BCC

BCC

4.4 reviewscore • 10 reviews
N

Lof voor bcc in moeilijke tijden

Ondanks de duidelijke uitdagingen waarmee BCC momenteel wordt geconfronteerd, kwam onze bestelling nog steeds op tijd aan. Deze betrouwbare service, zelfs tijdens moeilijkheden, benadrukt de integriteit en toewijding van het bedrijf. Gedurende de jaren hebben we alleen maar positieve ervaringen gehad met BCC. We hopen oprecht dat ze deze storm overleven en hun positie in de markt behouden, omdat kwaliteit en betrouwbaarheid als deze zeldzaam zijn.

Niels 21 sep 2023
Reageer
P

Teleurstelling met bcc's service

Onlangs kocht ik een oven bij BCC, en helaas was het product defect. Begrijpelijkerwijs kunnen bedrijven soms te maken hebben met financiële uitdagingen, maar als klant verwachtte ik toch enige vorm van ondersteuning. Hoewel BCC mij doorverwees naar Inventum, leidde dit niet tot een oplossing. Dit heeft mijn vertrouwen in BCC beschadigd.

Patrick 20 sep 2023
Reageer
C

Uitzonderlijke klantenservice

Van het begin tot het einde van mijn aankoop bij BCC was de ervaring opmerkelijk positief. De medewerkers die mijn bestelling leverden waren niet alleen professioneel, maar ook bijzonder hartelijk. Bovendien was het mogelijk om mijn leverdatum naar voren te halen. Door zulke ervaringen ben ik keer op keer teruggekomen bij BCC en ik blijf hopen op hun voortdurende succes.

Carlos 19 sep 2023
Reageer
A

Vlotte service en vakbekwaamheid

Mijn recente bezoek aan BCC in Almere was uiterst bevredigend. Deskundig advies in de winkel zorgde ervoor dat ik snel kon beslissen en de installatie thuis werd efficiënt uitgevoerd door bekwame monteurs. Dit soort professionaliteit is precies waarom ik vertrouwen heb in BCC en ik ook hoop dat ze nog lang blijven bestaan!

Anne 18 sep 2023
Reageer
M

Waarom bcc essentieel is

BCC onderscheidt zich van andere elektronicazaken, vooral vanwege hun klantenservice. Mijn aankopen daar zijn meestal probleemloos verlopen, en als er ooit een probleem was, kwam BCC met een effectieve oplossing. De mogelijkheid dat BCC zou kunnen verdwijnen baart me zorgen, omdat het vinden van een vergelijkbare service elders een uitdaging zal zijn.

Michiel 17 sep 2023
Reageer
J

Een onvergetelijke winkelervaring

Door de jaren heen heb ik een voorkeur ontwikkeld voor BCC wanneer ik elektronica nodig heb. Mijn meest recente bezoek aan hun vestiging in Muiden heeft deze voorkeur versterkt. Een behulpzame medewerker met een groot gevoel voor humor en diepgaande kennis leidde me door het aankoopproces. Zijn inzet om te helpen, zelfs buiten de winkel, toonde een niveau van klantenservice dat zeldzaam is.

Jesper 8 sep 2023
Reageer
T

Naadloos en professioneel bestelproces

Online bestellen bij BCC was een fluitje van een cent. De communicatie over mijn bestelling en de leveringsdatum was helder en accuraat. Toen de producten arriveerden, waren ze precies op het geplande tijdstip daar en de installatie werd vakkundig uitgevoerd. Zelfs onder minder ideale weersomstandigheden bleven de bezorgers professioneel en hoffelijk.

Tom 7 sep 2023
Reageer
D

Onverklaarbare vertragingen

Ondanks dat BCC bekend staat om snelle leveringen, was mijn recente ervaring helaas het tegenovergestelde. Het wachten op mijn computer duurde bijna twee weken, wat onbegrijpelijk was. Dit staat in schril contrast met online winkels waar levering meestal de volgende dag plaatsvindt. Hoewel ik BCC waardeer, was dit een teleurstellende ervaring.

Daan 7 sep 2023
Reageer
S

Vriendelijk en deskundig personeel

Bij de BCC zijn ze altijd erg vriendelijk en behulpzaam. Wanneer ik een nieuw apparaat koop, haal ik die indien beschikbaar bij de BCC. Of het nou een televisie of koffiezetapparaat is, ik ga naar de BCC. Ze geven mij altijd goed advies over hun producten en ze hebben altijd wel een goede voorraad. Het laatste wat ik bij de BCC heb gekocht is een LG OLED televisie en het is echt een prachtig apparaat! Super beeldkwaliteit en goed geluid. BCC stelt mij nooit teleur. Om mijn waardering te tonen, schrijf ik deze review. Qua prijzen scheelt het niet veel met andere grote elektronicawinkels, maar ik stel de klantvriendelijkheid en deskundigheid zeer op prijs. Het zijn ook gewoon fijne winkels om te komen en ze hebben altijd een passend product op voorraad. Ik ben niet iemand die eindeloos gaat vergelijken. Ik wil gewoon de winkel verlaten met een goed product en goede producten hebben ze!

Stefan 4 jun 2021
Reageer
J

Installatieservice is top

Afgelopen week een wasmachine bij BCC besteld en ik moet zeggen dat het al met al een zeer goede ervaring was. De wasmachine had ik met een leuke korting op de kop weten te tikken en met de installatieservice hebben ze hem ook bij mij thuis aangesloten.

Alles verliep sneller dan dat ik had verwacht. Ik zag er namelijk wel een beetje tegen op. De nieuwe wasmachine was echter binnen enkele ogenblikken geplaatst en de oude namen ze retour. Super handig! Ik heb mij zorgen lopen maken om niks...

Volgende keer ga ik zeker weer bij BCC bestellen. De installatieservice is helemaal top!

John 24 apr 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juni 2024.

Over BCC

Er zijn 10 reviews geschreven over BCC op Reviews.nl. Met een 4.4 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.bcc.nl
  • info@bcc.nl