Baby en kind

Baby-Dump

3 reviews
33% neutraal
67% negatief

Reviews (3)

 • Jarno

  Zeer slechte service bij online bestellingen

  Op zich een goede winkel voor je kind of baby, maar de service is gewoon uit zeer slecht.

  Je besteld producten. Het duurt enorm lang voordat je überhaupt een bestelbevestiging ontvangt. Dan zijn er producten niet op voorraad. Daar ontvang je wel een mailtje van waarin ze aangeven dat het een week later geleverd word.

  Maar voor de duidelijkheid: 17 november 2021 een bestelling geplaatst en nu 26 januari 2022 moet ik nog de producten krijgen.
  De producten op nalevering zouden een week later geleverd worden.
  Je hoort er nooit niks meer van dat ze op de datum in hun eigen mail niet geleverd gaat worden.
  Diverse keren gebeld en gemaild, via mail nooit een reactie ontvangen en via telefoon zeggen ze elke keer is onderweg.

  Nou dus geen winkel voor online bestellingen .

  Jarno 26 jan 2022

 • Liza

  Mooie winkel slechte site

  Ik ga graag naar een baby dump om te shoppen voor ons kleine meisje, ik vind deze winkels namelijk erg mooi en ze hebben altijd kleertjes en dergelijke van hoge kwaliteit.
  Maar ook reiswiegjes, aankleedkussens en noem maar op, alles hebben ze daar wel.

  Je moet alleen niet online willen bestellen want dan ben je wel even bezig. Wat een super onhandige en on efficiënte website hebben zij zeg, ik word er daar echt niet wijzer van

  Liza 4 jan 2020

 • Chanine

  Lange levertijd

  Het babykamertje van ons kleintje hadden wij bij babydump besteld en we waren hier ontzettend blij mee. Het was precies wat we wilden hebben en toen we het in de winkel zagen waren we er gelijk verliefd op, dit is wat we zochten.

  Helaas hield daar de positiviteit ook mee op. De levertijd was ontzettend lang en toen deze verstreken was hadden wij ons kamertje nog steeds niet ontvangen en het meest gekke was nog dat niemand ons kon vertellen hoe lang het nog zou gaan duren.

  Al met al hebben we denk ik zo’n maand extra moeten wachten en was het uiteindelijk nog maar net op tijd klaar voor ons kleintje geboren werd.

  Chanine 29 nov 2019