Banggood

Banggood

4.5 reviewscore • 10 reviews
L

Fantastische gedetailleerd Defender model

Ik ben onder de indruk van het 1/24 schaalmodel van een Defender dat ik onlangs bij Banggood heb aangeschaft. De details en afwerking van het model zijn van hoge kwaliteit, en het rijdt vlot met een redelijke kracht en duurzame looptijd. Het begeleidende handboek is duidelijk en nuttig, hoewel ik merk dat er geen reserveonderdelen beschikbaar zijn, wat teleurstellend is. Dit is het enige minpunt aan dit model, vooral omdat ik zelfs geen reservebatterij kan vinden. Ik hoop dat dit in de toekomst zal verbeteren, want dit is het enige dat mijn ervaring met dit model tempert. Als er reserveonderdelen beschikbaar komen, zou ik niet aarzelen om dit model aan vrienden aan te bevelen.

Lucas 20 okt 2023
Reageer
D

Innovatief product met variabele kwaliteit

Ik ben over het algemeen tevreden met mijn recente aankoop. Het betreft een innovatief product dat afhankelijk van de verkoper varieert in kwaliteit. De verzending verliep soepel, met effectieve tracking via USPS, waardoor ik mijn pakket gemakkelijk kon volgen. Echter, vaak worden de producten in zakken verzonden, wat resulteert in enige schade aan de verpakking. Gelukkig had dit geen invloed op de functionaliteit van het product zelf, dat tot nu toe altijd in perfecte staat is gebleken. Dit soort kleinigheden kunnen verbeterd worden voor een nog betere klanttevredenheid. Over het algemeen ben ik blij met mijn aankoop en waardeer ik de inspanningen van het bedrijf om innovatieve producten te leveren.

Dirk 8 nov 2023
Reageer
J

Sportwatch Zeblaze GTS 3 Pro

Mijn ervaring met de Zeblaze GTS 3 Pro sportwatch is zeer positief geweest. Dit horloge, dat zowel modern als betaalbaar is, biedt een scala aan functies die het gebruik ervan aangenaam maken. De vloeiende interface en de oogstrelende kleuren en helderheid van het scherm zijn opvallende kenmerken. In eerste instantie was ik teleurgesteld toen ik vernam dat het horloge uitverkocht was, maar mijn geduld werd beloond toen het toch beschikbaar kwam. Ik waardeer de inspanningen van Banggood, die mijn verwachtingen overtroffen met hun klantgerichte service. Ik zou dit horloge zeker aanraden voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle, functionele en betaalbare sportwatch.

Jan 7 nov 2023
Reageer
K

Uitstekend apparaat ondanks langere wachttijd

Mijn recente aankoop bij Banggood was een aangename verrassing. Het product was tijdelijk uitverkocht, wat resulteerde in een langere wachttijd dan normaal, maar het was het wachten waard. Bij ontvangst was ik onder de indruk van de kwaliteit en functionaliteit van het apparaat. Het is eenvoudig te bedienen en biedt diverse opties voor lichtintensiteit en warmte, wat het een veelzijdig en nuttig item maakt. Het moderne ontwerp en het niet-verblindende licht maken het een ideale toevoeging aan mijn huis. Dit product heeft mijn verwachtingen overtroffen en ik zou het zeker aanbevelen aan anderen.

Klaas 6 nov 2023
Reageer
B

Een decennium van tevredenheid bij Banggood

Al meer dan tien jaar ben ik een sporadische maar tevreden klant bij Banggood. Gedurende deze tijd heb ik nooit problemen ondervonden met mijn bestellingen. De leveringen zijn consistent binnen twee weken en ik heb nog nooit een claim hoeven indienen. De gratis verzendoptie en de concurrerende prijzen zijn voor mij grote voordelen. Hoewel het merendeel van de producten uit Azië komt, waardeer ik het beschikbare Tsjechische magazijn, gezien ik in Tsjechië woon. De zeldzame keren dat ik iets nodig heb dat lokaal beschikbaar is, ben ik extra blij. Banggood's consistente service en de betrouwbaarheid van de postdiensten, zelfs over duizenden kilometers, zijn indrukwekkend en waarderen.

Bert 26 okt 2023
Reageer
D

Vertrouwen in Banggood

Als langdurige klant van BANGGOOD wil ik mijn positieve ervaringen delen. In de loop der jaren ben ik slechts enkele keren problemen tegengekomen, maar deze werden steeds snel en naar tevredenheid opgelost door het bedrijf. Wat mij vooral aanspreekt, is het uitgebreide assortiment dat tegen redelijke prijzen wordt aangeboden. Ook de verzendkosten blijven laag, wat een groot pluspunt is. Een ander aspect dat vermeldenswaardig is, is het ontbreken van misleidende aanbiedingen, wat bijdraagt aan het opbouwen van vertrouwen. Dit alles maakt dat ik keer op keer terugkeer naar BANGGOOD voor mijn online aankopen.

