Bedshop.nl

Bedshop.nl

4.6 reviewscore • 10 reviews
A

Zoektoch naar het perfecte winterdekbed

Mijn zoektocht naar het perfecte winterdekbed bracht me onverwachts in deze winkel. De toewijding waarmee het personeel me informeerde over verschillende materialen was verbluffend. Elk detail werd uitgelegd en alle vragen werden beantwoord. Hun uitgebreide assortiment trok mijn aandacht, vooral de prachtige dekbedovertrekken. Ik ben van plan om deze winkel vaker te bezoeken en nog meer beddengoed te halen.

Anne 26 okt 2023
Reageer
M

Klantenservice boven verwachting

Een klein kleurfoutje met de hoeslakens werd door De Duif zonder enig gedoe gecorrigeerd. Het verbaasde me hoe ze boven en buiten gingen om de klant tevreden te stellen. Bovendien is hun kwaliteit ongeacht het prijspunt indrukwekkend. Je krijgt waar voor je geld, en dan nog wat. Ik weet wel waar ik in de toekomst mijn verschoningen ga halen.

Mark 23 sep 2023
Reageer
S

Professioneel advies en product van hoge kwaliteit

Na talloze pogingen om het juiste hoeslaken te vinden, stuitte ik op deze website. Een telefonisch gesprek met een deskundige medewerker overtuigde me om de aankoop te doen. Het product was misschien aan de duurdere kant, maar de kwaliteit en pasvorm waren uitzonderlijk en uiteindelijk doe je er toch een heel lange tijd mee, dus kost het weinig.

Sanne 1 sep 2023
Reageer
K

Positieve aankoopervaring

Van begin tot eind was het bestelproces duidelijk. Met realtime voorraadupdates wist ik precies wat beschikbaar was. Ondanks enige verwarring over de verzendmethode, kwam alles correct en op tijd aan. Ik ben niets dan tevreden over mijn aankoop en laat daarom ook graag een hele positieve recensie achter. Bedshop.nl is een fijne plek voor beddengoed.

Klaas 30 jun 2023
Reageer
F

Matige maten, goede opvolging

Het hoeslaken dat ik oorspronkelijk ontving, voldeed helaas niet aan de verwachte maatvoering, wat zeker een tegenvaller was bij het uitpakken. Het paste gewoonweg niet om mijn matras, wat uiteraard frustratie opriep. Echter, na mijn teleurstellende eerste ervaring moet ik het bedrijf complimenteren voor hun klantenservice. Ze reageerden zeer proactief op mijn klacht. Ze boden niet alleen hun welgemeende excuses aan, maar namen ook onmiddellijk actie door een correct en passend product naar mij op te sturen.

Femke 23 jun 2023
Reageer
J

Eersteklas product en ondersteuning

Het beddengoed dat ik ontving overtrof werkelijk mijn verwachtingen. De kwaliteit was uitmuntend, met een duidelijk oog voor detail en vakmanschap. Wat mij ook opviel, was de indrukwekkende snelheid van levering. Het lijkt erop dat dit bedrijf niet alleen prioriteit geeft aan kwaliteitsproducten, maar ook aan een vlotte en efficiënte service. Bovendien waardeerde ik hun proactieve houding enorm.

Jeroen 9 jun 2023
Reageer
I

Efficiente probleemoplossing

De producten die ik in handen kreeg, waren onmiskenbaar van topkwaliteit en weerspiegelden een hoge standaard van vakmanschap. Echter, zoals soms gebeurt, was er een klein hikje met de levering. Wat echter indruk op mij maakte, was hoe het bedrijf hiermee omging. Na het benaderen van hun klantenservice, werd ik begroet door een team dat niet alleen snel reageerde, maar ook vastberaden was om het probleem meteen aan te pakken. Hun oplossingsgerichte mentaliteit en de wil om de situatie recht te zetten, waren werkelijk prijzenswaardig. Dit toont aan dat het bedrijf niet alleen kwaliteitsproducten levert, maar ook grote waarde hecht aan een tevreden klantbeleving.

Iris 13 mei 2023
Reageer
S

Kwaliteit is het geld waard

Toen ik voor het eerst de prijs van de hoeslakens zag, was ik even geschrokken. Echter, na ze een tijdje gebruikt te hebben, kan ik bevestigen dat de kwaliteit en duurzaamheid de investering volledig waard zijn. Het zijn niet zomaar gewone hoeslakens; ze onderscheiden zich duidelijk in hun uitmuntendheid. Na meerdere wasbeurten en jaren van gebruik behouden ze nog steeds hun oorspronkelijke vorm en kleur, wat zeldzaam is in deze branche. Bovendien is de pasvorm perfect, alsof ze speciaal voor mijn matras zijn gemaakt. Ja, de initiële kosten kunnen hoger zijn, maar op de lange termijn zijn ze een waardevolle aankoop gebleken.

Stefan 24 apr 2023
Reageer
L

Eco-vriendelijke levering van Auping

Onlangs hebben we een Auping dekbedovertrek aangeschaft, dat meteen opviel door zijn stijlvolle ontwerp en uitstekende kwaliteit. Wat echter nog indrukwekkender was, is de toewijding van het bedrijf aan duurzaamheid. Ze kozen bewust voor een milieuvriendelijke leveringsmethode, wat in deze tijden van snelle consumptie en directe bevrediging een verfrissende verandering is. Ja, dit betekende dat we iets langer moesten wachten op onze bestelling, maar dit kleine ongemak werd ruimschoots gecompenseerd door te weten dat we een keuze hadden gemaakt die zowel goed was voor ons als voor de planeet.

Laura 18 apr 2023
Reageer
T

Uitstekende communicatie

Of ik nu contact had via e-mail of tijdens telefonische gesprekken, de respons was steeds opvallend snel en uitermate behulpzaam. Dit getuigt van een professioneel en klantgericht team. De producten die ik van Bella Donna ontving, straalden een hoge kwaliteit uit, zowel in afwerking als in gebruik. Elk detail versterkte mijn overtuiging dat ik een weloverwogen en waardevolle aankoop had gedaan.

Tom 23 feb 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van mei 2024.

Over Bedshop.nl

Bedshop de Duif is een slaapspeciaalzaak met vestigingen in Zutphen en Enschede en een webshop genaamd bedshop.nl. Zij bieden een ruim assortiment aan producten voor een goede nachtrust, waarbij klanten 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht kunnen. Bedshop de Duif biedt niet alleen een uitgebreid assortiment beddengoed, maar ook voor dekbedden en hoofdkussens, keukengoed, badmode en homewear kan men bij hen terecht. In de vestiging in Zutphen is een ruime collectie ledikanten, boxsprings en matrassen te vinden en hun medewerkers hebben jarenlange ervaring en adviseren graag op het gebied van goed, gezond en lekker slapen. Bij Bedshop de Duif staat kwaliteit voorop en daarom voeren zij dekbedovertrekken van topmerken zoals Essenza, Vandyck, Beddinghouse en Heckett Lane, en kussens van Tempur, Silvana en Brinkhaus.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.bedshop.nl
  • klantenservice@bedshop.nl