Bilove

Bilove

3.5 reviewscore • 10 reviews
S

Geem aanrader van mij

Na het aangaan van een Premium lidmaatschap met hoge verwachtingen, werd ik snel teleurgesteld door de service van de website. De matches sloten niet aan bij mijn voorkeuren, en ik was verrast door het aantal profielen zonder foto's, wat mij de indruk gaf dat er nepaccounts tussen zaten. Een optie tot profielverificatie ontbrak, wat mijn zorgen over de authenticiteit van leden niet wegnam. Daarnaast liet de klantenservice veel te wensen over; hun respons was beknopt en soms kreeg ik helemaal geen antwoord op mijn vragen. Ik zou adviseren om geen geld te investeren in een Premium lidmaatschap bij deze site.

Saskia 25 okt 2022
Reageer
R

Breed aanbod, verminderde kansen

De site belooft dat je een hoge kans hebt om een gelijkgestemde partner te vinden, maar die belofte wordt naar mijn mening niet waargemaakt. De website biedt een veelheid aan opties, waardoor het vinden van een match een uitdaging wordt, omdat het zoekveld zo breed is. Het abonnement is ook aan de prijzige kant, wat steeds meer een irritatiepunt wordt naarmate de tijd verstrijkt zonder succes. In het begin was ik hoopvol, maar naarmate ik langer lid blijf zonder resultaat, lijkt de investering onevenredig te worden met de voordelen.

Roos 26 jul 2019
Reageer
L

Nieuwsgierigheid op Bilove

Ondanks mijn heteroseksuele huwelijk van 15 jaar, is mijn nieuwsgierigheid naar een ervaring met een vrouw nooit verdwenen. Bilove lijkt de ideale plek voor iemand zoals ik, die getrouwd is maar zich aangetrokken voelt tot hetzelfde geslacht. Hoewel ik al van jongs af aan bij mijn man ben en daardoor nooit de kans heb gehad om te experimenteren, heb ik een gelukkig huwelijk. Desalniettemin is het voor mij waardevol om via Bilove erotische gesprekken met vrouwen te hebben, wat mij helpt om mijn biseksuele gevoelens te verkennen zonder mijn huwelijk in gevaar te brengen.

Lieke 13 nov 2018
Reageer
M

Bilove vanuit een vrouwelijk perspectief

Als biseksuele vrouw van 40 jaar vind ik dat Bilove goed bij mijn behoeften aansluit. Het valt mij op dat de site voornamelijk door biseksuele vrouwen wordt gebruikt, wat de keuze voor mij als vrouw die op vrouwen valt, vergemakkelijkt. Echter, dit betekent ook dat de opties om mannen te ontmoeten beperkt zijn, mogelijk omdat zij andere platforms verkiezen. Desondanks biedt de site een aangename ervaring, met redelijke tarieven en aantrekkelijke vrouwen. De mannen die er zijn, zijn ook interessant, hoewel in mindere mate aanwezig.

Marjolein 9 jul 2018
Reageer
P

Ondermaatse prestaties

Bilove heeft mij niet kunnen overtuigen van zijn waarde. Het ledenaantal is bedroevend laag, wat de mogelijkheden om echt iemand interessant te vinden ernstig beperkt. Ik vraag me af of de aanwezige leden de intentie van de site wel begrijpen of er simpelweg voor andere redenen aanwezig zijn. Het resultaat is dat het aanmaken van een account weinig tot geen toegevoegde waarde heeft gehad.

Pieter 11 mrt 2018
Reageer
J

Betaalbare ledenbijdrage

Ik ben van mening dat de kosten voor een lidmaatschap bij Bilove vrij redelijk zijn. Wat je hier betaalt voor een kwartaalabonnement, daar zou je bij andere datingsites een maand voor kwijt zijn. Hoewel de community niet overweldigend groot is, biedt het genoeg keuze zonder overweldigend te zijn, wat soms zelfs als een voordeel kan worden gezien. De leden die ik heb ontmoet, zijn vriendelijk en aangenaam in de omgang, wat de ervaring op de site positief maakt.

Joost 12 jan 2018
Reageer
E

Uitstekende niche website

Persoonlijk begrijp ik de negativiteit niet rondom een website specifiek voor biseksuelen. Voor mij was Bilove een redding, een plaats waar ik mij niet hoefde te verklaren of te verdedigen. De gerichte niche maakt het makkelijker om te vinden waar ik naar op zoek ben en biedt een veilige omgeving waar iedereen dezelfde taal lijkt te spreken. De mogelijkheid om open en eerlijk over je seksualiteit te zijn zonder vooroordelen, is voor mij een enorme winst.

Evelien 17 dec 2017
Reageer
K

De noodzaak van de niche

Het is een onderwerp van debat waarom er gespecialiseerde sites moeten bestaan voor bepaalde seksuele oriëntaties, maar ik vind het een legitieme en noodzakelijke zaak. Op Bilove voel ik me comfortabeler om mijn biseksualiteit te uiten dan op algemene datingsites. Hoewel het ideaal zou zijn als dergelijke specificaties niet nodig waren, biedt de realiteit van onze samenleving een ander beeld, en ik ben dankbaar voor de niche die Bilove biedt.

Kim 27 okt 2017
Reageer
C

Noodzaak van een gespecialiseerde site

Het is betreurenswaardig dat we in een wereld leven waarin biseksuele mensen nog steeds een aparte website nodig hebben om te daten, maar Bilove beantwoordt aan die noodzaak. Het helpt mij om in een veilige en begrijpende omgeving mensen te ontmoeten die mijn seksuele oriëntatie delen of respecteren. Het zou mooi zijn als biseksualiteit zo geaccepteerd werd dat dergelijke gespecialiseerde platforms overbodig zouden worden, maar voor nu biedt Bilove een noodzakelijk alternatief.

Claudia 26 aug 2017
Reageer
T

Verkenning op Bilove

Hoewel ik zelf niet biseksueel ben, ben ik altijd geïntrigeerd geweest door vrouwen die dat wel zijn, en dus besloot ik me aan te melden bij Bilove om mijn horizon te verbreden. Deze site heeft me de mogelijkheid gegeven om met biseksuele vrouwen in contact te komen, iets wat op traditionele datingsites niet altijd even gemakkelijk is. Het heeft mijn ogen geopend voor de complexiteit van seksuele oriëntatie en ik waardeer de openheid die deze site biedt voor mensen die hun seksualiteit verkennen.

Thomas 21 aug 2017
Reageer
Beste datingsites

Dit zijn de beste datingsites van april 2024.

Over Bilove

Ben je vrouw en val je (ook) op vrouwen? Dan kun je bij Bi Love een profiel aanmaken. Hier kom je anoniem in contact met andere leuke vrouwen. Het is de ideale ontmoetingsplaats voor vrouwen die hun bi-zijn willen ontdekken zonder met een voor de buitenwereld uit de kast te komen. Je kunt online contacten leggen en chatten. Wil je een ontmoeting dan wisselen jullie gegevens uit. Wil je dat nog niet dan is dat ook geen probleem. Alle profielen worden gecontroleerd voordat ze online worden gezet. Voor volledig gebruik van alle functies is een betaald membership nodig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Datingsites
  • https://www.bilove.nl
  • info@bilove.nl