Beerze Bulten

Beerze Bulten

3.8 reviewscore • 11 reviews
A

Ongelooflijk fantastische tijd bij Beerze Bulten!

Drie weken lang hebben we genoten van een onvergetelijke kampeervakantie op de Beerze Bulten. Als er ooit een zesde ster wordt uitgereikt, verdient deze camping die als eerste. De kampeerplekken waren prachtig, en zelfs wild kamperen had zijn eigen charme. Het zwemparadijs was een absoluut hoogtepunt, met voorzieningen voor peuters, kleuters en tieners. De waterglijbanen, stroomversnelling, het prachtige spraypark, en het heerlijk verwarmde water boden plezier voor alle leeftijden. De indoor speeltuin, ook bekend als het 'giga konijnenhol,' was een waar paradijs voor jonge kinderen en groot genoeg zodat ouders ontspannen op loungebanken konden zitten. Het buitenterrein met konijnen was overzichtelijk en bood voor elk wat wils met tal van speeltoestellen en de mogelijkheid om in het zand te spelen of in het water te plonzen. De animatie was van topkwaliteit, met diverse theatervoorstellingen waar kinderen aan mee konden doen, en ook ouders konden genieten van de humor. Het sanitair was opmerkelijk schoon en werd zorgvuldig onderhouden door vriendelijk personeel. We kijken al uit naar volgend jaar!

Anna 21 aug 2023
Reageer
P

Eens maar niet weer. Muizenprobleem!

We brachten drie weken door op dit park, beginnend vanaf 22 juli 2023, en onze ervaring is dubbelzinnig. Over het algemeen is het park redelijk. Het zwembad liet echter te wensen over, vooral de kleedhokjes waren vaak smerig. Onze kampeerplek was helaas een van de minst aangename aspecten van onze vakantie. In de eerste week viel het nog mee, maar daarna werd het problematisch. We werden geplaagd door muizen in onze tent, die letterlijk alles aantastten, van kasten tot het grondzeil en zelfs ons eten. Deze muizen aten werkelijk alles, zelfs pannenlappen! We hebben dit gemeld bij het park, maar er werd weinig actie ondernomen; we mochten zelf gif plaatsen. Het park nam niet eens de moeite om te inspecteren of er een muizennest achter onze tent was. Deze situatie vonden we behoorlijk vies, en de service van het park liet veel te wensen over.

Peter 19 aug 2023
Reageer
K

Hier keren we terug!

Wat een geweldige camping is dit! Wij zijn doorgewinterde kampeerders en hebben al heel wat campings bezocht, maar deze spant de kroon. Het is een uiterst gezellige en speelse camping, ideaal voor alle weersomstandigheden. Onze kinderen variëren in leeftijd van 4 tot 12 jaar, en voor elk van hen was er genoeg te beleven. De oudste was dol op dansen en deed regelmatig mee aan de shows. Ondertussen versierden de jongsten hun fietsen of volgden ze een voetbalclinic. Ze konden ook urenlang spelen in het zand en klimmen. Deze camping was onberispelijk schoon en de sfeer was uitstekend. Het personeel was bijzonder vriendelijk en behulpzaam. We begrijpen de minder positieve recensies hieronder echt niet goed. Ja, het is een grote camping, maar de routes voor kinderen waren duidelijk aangegeven. Als je twijfelt, zeggen we: probeer het gewoon. Maar verwacht geen kleine camping!

Karin 18 aug 2023
Reageer
M

Een topcamping

Dit is zonder twijfel een geweldige camping! We hadden een prachtige plek tussen het groen, een geweldig waterpark, een leuk zwembad en een heerlijk zandstrand. Deze camping biedt voor ieder wat wils. De animatie was fantastisch! Je kon zien dat het personeel echt plezier had in hun werk en toegewijd was aan de camping. Geweldig voor de kinderen, maar ook voor ouders was er humorvol vermaak. Normaal gesproken bezoeken we geen camping twee keer, maar hier willen we zeker terugkomen. Een weekend was gewoon te kort!

