AutobandenCollectief.nl

AutobandenCollectief.nl

4.8 reviewscore • 6 reviews
M

Twee keer helemaal top

Ik heb nu twee keer banden besteld bij deze leverancier en beide keren waren positieve ervaringen. Ik stelde na de aankoop ook vragen per e-mail en ontving binnen één dag keurige antwoorden. De banden werden geleverd vanuit Duitsland, wat voor mij geen probleem was, maar de levering duurde soms iets langer dan verwacht. Desondanks waren de prijzen hier het meest concurrerend voor de specifieke banden die ik nodig had.

Marieke 10 jun 2023
Reageer
H

Snelle reactie en directe feedback

Na mijn vraag kreeg ik snel een reactie en vervolgens ook directe feedback over de DOT-code van de banden die ik wilde bestellen. Ik heb de banden besteld, ze werden snel geleverd en inderdaad met de juiste DOT-code. Mijn montagepartner heeft ook goed werk geleverd. Kortom, zowel de banden als de service waren uitstekend.

Henk 29 sep 2023
Reageer
S

Snelle keurige levering, let niet op negativiteit

De banden werden snel en keurig geleverd, ondanks enige zorgen vanwege negatieve beoordelingen. Er was een vraag over het grote verschil in balanceerlood bij één band, maar de klantenservice beantwoordde deze snel en adequaat, wat heel fijn was. Ik ben erg tevreden, een dikke tien verdiend van mij bij deze review.

Sandra 26 aug 2023
Reageer
J

Prima banden voor prima prijs

Ik ontdekte deze gebruiksvriendelijke website via de Autoweek banden calculator. Wat me meteen opviel, waren de eerlijke prijzen die hier werden aangeboden. Mijn ervaring met deze website en de Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6-banden was overwegend positief.Wat betreft de prijzen, ik vond ze eerlijk en concurrerend in vergelijking met andere aanbieders.

Jan 26 jul 2023
Reageer
A

Demo banden besteld

In het begin had ik wat vragen over 'Demo banden' bij mijn bestelling, maar na een vraag werd me duidelijk gemaakt wat dit inhield. Ik heb de banden besteld en ze liggen al onder mijn auto. De service van Simone was uitstekend en duidelijk. Ik ben een blije klant geworden van Autobandencollectief.

Anita 29 jun 2023
Reageer
P

Heldere informatie

De informatie was helder en er was goede communicatie bij de bestelling. Toch was er een verschil in montagekosten tussen de opgegeven prijs en wat de garage uiteindelijk berekende. Ik merkte dit op maar heb er niet tegen geprotesteerd. Ik vond het gewoon een fijne afhandeling en kon niet klagen.

Peter 31 mei 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van mei 2024.

Over AutobandenCollectief.nl

AutobandenCollectief.nl is een uitstekende website voor mensen die behoefte hebben aan hoogwaardige autobanden tegen scherpe prijzen. De website biedt een breed scala aan autobanden van verschillende merken en maten. Het is gemakkelijk om door de website te navigeren en de productbeschrijvingen zijn duidelijk en informatief. De prijzen van de autobanden zijn zeer redelijk en er zijn vaak kortingsacties beschikbaar, waardoor de prijzen nog scherper worden. AutobandenCollectief.nl biedt ook de mogelijkheid om de autobanden bij een van de aangesloten garages te laten monteren. Ben je op zoek naar banden? Dan kun je een kijkje nemen op de website van AutobandenCollectief.nl.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.autobandencollectief.nl
  • info@autobandencollectief.nl