Bedden

Beddenreus

2 reviews
50% positief
50% negatief

Beddenreus haar motto is dat iedereen lekker moet kunnen slapen en uitgerust wakker kan worden, zodat je energiek aan je dag kunt beginnen. Dit bedrijf verkoopt vrijwel alles als het gaat om bedden, van boxsprings tot ledikanten en van nachtkastjes tot bedbodems van topkwaliteit voor een lage prijs.

Beddenbriljant is van alle bedden en beddengoedwinkels de beste keuze.

Bezoek Beddenbriljant


Reviews (2)

 • Lisanne

  Beddenreus oplichtersbedrijf

  Heel slecht bedrijf. Ze kwamen onze boxspring met 2 man brengen in een bus, prima dacht ik want ze zouden het ook in elkaar zetten. Ik ging beneden wachten en ze riepen me van het is klaar hoor, dus ik kom naar boven en zie dat het bed gewoon helemaal scheef staat dus ik zeg dat tegen die beste mannen en die zitten me af te snauwen van zo hoort het en anders had je maar een duurder bed moeten kopen. Ik dacht wat krijgen we nou toch, was overdonderd dus ze kwamen er nog mee weg ook. Nu kan ik mijn verhaal over hen schrijven, het zijn oplichters, niet meer en niet minder. Ze moeten zich schamen, het bed was in totaal bijna 600 euro dan verwacht je dat het goed is maar dat blijkt dus van niet!

  Lisanne 21 feb 2020

 • Dennis

  Beddenreus Cosmos

  Voor 288 euro heb je bij Beddenreus een 2-persoons boxspring. Volgens mij het goedkoopst mogelijke en hij ligt zeer goed. Ik snap dat je het niet kan vergelijken met een 1000 euro variant maar voor deze prijs is het zeker een koopje wat je ervoor krijgt. Beddenreus heeft me goed geholpen, kwamen het bezorgen en installeren, prima service.

  Dennis 15 feb 2020