Beerze Bulten

Beerze Bulten

3.8 reviewscore • 5 reviews
V

Beerze Bulten mooie omgeving

Ik lees hier bijna alleen maar reacties over hoe mooi en kindvriendelijk de camping is en daar hebben ze ook absoluut gelijk in. Mijn kinderen maak je ook dolgelukkig met een vakantie of een lang weekend op deze camping. Ze kunnen er heerlijk spelen en mijn man en ik hebben onze handen even vrij en kunnen ze toch in de gaten houden, terwijl zij lol maken met hun vriendjes. Maar naast de mooie camping is de omgeving van de Beerze Bulten ook nog eens prachtig, dus je hoeft niet perse de hele vakantie dag in, dag uit op de camping te blijven. Er zijn genoeg dingen te doen in de buurt en je kunt er ook lekker wandelen met zijn allen, echt een leuke buitenvakantie dus.

Veerle 20 jan 2020
Reageer
R

Vakantie in eigen land

Wij hadden veel goede verhalen gehoord over de Beerze Bulten, dus besloten wij het er een keer op te wagen en vakantie in eigen land te vieren.
Ik kan je wel vertellen, dit was eens en nooit weer!
Nu moet ik er wel bij vermelden dat we ook wel hele dikke pech hadden en hier net in een regenachtige periode waren.
Maar dat herinnerde mij er wel weer aan waarom wij altijd op vakantie gaan naar het buitenland, waar het altijd zonnig is en je lekker naar het zwembad of het strand kunt.
Ook daar regent het wel eens, maar dat is dan een dagje en niet de hele vakantie door.

Rick 10 jan 2020
Reageer
J

Beerze bulten kindvriendelijk

Een aantal jaar achtereen naar de beerze bulten gaan in de vakantie is echt een opoffering die ik voor de kinderen heb gemaakt. Zij hebben daar in de loop der jaren talloze vriendjes gemaakt die ze ieder jaar weer zien. Zelf ben ik niet zo van de Nederlandse campings, ik ga liever voor zon zee en strand in het buitenland. Maar dan moet je weer zo’n eind in de auto met de kids en dat zie ik ook niet bepaald zitten. En daarbij is dit een heel stuk goedkoper. Dus totdat de kids wat ouder zijn, zul je mij nog wel ieder jaar op de beerze bulten vinden denk ik. En dat is prima want het is een leuke camping.

Jaap 7 jan 2020
Reageer
I

Kinderen blij ik minder

Voor je kinderen moet je wat over hebben hoor ik altijd om me heen en dat is ook zo en ik wil ook zeker niet zeggen dat ik dat niet heb!
Want dat is de reden dat wij vorig jaar de vakantie hebben door gebracht op de beerze bulten, en wat hebben de kinderen een top tijd gehad!
Ik kan me geen vakantie herinneren waarbij ze meer plezier hebben gehad en vriendjes hebben gemaakt als daar, maar voor ons ouders was het minder.
Al die Nederlanders om je heen, dat geeft mij gewoon echt geen vakantie gevoel en dat iedereen je altijd maar kan verstaan en een praatje wil maken vind ik ook vervelend.
Als het aan mij ligt gaan we gewoon lekker jaar frankrijk ofzo, maar ik heb kinderen die allebei enorm wagenziek zijn dus dat is ook echt geen pretje.
Ik moet wel zeggen dat het prachtige zomerweer van vorig jaar Dan weer wel voor extra vakantiegevoel heeft gezorgd want het was er in ieder geval wel net zo tropisch warm als in Frankrijk en dergelijke.

Ingmar 22 jul 2019
Reageer
J

Ideaal voor jonge kinderen

Het is misschien niet de droom van iedere ouder om zijn of haar vakantie door te brengen op de Beerste bulten, maar wanneer je jonge kinderen hebt dan is dit de perfecte vakantieplek en dan weet je altijd zeker dat je kinderen in ieder geval een leuke tijd hebben in de vakantie.
Er zijn daar ontzettend veel dingen te doen voor kinderen, ze kunnen lekker buiten in de speeltuin spelen zodat je er niet de hele tijd bij hoeft te zitten en bovendien gaan er zoveel kinderen hier naartoe en hebben ze dus altijd wel speelkameraadjes om mee te spelen.
En als ouder van twee jonge kinderen weet ik dat je zelf ook een fijnere vakantie hebt als de kinderen het naar hun zin hebben, als je ze als ouder de hele dag moet vermaken, daar word je echt niet vrolijk van.
Dus dan liever een aantal jaar hier naartoe en daarna weer naar de bestemmingen die voor ouders leuk zijn, dat heb ik er graag voor over en de zomers in nederland worden toch weer steeds warmer dus dan is het helemaal niet zo'n probleem.

Judith 19 jul 2019
Reageer
M

Ik kan niet anders dan deze lof over de Beerze Bulten met je delen, mijn kinderen zijn hier helemaal weg van en ik vind ook dat het voor de ouders perfect is. Je kunt zoals jij ook al zegt gewoon lekker je eigen ding doen, want je weet dat de kinderen zich hier hoe dan ook wel vermaken en je hoeft dus niet de hele dag met hen op pad om leuke dingen met ze te gaan doen in de buurt.
Deze dingen zijn hier bij de camping al meer dan genoeg te vinden en de kids hebben hier ook vriendjes en vriendinnetjes die hier net zoals wij ieder jaar weer komen dus daar kijken ze van te voren al naar uit om hen weer te zien.
Dat vind ik zelf ook altijd leuk om te ervaren en ook voor ons ouders is dat wel gezellig om een soort vast kliekje te hebben wie je ieder jaar ziet.

Marcel 22 jul 2019
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2023 in de omgeving van Beerze.

Over Beerze Bulten
  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Beerze, Overijssel
  • https://www.beerzebulten.nl
  • info@beerzebulten.nl