Better Nights

Better Nights

4.2 reviewscore • 10 reviews
A

Uitmuntende ervaring met ganzendons dekbed

Ik was onder de indruk van de brede selectie en de diepgaande informatie op de website van Better Nights. Toen mijn ganzendons dekbed aankwam, was ik verrast door de zorgvuldige en persoonlijke manier van verpakken. Mijn eerste ervaring met een ganzendons dekbed was onvergetelijk; het comfort en de kwaliteit overstegen mijn verwachtingen. Ik ben er absoluut van overtuigd dat ik nooit meer anders wil slapen. Ik zou iedereen aanraden om deze uitstekende keuze te overwegen.

Arthur 3 nov 2023
Reageer
K

Beter slapen

Ik slaap nu al een paar weken onder mijn Better Nights dekbed en ik merk echt een verschil in mijn slaapkwaliteit. Ik word elke ochtend uitgerust wakker en voel me klaar om de dag te beginnen. Bedankt voor de goede service en een geweldig product, het is de prijs zeker waard!

Karel 15 feb 2024
Reageer
L

Tevreden met mijn nieuwe kussen

Na mijn bestelling bij Better Nights ontving ik binnen een week mijn nieuwe kussen. Hoewel het niet de volgende dag geleverd werd, was ik toch erg blij met de snelle en nette levering in een grote doos. Ik ben zeer te spreken over deze webwinkel vanwege hun efficiënte service en goede kwaliteit van de producten.

Lotte 8 sep 2023
Reageer
T

Persoonlijke service en kennis van producten

Ik heb een zeer positieve ervaring gehad met de medewerkers van Better Nights. Hun vriendelijke houding en uitgebreide kennis van hun producten maakten een grote indruk op mij. De toevoeging van een persoonlijke noot bij mijn bestelling was een leuke verrassing. Ook het persoonlijk contact was uitstekend; ze namen ruim de tijd om al mijn vragen geduldig en duidelijk te beantwoorden.

Thijmen 12 jul 2023
Reageer
M

Uitstekende klantenservice en custommade kussen

De klantenservice van Better Nights was fantastisch. Na de aankoop van een kussen dat te stevig bleek, hielpen ze mij persoonlijk met een oplossing. Via telefonisch contact bespraken we mijn voorkeuren, wat resulteerde in een op maat gemaakt kussen. Deze ervaring toonde de passie van het personeel voor hun producten en hun toewijding aan klanttevredenheid.

Marloes 26 mei 2023
Reageer
E

Vertraging in levering, gemiste communicatie

Ik was teleurgesteld over de vertraagde levering van mijn bestelling bij Better Nights. Hoewel op de website stond aangegeven dat de levering binnen enkele werkdagen zou plaatsvinden, duurde het uiteindelijk enkele weken. Ik moest zelf initiatief nemen om de status van mijn bestelling na te gaan. Het had mij veel rust gegeven als Better Nights proactief contact met mij had opgenomen om mij op de hoogte te houden van de vertraging.

Eva 20 feb 2023
Reageer
L

Verwarrend bevestigingsformulier

In eerste instantie was ik enigszins bezorgd door het bevestigingsformulier van Better Nights, omdat het onduidelijk was wie mijn dekbed zou bezorgen. Dit zorgde voor enige twijfel, gezien het een aanzienlijke investering was. Echter, bij de levering van het dekbed werd mijn naam persoonlijk op een kaartje vermeld, wat ik erg attent vond. De gedetailleerde uitleg over het onderhoud en de behandeling van het product was zeer nuttig. Het dekbed zelf is fantastisch; het biedt ultiem comfort en heeft mijn slaapervaring aanzienlijk verbeterd.

Lotte 1 feb 2023
Reageer
S

Vertraging en gebrek aan responsiviteit

Mijn ervaring met Better Nights was gemengd. Na mijn bestelling ontving ik pas na twee weken een bevestiging. Ondertussen had ik meerdere keren contact gezocht over de status van mijn bestelling zonder enige reactie. Pas nadat ik aangaf de bestelling te willen annuleren, ontving ik de volgende dag mijn dekbed. Hoewel het dekbed zelf uitstekend is, was de communicatie en afhandeling van mijn bestelling ondermaats.

Stijn 27 jan 2023
Reageer
D

Proefslapen en topproducten

Mijn ervaring met Better Nights was uitstekend. Hun proefslaapbeleid van 7 dagen, eventueel verlengbaar, gaf ons de mogelijkheid om het perfecte hoofdkussen te vinden. Het 100% ganzendonzen kussen dat we uiteindelijk kozen, was exact wat we zochten: zacht, veerkrachtig, zonder nare geurtjes en prachtig afgewerkt. Ik waardeerde ook de gepersonaliseerde touch. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen voor hun kwaliteitsproducten en klantvriendelijke service.

David 17 jan 2023
Reageer
K

Kwaliteitsdekbed, slechte levering

Hoewel het dekbed dat ik van Better Nights ontving van hoge kwaliteit was en voldeed aan de prijs-kwaliteitverhouding, was ik teleurgesteld over de levering. Deze vond weken later plaats dan oorspronkelijk beloofd, zonder enige vorm van communicatie vanuit het bedrijf. Ik had begrip kunnen hebben voor de vertraging als er tijdige en heldere communicatie was geweest, vooral tijdens de periode van vertraging. Helaas heeft het gebrek aan communicatie mijn algemene indruk van het bedrijf en het product negatief beïnvloed.

Karlijn 6 jan 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van mei 2024.

Over Better Nights

Better Nights is een webshop die gespecialiseerd is in exclusieve dekbedden en hoofdkussens van de hoogste kwaliteit. Ze produceren hun producten op een duurzame en diervriendelijke manier en bieden een ruime keuze aan dekbedden gemaakt van dons, wol of Tencel. Bij Better Nights kunt u terecht voor een luchtig zomerdekbed of een warm dekbed voor de koudste winters, gemaakt met de mooiste materialen. Elk dekbed en hoofdkussen wordt met de hand gemaakt in hun atelier in Doetinchem, Gelderland, nadat een bestelling is geplaatst om de sublieme kwaliteit te waarborgen. Better Nights maakt gebruik van gecertificeerd dons dat absoluut niet van levende pluk afkomstig is en biedt deze hoogwaardige producten tegen de beste prijs mogelijk.

  • Geverifieerd bedrijf
  • Webshops
  • https://www.betternights.nl
  • info@betternights.nl