S

Vriendelijk en deskundig personeel

Bij de BCC zijn ze altijd erg vriendelijk en behulpzaam. Wanneer ik een nieuw apparaat koop, haal ik die indien beschikbaar bij de BCC. Of het nou een televisie of koffiezetapparaat is, ik ga naar de BCC. Ze geven mij altijd goed advies over hun producten en ze hebben altijd wel een goede voorraad. Het laatste wat ik bij de BCC heb gekocht is een LG OLED televisie en het is echt een prachtig apparaat! Super beeldkwaliteit en goed geluid. BCC stelt mij nooit teleur. Om mijn waardering te tonen, schrijf ik deze review. Qua prijzen scheelt het niet veel met andere grote elektronicawinkels, maar ik stel de klantvriendelijkheid en deskundigheid zeer op prijs. Het zijn ook gewoon fijne winkels om te komen en ze hebben altijd een passend product op voorraad. Ik ben niet iemand die eindeloos gaat vergelijken. Ik wil gewoon de winkel verlaten met een goed product en goede producten hebben ze!

Stefan 4 jun 2021
Reageer
J

Installatieservice is top

Afgelopen week een wasmachine bij BCC besteld en ik moet zeggen dat het al met al een zeer goede ervaring was. De wasmachine had ik met een leuke korting op de kop weten te tikken en met de installatieservice hebben ze hem ook bij mij thuis aangesloten.

Alles verliep sneller dan dat ik had verwacht. Ik zag er namelijk wel een beetje tegen op. De nieuwe wasmachine was echter binnen enkele ogenblikken geplaatst en de oude namen ze retour. Super handig! Ik heb mij zorgen lopen maken om niks...

Volgende keer ga ik zeker weer bij BCC bestellen. De installatieservice is helemaal top!

John 24 apr 2021
Reageer
Beste elektronica en witgoedwinkels

Dit zijn de beste elektronica en witgoedwinkels van december 2022.

Over BCC

BCC bestaat al sinds 1969 en met inmiddels 61 winkels is het een vertrouwde naam in consumentenelektronica. Bij BCC houdt het niet op bij alleen advies in hun winkels. Via de Live Chat staan de productspecialisten van BCC voor je klaar. Je krijgt rechtstreeks op je scherm antwoord op al je vragen. BCC biedt ook een service genaamd Click & Collect. Dit stelt je in staat je product 4 uur na bestelling op te komen halen bij een BCC winkel naar keuze. Ook regelt BCC gratis de bezorging en is het mogelijk dat jouw apparaat bij je thuis geïnstalleerd wordt.

  • Nog niet geverifieerd