Bedderie.nl

Bedderie.nl

4.1 reviewscore • 7 reviews
M

leuke webshop mooi aanbod

Hallo allemaal
Ik heb zeer fijne ervaring met deze shop/winkel mooi aanbod en fijn om door heen te lopen.
Nog even gebeld en fijn te woord gestaan door de klantenservice.

Zeer zeker aanrader om mooie producten uit te zoeken.
Ga zeker nog vaker terug komen om te bestellen.
Als ik keer in de buurt ben kom ik zeker een keer langs bij jullie.

Gr Marjan

Marjan Harlief 20 mrt 2024
Bedderie.nl

Hallo Marjan

Fijn te goren en nog veel plezier van je aankoop

Bedderie.nl 13 mei 2024
L

fijne slaapwinkel en webshop

Op Bedderie de Boer online bedderiedeboer.nl mooie dingen besteld en zelf afgehaald in Heerenveen, waar ik in een zeer fraaie boerderij kwam waar een geweldige uitstraling en presentatie was van alles op gebied van bedden.
Daar zei allemaal topmerken voeren en goed geadviseerd ben met zeer fraaie tips ivm schuiven dekbed in overtrek nu geen last meer van, top gedaan Bedderie de Boer bedankt.

Luc de Jong 19 jan 2024
Bedderie.nl

Hallo Luc

Dank voor je review en positieve reactie die je het geplaatst.
Uiteraard zien we je graag weer in onze winkel.

Team Bedderie de Boer

Bedderie.nl 22 jan 2024
J

Mooie winkel en webshop

Zeer tevreden met ons slaapcomfort, zeer fijne winkel en goed geadviseerd.
Personeel zeer vakbekwaam weten waar ze over praten en wat ze adviseren.
Aanrader om langs te gaan zeker ook om online te bestellen ruime keuze in hun assortiment.
Tevens krijg je welkomst kortingscode als je in winkel besteld hebt om online te gebruiken.

Jelle B 18 jan 2024
Bedderie.nl

Hallo Jelle

Dank voor je review en positieve reactie over je aankoop bij ons.
Tevens nog veel slaapplezier van je aankoop.
Mocht je ons nog nodig zijn horen we dat graag van je.

Team Bedderie de Boer

Bedderie.nl 22 jan 2024
L

Slechte webshop

Nu drie weken geleden een dure dekbedovertrek besteld én betaald. Tot op heden niets geleverd gekregen en ook geen enkele reactie. Zelf maar gebeld, het zou eind vorige week geleverd worden. Niks tot nu… echt waardeloos!! Ik maak me zorgen, is dit wel een echte webshop? Ik heb 178 euro betaald!

Loes Schoonderbeek 15 jan 2024
Bedderie.nl

Hallo Loes

Jammer te lezen maar wel degelijk een echte webshop en wij hebben gemeld dat er langere levertijd op product zit.

Mocht je toch nog twijfels hebben laat het weten.

Met vriendelijke groeten, Bedderie de Boer

Bedderie.nl 18 jan 2024
E

Alles voor de slaapkamer

Een mooi houten bed met bijbehorend nachtkastje en regelmatig andere spulletjes voor de slaapkamer bij Bedderie besteld. Bedderie levert altijd snel en heeft een leuk assortiment. Het bed heb ik nu al een tijdje en ik ben er nog steeds erg blij mee. Destijds kon ik ook kiezen uit allerlei verschillende kleuren, wat wel erg fijn is. Past dus helemaal in mijn inrichting. Verder heb ik een dekbedovertrek en wat beddengoed besteld bij Bedderie. Ook nog een leuk nachtlampje voor op het nachtkastje.

Kortom, voldoende besteld bij Bedderie en ik heb het allemaal nog. Goede kwaliteit en ze leveren snel. Ik geef niet het maximaal aantal sterren, want niemand is perfect.

Esmee 31 dec 2021
Reageer
M

Goed beddengoed

Ik bestel mijn beddengoed bij Bedderie. Ze hebben voldoende keuze en alle maten. Ook is het beddengoed vaak van een fijne stof gemaakt. Ik heb een dekbed van Bedderie, een paar hoeslakens en dekens. Allemaal zijn ze fijn. Prijzen zijn goed en de verzending gaat snel. Boven de 25 euro is de verzending zelfs gratis.

Mart 20 dec 2021
Reageer
E

Goedkoop traagschuim matras

Op bedderie.nl heb ik een paar weken geleden een goedkoop traagschuim matras gekocht. Hiervoor had ik een vrij hard matras waardoor ik redelijk veel last kreeg. Een vriend van mij raadde mij aan een traagschuim matras te kopen. Met een traagschuim matras neem je een goede houding aan en je voelt minder druk op je lichaam. Dit kan ik helemaal beamen. Ik merk dat ik minder last heb wanneer ik wakker wordt. Heel blij met mijn aankoop. Bedderie.nl is een goede winkel want ze hebben precies geleverd wat ik besteld had. Ze hebben ook veel verschillende producten. Heel veel matrassen, maar ook boxsprings, bedden, beddengoed en nog veel meer. Bedderie.nl is gewoon een goede winkel waar je prima kunt shoppen. De prijzen zijn ook goed voor wat ze aanbieden.

Esther 7 dec 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juni 2024.

Over Bedderie.nl

Er zijn 7 reviews geschreven over Bedderie.nl op Reviews.nl. Met een 4.1 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.bedderie.nl
  • klantenservice@bedderie.nl