Martin 14 aug 2023
Reageer
T

Gebrek aan beleefdheid en respect

Wat een contrast met de andere beoordelingen. Hoe dan ook, hier is onze ervaring: het zwembad was smerig, met een kapotte boenmachine en veel haren in de kleedhokjes. De douches werkten slecht of helemaal niet, en de deuren en andere voorzieningen waren al lange tijd stuk. Het toezicht in het zwembad was gebrekkig, met te veel personeel dat op dezelfde mensen lette en op de ramen tikte in plaats van mensen aan te spreken. Het zwembad was niet geschikt voor mindervaliden, er was geen geschikte kleedruimte voor moeders met zonen, en je werd doorverwezen naar het toilet. Onze melding over een voetblessure die we opliepen door een onderhoudsprobleem werd genegeerd. Het personeel maakte sarcastische en cynische opmerkingen naar de kinderen als ze een pakketje kwamen halen. De shows waren leuk maar veel te druk bezocht. Muizen waren een groot probleem en zorgden voor veel overlast. Het terrein was niet goed onderhouden, en de plattegrond was onnauwkeurig en liet hoogteverschillen niet zien. We moesten een grondzeil met opblaasrand aanschaffen om problemen te voorkomen. Al met al, geen positieve ervaring voor ons.

Tim 12 aug 2023
Reageer
S

Teleurstellend

Deze camping presenteert zich als perfect, maar naar onze mening is hij niet geschikt voor ouders met kinderen jonger dan 4 jaar. De paden zijn slecht aangegeven, wat ervoor zorgt dat jonge kinderen snel verdwalen, en de shows zijn ongeschikt voor kleintjes, omdat ze pas om 19:30 uur of 20:00 uur beginnen. De camping is te massaal, de campingwinkel heeft weinig te bieden en de prijzen zijn hoog - bijvoorbeeld €7 voor shampoo. De horecavoorzieningen vonden wij erg verouderd en massaal. De binnenspeeltuin was zeker niet geschikt voor prikkelgevoelige kinderen. Het was erg druk tijdens het hoogseizoen, en een beperking van het aantal gasten zou veiliger zijn geweest. De kleedkamers bij het zwembad waren vies na het zwemmen. Het speelveld was leuk, maar de speeltoestellen waren verouderd. We betaalden €100 per nacht en verwachtten dan wel een mooi speelterrein. Op het grote veld bij de grote buitenspeeltuin liepen veel muizen rond, wat voor veel overlast zorgde. Onze dochters werden erg ziek na ons verblijf, en we vonden de hygiëne onvoldoende. Over het algemeen een teleurstellende ervaring voor ons.

Saskia 12 aug 2023
Reageer
V

Beerze Bulten mooie omgeving

Ik lees hier bijna alleen maar reacties over hoe mooi en kindvriendelijk de camping is en daar hebben ze ook absoluut gelijk in. Mijn kinderen maak je ook dolgelukkig met een vakantie of een lang weekend op deze camping. Ze kunnen er heerlijk spelen en mijn man en ik hebben onze handen even vrij en kunnen ze toch in de gaten houden, terwijl zij lol maken met hun vriendjes. Maar naast de mooie camping is de omgeving van de Beerze Bulten ook nog eens prachtig, dus je hoeft niet perse de hele vakantie dag in, dag uit op de camping te blijven. Er zijn genoeg dingen te doen in de buurt en je kunt er ook lekker wandelen met zijn allen, echt een leuke buitenvakantie dus.

Veerle 20 jan 2020
Reageer
R

Vakantie in eigen land

Wij hadden veel goede verhalen gehoord over de Beerze Bulten, dus besloten wij het er een keer op te wagen en vakantie in eigen land te vieren.
Ik kan je wel vertellen, dit was eens en nooit weer!
Nu moet ik er wel bij vermelden dat we ook wel hele dikke pech hadden en hier net in een regenachtige periode waren.
Maar dat herinnerde mij er wel weer aan waarom wij altijd op vakantie gaan naar het buitenland, waar het altijd zonnig is en je lekker naar het zwembad of het strand kunt.
Ook daar regent het wel eens, maar dat is dan een dagje en niet de hele vakantie door.

Rick 10 jan 2020
Reageer
J

Beerze bulten kindvriendelijk

Een aantal jaar achtereen naar de beerze bulten gaan in de vakantie is echt een opoffering die ik voor de kinderen heb gemaakt. Zij hebben daar in de loop der jaren talloze vriendjes gemaakt die ze ieder jaar weer zien. Zelf ben ik niet zo van de Nederlandse campings, ik ga liever voor zon zee en strand in het buitenland. Maar dan moet je weer zo’n eind in de auto met de kids en dat zie ik ook niet bepaald zitten. En daarbij is dit een heel stuk goedkoper. Dus totdat de kids wat ouder zijn, zul je mij nog wel ieder jaar op de beerze bulten vinden denk ik. En dat is prima want het is een leuke camping.

