Bedderie.nl

Bedderie.nl

4.3 reviewscore • 3 reviews
E

Alles voor de slaapkamer

Een mooi houten bed met bijbehorend nachtkastje en regelmatig andere spulletjes voor de slaapkamer bij Bedderie besteld. Bedderie levert altijd snel en heeft een leuk assortiment. Het bed heb ik nu al een tijdje en ik ben er nog steeds erg blij mee. Destijds kon ik ook kiezen uit allerlei verschillende kleuren, wat wel erg fijn is. Past dus helemaal in mijn inrichting. Verder heb ik een dekbedovertrek en wat beddengoed besteld bij Bedderie. Ook nog een leuk nachtlampje voor op het nachtkastje.

Kortom, voldoende besteld bij Bedderie en ik heb het allemaal nog. Goede kwaliteit en ze leveren snel. Ik geef niet het maximaal aantal sterren, want niemand is perfect.

Esmee 31 dec 2021
Reageer
M

Goed beddengoed

Ik bestel mijn beddengoed bij Bedderie. Ze hebben voldoende keuze en alle maten. Ook is het beddengoed vaak van een fijne stof gemaakt. Ik heb een dekbed van Bedderie, een paar hoeslakens en dekens. Allemaal zijn ze fijn. Prijzen zijn goed en de verzending gaat snel. Boven de 25 euro is de verzending zelfs gratis.

Mart 20 dec 2021
Reageer
E

Goedkoop traagschuim matras

Op bedderie.nl heb ik een paar weken geleden een goedkoop traagschuim matras gekocht. Hiervoor had ik een vrij hard matras waardoor ik redelijk veel last kreeg. Een vriend van mij raadde mij aan een traagschuim matras te kopen. Met een traagschuim matras neem je een goede houding aan en je voelt minder druk op je lichaam. Dit kan ik helemaal beamen. Ik merk dat ik minder last heb wanneer ik wakker wordt. Heel blij met mijn aankoop. Bedderie.nl is een goede winkel want ze hebben precies geleverd wat ik besteld had. Ze hebben ook veel verschillende producten. Heel veel matrassen, maar ook boxsprings, bedden, beddengoed en nog veel meer. Bedderie.nl is gewoon een goede winkel waar je prima kunt shoppen. De prijzen zijn ook goed voor wat ze aanbieden.

Esther 7 dec 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van september 2023.

Over Bedderie.nl

Bedderie.nl is een online slaapwarenhuis dat gespecialiseerd is in alles wat te maken heeft met slapen. Het assortiment omvat bedden, boxsprings, matrassen, kinderbedden en bedtextiel van verschillende topmerken, waaronder Auping, Avek, Mline en Hypnos. Met meer dan 50 jaar ervaring in diverse slaapsystemen, biedt Bedderie.nl hoogwaardige producten en deskundig advies om een optimale nachtrust te garanderen. Naast de uitgebreide online collectie is er in de fysieke winkel in Heerenveen een nog ruimer assortiment beschikbaar. Het team van Bedderie.nl staat bekend om hun vakkundigheid en passend advies, zodat klanten altijd het beste product kunnen vinden.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.bedderie.nl
  • klantenservice@bedderie.nl