

BlueMovement biedt huishoudelijke apparaten van topmerken Bosch en Siemens aan voor een vast maandbedrag zonder hoge aanschafkosten. Het bedrijf richt zich op mensen die niet de financiële middelen hebben om direct grote bedragen uit te geven aan nieuwe apparaten. Het is dan ook een geweldige oplossing voor mensen die graag de nieuwste apparatuur willen hebben, maar niet willen sparen voor een grote aankoop of geen lening willen afsluiten. Een groot voordeel van BlueMovement is dat ze gratis reparatie en vervanging aanbieden, wat zeker geruststellend is als een apparaat onverhoopt defect raakt. De flexibele huurperiode is ook een pluspunt voor degenen die tijdelijk een apparaat nodig hebben.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.bluemovement.com
  • info@bluemovement.com