Appartementencomplex Bosch en Zee

Appartementencomplex Bosch en Zee

4.3 reviewscore • 3 reviews
W

Voor herhaling vatbaar

Ons verblijf in het 4-persoons appartement comfort was een aangename ervaring. Hoewel het appartement misschien niet heel groot is, biedt het alles wat nodig is voor een comfortabel verblijf. De locatie was rustig en veilig, en we voelden ons meteen thuis. De omgeving is prachtig, met een heerlijk strand, mooie natuur en leuke winkels in de buurt. Er zijn veel bezienswaardigheden in de omgeving, waaronder Texel Wonen, het Juttersmuseum, het Oorlogsmuseum en Texelzoo. Er is zoveel te doen en te zien, we hadden niet genoeg tijd om alles te bekijken.

Wies 26 aug 2021
Reageer
M

Fijn en compact

Ons appartement, geschikt voor 4 personen, was comfortabel maar beter geschikt voor 2 volwassenen en eventueel nog een kind. De huisjes zagen er goed uit en waren van alle gemakken voorzien. Wij reisden met een hond en hadden direct naast het park een bos waar we gemakkelijk even uit konden. Ons verblijf was fijn en de locatie was ook dicht bij de kust, zowel lopend als met de fiets gemakkelijk te bereiken.

Margot 30 apr 2021
Reageer
J

Erg gastvrij

Onze verblijf in het appartement bij Hans, Grada en Willem was een geweldige ervaring. Vanaf het moment dat we aankwamen, werden we verwelkomd met 100% gastvrijheid van de eigenaars. Het appartement was knus en comfortabel, en we hebben echt genoten van ons verblijf. Het appartement was recent gerenoveerd en was prachtig ingericht. Het was gelegen aan de bosrand, wat betekende dat we genoten van een prachtig uitzicht en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Bovendien was het slechts een paar minuten lopen naar het gezellige centrum van De Koog, waar we genoten van de lokale winkels en restaurants. We kijken al uit naar onze volgende verblijf in deze prachtige accommodatie.

Jan 23 jan 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2023 in de omgeving van Texel.

Over Appartementencomplex Bosch en Zee
  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Texel, Waddeneilanden
  • https://www.boschenzee.nl