Jaap 7 jan 2020
Reageer
I

Kinderen blij ik minder

Voor je kinderen moet je wat over hebben hoor ik altijd om me heen en dat is ook zo en ik wil ook zeker niet zeggen dat ik dat niet heb!
Want dat is de reden dat wij vorig jaar de vakantie hebben door gebracht op de beerze bulten, en wat hebben de kinderen een top tijd gehad!
Ik kan me geen vakantie herinneren waarbij ze meer plezier hebben gehad en vriendjes hebben gemaakt als daar, maar voor ons ouders was het minder.
Al die Nederlanders om je heen, dat geeft mij gewoon echt geen vakantie gevoel en dat iedereen je altijd maar kan verstaan en een praatje wil maken vind ik ook vervelend.
Als het aan mij ligt gaan we gewoon lekker jaar frankrijk ofzo, maar ik heb kinderen die allebei enorm wagenziek zijn dus dat is ook echt geen pretje.
Ik moet wel zeggen dat het prachtige zomerweer van vorig jaar Dan weer wel voor extra vakantiegevoel heeft gezorgd want het was er in ieder geval wel net zo tropisch warm als in Frankrijk en dergelijke.

Ingmar 22 jul 2019
Reageer
J

Ideaal voor jonge kinderen

Het is misschien niet de droom van iedere ouder om zijn of haar vakantie door te brengen op de Beerste bulten, maar wanneer je jonge kinderen hebt dan is dit de perfecte vakantieplek en dan weet je altijd zeker dat je kinderen in ieder geval een leuke tijd hebben in de vakantie.
Er zijn daar ontzettend veel dingen te doen voor kinderen, ze kunnen lekker buiten in de speeltuin spelen zodat je er niet de hele tijd bij hoeft te zitten en bovendien gaan er zoveel kinderen hier naartoe en hebben ze dus altijd wel speelkameraadjes om mee te spelen.
En als ouder van twee jonge kinderen weet ik dat je zelf ook een fijnere vakantie hebt als de kinderen het naar hun zin hebben, als je ze als ouder de hele dag moet vermaken, daar word je echt niet vrolijk van.
Dus dan liever een aantal jaar hier naartoe en daarna weer naar de bestemmingen die voor ouders leuk zijn, dat heb ik er graag voor over en de zomers in nederland worden toch weer steeds warmer dus dan is het helemaal niet zo'n probleem.

Judith 19 jul 2019
M

Ik kan niet anders dan deze lof over de Beerze Bulten met je delen, mijn kinderen zijn hier helemaal weg van en ik vind ook dat het voor de ouders perfect is. Je kunt zoals jij ook al zegt gewoon lekker je eigen ding doen, want je weet dat de kinderen zich hier hoe dan ook wel vermaken en je hoeft dus niet de hele dag met hen op pad om leuke dingen met ze te gaan doen in de buurt.
Deze dingen zijn hier bij de camping al meer dan genoeg te vinden en de kids hebben hier ook vriendjes en vriendinnetjes die hier net zoals wij ieder jaar weer komen dus daar kijken ze van te voren al naar uit om hen weer te zien.
Dat vind ik zelf ook altijd leuk om te ervaren en ook voor ons ouders is dat wel gezellig om een soort vast kliekje te hebben wie je ieder jaar ziet.

Marcel 22 jul 2019
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Beerze.

Over Beerze Bulten

Beerze Bulten is een levendig en kindvriendelijk vakantiepark, gelegen te midden van de prachtige natuur van het Vechtdal te Kampweg 1 in Beerze. Dit park biedt een unieke mix van avontuur, ontspanning en plezier voor het hele gezin. De kampeerplaatsen en nette accommodaties zijn perfect voor een gezinsvakantie. Kinderen kunnen zich vermaken in de speeltuin, het zwemparadijs met glijbanen en het avontureneiland met klimtoestellen. Het park organiseert ook dagelijkse activiteiten en entertainment, waaronder theateroptredens en knutselworkshops. Voor ontspanning kunnen gasten genieten van de wellnessfaciliteiten, waaronder een spa en sauna. Beerze Bulten is de ideale bestemming voor gezinnen die op zoek zijn naar een onvergetelijke vakantie vol avontuur, ontspanning en plezier.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Beerze, Overijssel
  • https://www.beerzebulten.nl
  • info@beerzebulten.nl