Ardoer Camping Westhove

Ardoer Camping Westhove

4.1 reviewscore • 10 reviews
L

Een prachtig onderhouden camping

Deze camping straalt pracht en perfectie uit met een keurig onderhouden terrein. Er is echter één klein minpuntje: het springkussen in de kampeerzone is open van 9 uur 's ochtends tot maar liefst 20:30 uur 's avonds. Zelfs wanneer het springkussen leegloopt, blijven kinderen tot 21:30 uur springen, wat voor gasten op zoek naar rust en stilte een lichte hinder kan zijn. Het sanitairgebouw verdient daarentegen lof vanwege de netheid, hoewel de beperkte beschikbaarheid van slechts 4 toiletten 's ochtends tot wachtrijen kan leiden.

Linda 7 sep 2022
Reageer
P

Geen herhaalbezoek voor onze familie

Ons recente verblijf op deze camping, mijn man, mijn 14-jarige zoon en ik, liet ons met gemengde gevoelens achter. Hoewel de camping er keurig uitzag, ontbrak het aan activiteiten die geschikt waren voor onze leeftijdsgroep. De camping lijkt vooral gericht te zijn op jonge gezinnen, wat betekent dat na 23:00 uur de stilte overheerst. Een gezellig plekje om te ontspannen bij de winkel of wat achtergrondmuziek ontbreekt. Gelukkig maakten de omgeving en de nabijheid van de zee veel goed. Desondanks hebben we besloten dat dit ons laatste bezoek aan deze camping was.

Pieter 20 aug 2022
Reageer
I

Best matig helaas

Dat huisje waar we in kwamen te zitten was echt oud maar dan denk je nog van okeoke we zien het wel.

Dan is de buitenspeeltuin dicht en is de animatie ook niet je van het.
Bekruipt je toch een gevoel dat we teveel betaald hebben jammer genoeg maar hebben we zelf er maar wat van proberen te maken.

Illias 12 aug 2022
Reageer
F

Camping ideaal voor de kids!

De camping is erg leuk en netjes. Het is jammer dat er geen buitenzwembad is, maar het binnenzwembad is erg leuk. Het sanitair is netjes en je kunt gratis gebruik maken van vaatwassers en douches, alhoewel de douche tijd wel beperkt is. De snackbar is prima, maar de pizza's en patat waren niet altijd even goed. De binnenspeeltuin was een hit bij onze kinderen en het animatieteam was enthousiast en organiseerde leuke activiteiten.

Familie Manen 28 jul 2022
Reageer
L

Een geweldige plek voor jonge kinderen

Na vorige zomer op Westhove te hebben doorgebracht, besloten we dit jaar terug te keren, wat op zichzelf al veel zegt. Een opvallende verbetering was het gebruik van betontegels op de kampeerplaatsen, wat een zegen bleek te zijn, vooral na een regenachtig verblijf vorig jaar. Het animatieteam verdient oprecht complimenten voor hun inzet en creatieve activiteiten. Kortom, deze camping biedt een ontspannende en plezierige ervaring voor gezinnen met jonge kinderen.

Laura 21 jul 2022
Reageer
A

Fijne vakantie maar twijfels..

Fijne camping met nette en schone sanitair we hebben best genoten.
Er is een fijne winkel alleen zijn de de pizzas uit de snackbar niet lekker en slecht van smaak.

Zit vrij dicht aan zee alleen is de weg ernaartoe niet geheel makkelijk.
Receptie is nieuw, maar komt koud over. Ook het personeel wat er rondloopt straalt nou niet de uitstraling uit van een gezellige sfeer uit en dat is best jammer.

