Beddenreus

Beddenreus

3.0 reviewscore • 2 reviews
L

Beddenreus oplichtersbedrijf

Heel slecht bedrijf. Ze kwamen onze boxspring met 2 man brengen in een bus, prima dacht ik want ze zouden het ook in elkaar zetten. Ik ging beneden wachten en ze riepen me van het is klaar hoor, dus ik kom naar boven en zie dat het bed gewoon helemaal scheef staat dus ik zeg dat tegen die beste mannen en die zitten me af te snauwen van zo hoort het en anders had je maar een duurder bed moeten kopen. Ik dacht wat krijgen we nou toch, was overdonderd dus ze kwamen er nog mee weg ook. Nu kan ik mijn verhaal over hen schrijven, het zijn oplichters, niet meer en niet minder. Ze moeten zich schamen, het bed was in totaal bijna 600 euro dan verwacht je dat het goed is maar dat blijkt dus van niet!

Lisanne 21 feb 2020
Reageer
D

Beddenreus Cosmos

Voor 288 euro heb je bij Beddenreus een 2-persoons boxspring. Volgens mij het goedkoopst mogelijke en hij ligt zeer goed. Ik snap dat je het niet kan vergelijken met een 1000 euro variant maar voor deze prijs is het zeker een koopje wat je ervoor krijgt. Beddenreus heeft me goed geholpen, kwamen het bezorgen en installeren, prima service.

Dennis 15 feb 2020
K

Beddenreus heeft inderdaad veel keuze ook in het lagere segment met goedkopere prijzen. Waar het voorheen naar mijn mening vooral de duurdere merken verkocht, bieden ze nu ook goedkopere merken aan. Uitstekende winkel met heel veel keuze! En we zijn ook nog eens goed geholpen.

Kim 8 jun 2021
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van december 2023.

Over Beddenreus

Bij Beddenreus staat de klant centraal en dat is goed te merken aan de uitstekende service die zij bieden. Met een ruim assortiment aan betaalbare bedden en matrassen is er voor ieder wat wils. Of je nu op zoek bent naar een boxspring, een ledikant of een lattenbodem, bij Beddenreus vind je het allemaal. Het personeel is deskundig en behulpzaam en staat altijd voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Daarnaast worden de producten snel en efficiënt geleverd en is de kwaliteit van de producten zeer goed. Kortom, Beddenreus is dé plek voor iedereen die op zoek is naar een betaalbaar bed of matras van hoge kwaliteit.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.beddenreus.nl
  • info@beddenreus.nl