Bedderie.nl

Bedderie.nl

4.3 reviewscore • 3 reviews
E

Alles voor de slaapkamer

Een mooi houten bed met bijbehorend nachtkastje en regelmatig andere spulletjes voor de slaapkamer bij Bedderie besteld. Bedderie levert altijd snel en heeft een leuk assortiment. Het bed heb ik nu al een tijdje en ik ben er nog steeds erg blij mee. Destijds kon ik ook kiezen uit allerlei verschillende kleuren, wat wel erg fijn is. Past dus helemaal in mijn inrichting. Verder heb ik een dekbedovertrek en wat beddengoed besteld bij Bedderie. Ook nog een leuk nachtlampje voor op het nachtkastje.

Kortom, voldoende besteld bij Bedderie en ik heb het allemaal nog. Goede kwaliteit en ze leveren snel. Ik geef niet het maximaal aantal sterren, want niemand is perfect.

Esmee 31 dec 2021
Reageer
M

Goed beddengoed

Ik bestel mijn beddengoed bij Bedderie. Ze hebben voldoende keuze en alle maten. Ook is het beddengoed vaak van een fijne stof gemaakt. Ik heb een dekbed van Bedderie, een paar hoeslakens en dekens. Allemaal zijn ze fijn. Prijzen zijn goed en de verzending gaat snel. Boven de 25 euro is de verzending zelfs gratis.

Mart 20 dec 2021
Reageer
E

Goedkoop traagschuim matras

Op bedderie.nl heb ik een paar weken geleden een goedkoop traagschuim matras gekocht. Hiervoor had ik een vrij hard matras waardoor ik redelijk veel last kreeg. Een vriend van mij raadde mij aan een traagschuim matras te kopen. Met een traagschuim matras neem je een goede houding aan en je voelt minder druk op je lichaam. Dit kan ik helemaal beamen. Ik merk dat ik minder last heb wanneer ik wakker wordt. Heel blij met mijn aankoop. Bedderie.nl is een goede winkel want ze hebben precies geleverd wat ik besteld had. Ze hebben ook veel verschillende producten. Heel veel matrassen, maar ook boxsprings, bedden, beddengoed en nog veel meer. Bedderie.nl is gewoon een goede winkel waar je prima kunt shoppen. De prijzen zijn ook goed voor wat ze aanbieden.

Esther 7 dec 2021
Reageer
Beste bedden en beddengoedwinkels

Dit zijn de beste bedden en beddengoedwinkels van april 2023.

Over Bedderie.nl

Het assortiment van Bedderie.nl bestaat uit alles wat met slapen te maken heeft. Denk hierbij aan dekbedovertrekken, beddengoed, matrassen, hoeslakens, moltons en hoofdkussens. Bedderie.nl heeft naast een webshop ook een beddenspeciaalzaak te Heerenveen, genaamd Bedderie de Boer. Het doel van dit bedrijf is om de klant een optimale nachtrust te bieden. De consument kan zich volledig richten op het genieten van een comfortabele nachtrust door het deskundige advies, enorme inspiratie van de verkopers en de ruime keuze aan artikelen.