Dirk 26 okt 2023
Reageer
M

Wisselende aankopen met prima service

Mijn ervaring met Banggood is tweeledig. Enerzijds waardeer ik hun uitstekende communicatie en klantenservice, die steeds vriendelijk en behulpzaam zijn geweest. Anderzijds was er een vertraging in de levering van mijn bestelling door een tekort aan voorraad. Dit zorgde voor enige frustratie, maar de klantenservice stelde mij gerust dat alles in orde zou komen. Na een aantal weken wachten, kwam het bestelde product eindelijk aan en voldeed het aan mijn verwachtingen. Hoewel de wachttijd een tegenvaller was, maakte de uiteindelijke kwaliteit van het product en de professionele klantenservice veel goed.

Martijn 26 sep 2023
Reageer
J

Snelle levering van fiets

Mijn recente ervaring met het bestellen van een fiets bij Banggood was uiterst positief. Ik plaatste mijn bestelling op 5 september en was aangenaam verrast toen de fiets al op 14 september werd geleverd. Alles was in orde met de fiets, maar ik merkte dat ik de specificaties van de 'on-board computer' miste. Toen ik hierover contact opnam met Banggood, reageerden ze onmiddellijk en stuurden ze me een link naar de benodigde informatie. Deze snelle en behulpzame reactie heeft mijn tevredenheid met Banggood versterkt. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop en zou Banggood zonder twijfel aanbevelen aan anderen.

Jasper 21 sep 2023
Reageer
S

Consequent positieve ervaringen

Mijn ervaringen met Banggood zijn consequent positief geweest. Een van de belangrijkste redenen hiervoor is hun concurrerende prijsstelling. Ze komen altijd hun beloftes na, wat vertrouwen wekt. Hoewel de verwachte levertijd ongeveer drie weken is, heb ik gemerkt dat de meeste artikelen vaak al binnen twee weken arriveren. Dit snellere leveringsproces heeft mij positief verrast. Als liefhebber van radiografisch bestuurbare vliegtuigen, waardeer ik de betaalbare prijzen van Banggood enorm, omdat deze hobby anders wellicht te kostbaar voor mij zou zijn. Dankzij Banggood kan ik mijn hobby blijven uitoefenen zonder mijn budget te overschrijden.

Sander 20 sep 2023
Reageer
M

Jaren vaste prik bij Banggood

Al vele jaren koop ik diverse producten bij Banggood en mijn ervaringen zijn altijd positief geweest. Ik heb nooit teleurstellingen ervaren, wat getuigt van hun betrouwbaarheid en consistentie. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend en de snelheid waarmee ze werken is indrukwekkend. De beschrijvingen van de producten zijn altijd eerlijk en nauwkeurig, wat mij een gevoel van zekerheid en vertrouwen geeft bij elke aankoop. De klantenservice is vriendelijk en professioneel, wat bijdraagt aan mijn positieve ervaring met het bedrijf. Ik heb volledig vertrouwen in de integriteit en de ethische normen van Banggood. Ik ben dankbaar voor de rol die Banggood speelt in mijn leven en kijk uit naar nog vele jaren van vruchtbare samenwerking.

Maarten 18 sep 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van februari 2024.

Over Banggood

Banggood, opgericht in 2006 in Guangzhou, is een wereldwijd toonaangevende direct-to-consumer online retailer die een breed scala aan goed geselecteerde en kosteneffectieve producten biedt aan zijn 66 miljoen geregistreerde gebruikers. Met een wereldwijd bereik in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten hebben ze zich gevestigd als een betrouwbare naam in de online retailwereld. De Banggood-APP is in 2021 een van de meest gedownloade winkel-apps in Europa, wat getuigt van zijn populariteit en gebruiksgemak. Met meer dan 100.000 betrouwbare leveranciers biedt Banggood nu een indrukwekkend assortiment van 30 categorieën en 1.000.000 producten van superieure kwaliteit. Het bedrijf heeft ook geïnvesteerd in het verbeteren van de klantenservice en biedt een professionele 24/7 service, inclusief een efficiënt logistiek en fulfilmentsysteem. Bij Banggood staat klanttevredenheid voorop.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://banggood.com
  • service@banggood.com