Anneke & Herman 17 jul 2022
Reageer
K

Fantastisch voor gezinnen met kinderen

Voor de derde keer op deze locatie met kinderen verbleven, wat een droom is voor gezinnen. De verscheidenheid aan binnen- en buitenactiviteiten, ongeacht het weer, maakt deze plek geweldig. Vooral het binnenzwembad is een hit bij de kleintjes. Een bijkomend voordeel is het beleid van geen auto's op de kampeerplaatsen en de verplichte langzame rijstijl. Het sanitair is uitstekend onderhouden en wordt meerdere keren per dag gereinigd. De ligging dichtbij de zee en de prachtige fietsroutes dragen bij aan de charme. De vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel verdienen eveneens waardering. Het enige minpunt is het ontbreken van toezicht in het zwembad en de binnenspeeltuin, waardoor soms misbruik plaatsvindt door jongeren.

Karin 5 mei 2022
Reageer
P

Een aanrader, vooral in het laagseizoen

Deze goed onderhouden camping in de buurt van Domburg is een aanrader, vooral in het laagseizoen. Met 16 volwaardige badkamers, sommige met douches en andere met baden, is het ideaal voor gezinnen. Bovendien zijn er faciliteiten zoals een binnenspeeltuin, een buitenspeeltuin met een springkussen en een klein binnenzwembad om jonge gezinnen te vermaken, zelfs bij wisselvallig weer. De ligging is perfect en de omgeving biedt veel mogelijkheden. Niettemin waren er enkele punten van kritiek, zoals een minder vriendelijke telefonische ervaring, de beperking van 6 minuten douchetijd, en de wens naar meer sfeer op de camping.

Peter 30 okt 2021
Reageer
W

Erg leuke camping!

De camping heeft leuke staanplaatsen voor gezinnen en een leuk zwembad voor jong en oud, maar door het hoogseizoen wordt het niet voldoende schoongemaakt. Hygiëne is belangrijk, vooral tijdens de zomer. De camping heeft ook mooie nieuwe aanpassingen, maar het zou fijn zijn als er meer schaduwplekken bij het buitenbad zijn tijdens warme dagen.

Wouter en de kids 23 sep 2021
Reageer
J

Leuke camping voor rustzoekers met kleine kinderen

Ons verblijf van twee weken op deze schone camping liet ons met gemengde gevoelens achter. De staat van het sanitairgebouw verschilde afhankelijk van welk gebouw je gebruikte. We willen echter onze waardering uitspreken voor de schoonmaakploeg. Een kleine teleurstelling was het ontbreken van een gezellig plein waar gasten kunnen ontspannen en iets kunnen drinken. Daarnaast is er weinig te doen voor oudere kinderen en zorgt de aanwezigheid van beveiliging vanaf 22:00 uur ervoor dat kinderen al vroeg naar hun tenten worden gestuurd om de stilte te bewaren. We hebben vernomen dat de camping vooral gericht is op rustzoekers en liever geen oudere jeugd of tieners verwelkomt, wat resulteert in het ontbreken van animatie voor deze groep. Ondanks deze nadelen is de locatie perfect, vooral als je fietsen meeneemt om snel naar het strand te kunnen gaan. We zouden graag terugkeren, maar dat is momenteel niet haalbaar.

Johan 24 aug 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Domburg.

Over Ardoer Camping Westhove

Ardoer Camping Westhove is gelegen te Zuiverseweg 20 in Domburg. Deze camping biedt ruime kampeerplaatsen en comfortabele accommodaties, zoals stacaravans en chalets, voor een aangenaam verblijf te midden van de natuur. Gasten kunnen genieten van een scala aan faciliteiten en activiteiten op de camping, zoals beach volleybal, een animatieprogramma voor jong en oud, een Finse sauna, zonnebanken en een binnen- en buitenspeeltuin voor de kinderen. De omgeving van de camping biedt volop mogelijkheden voor ontspanning en verkenning, met prachtige stranden, pittoreske dorpjes en natuurgebieden binnen handbereik. Het ligt op 2 kilometer afstand van het centrum van Domburg, wat met het fietsverhuur op locatie gemakkelijk te bereiken is.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Domburg, Zeeland
  • https://www.westhove.nl
  • info@westhove.nl