Baby-Dump

Baby-Dump

3.3 reviewscore • 3 reviews
I

Baby dump is heel betrouwbaar

We hebben meerdere keren besteld bij Baby Dump en ook hun winkel in Gent bezocht. Elke keer zijn we onder de indruk van hun service. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteitsproducten en service.

Ineke 2 nov 2023
Reageer
L

Mooie winkel slechte site

Ik ga graag naar een baby dump om te shoppen voor ons kleine meisje, ik vind deze winkels namelijk erg mooi en ze hebben altijd kleertjes en dergelijke van hoge kwaliteit.
Maar ook reiswiegjes, aankleedkussens en noem maar op, alles hebben ze daar wel.

Je moet alleen niet online willen bestellen want dan ben je wel even bezig. Wat een super onhandige en on efficiënte website hebben zij zeg, ik word er daar echt niet wijzer van

Liza 4 jan 2020
Reageer
C

Lange levertijd

Het babykamertje van ons kleintje hadden wij bij babydump besteld en we waren hier ontzettend blij mee. Het was precies wat we wilden hebben en toen we het in de winkel zagen waren we er gelijk verliefd op, dit is wat we zochten.

Helaas hield daar de positiviteit ook mee op. De levertijd was ontzettend lang en toen deze verstreken was hadden wij ons kamertje nog steeds niet ontvangen en het meest gekke was nog dat niemand ons kon vertellen hoe lang het nog zou gaan duren.

Al met al hebben we denk ik zo’n maand extra moeten wachten en was het uiteindelijk nog maar net op tijd klaar voor ons kleintje geboren werd.

Chanine 29 nov 2019
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van april 2024.

Over Baby-Dump

Baby-Dump is een winkel voor ouders die op zoek zijn naar betaalbare babyproducten. Het assortiment is gevarieerd en bevat alles, van kinderwagens en autostoelen tot kleding, speelgoed en beddengoed. De winkel heeft een ruime opzet en de medewerkers zijn vriendelijk en deskundig. Ze zijn altijd bereid om te helpen en advies te geven over welke producten het beste zijn voor jou en je baby. Het enige nadeel is dat de kwaliteit van sommige producten niet altijd even hoog is, dus het is belangrijk om goed onderzoek te doen voordat je iets koopt. Maar voor iedereen die gaat betaalbaarheid is Baby-Dump zeker een mogelijkheid.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.baby-dump.nl
  • verkoop@baby-dump.nl