Allianz Global Assistance

Allianz Global Assistance

3.5 reviewscore • 10 reviews
M

Incredible klantenservice

Mijn hele ervaring met het boeken en gebruiken van de Allianz-verzekeringspolis was top. Hun website geeft duidelijk de verschillende polissen en hun voordelen weer, en het is gemakkelijk om te boeken. Ik diende een claim in nadat ik mijn reis moest annuleren vanwege een medische noodsituatie, wat ik snel en gemakkelijk kon doen met behulp van de eenvoudige instructies op de website. Ik werd volledig vergoed voor al het geld dat ik verloor binnen een week na het indienen van mijn claim. Dit was de beste ervaring die ik ooit heb gehad met een verzekering. Ik zal Allianz zeker gebruiken wanneer ik moet reizen en ik raad het ten zeerste aan aan iedereen die op reis gaat.

Marjanne 3 sep 2023
Reageer
H

30 dagen declaratie verwerkingstijd!!!!

verwerking van een declaratie die met spoed doorgezet is door een collega verzekeraar wordt nu gewoon simpel weg niet behandeld en komt in het bakje 30 dagen verwerkingstijd terecht.
Terwijl een collega vorige week telefonisch aan heeft gegeven dat dit vandaag 24 april met spoed verwerkt zou moeten worden? Hoe is dit mogelijk??? melding al doorgezet vanaf 8 april. Hmmm ik voel een leuke topic aankomen.

Opgelet weet met welke partij je zaken doet ingeval van schade claims. (ligt buiten mijn keuze of schuld namelijk) een tijdige oplossing hiervan dat is bij deze partij ver te zoeken. Een gewaarschud mens telt voor 2.

Jammer dan maar social media inzetten gelukkig heb ik een paar volgers ... succes jongens

Hitz 24 apr 2024
Reageer
B

niet volledig betaald

Ik kreeg te horen dat ik moest wachten tot ik een factuur ontving en deze niet hoefde te betalen omdat het plan de schade aan de auto dekte. De claim werd vertraagd en ik werd bedreigd met een late betaling, dus ik moest het betalen. Ik werd niet volledig vergoed voor de schade. Als ik rechtstreeks bij het verhuurbedrijf had gekocht, zou dit niet zijn gebeurd.

Bas 8 sep 2023
Reageer
D

Het claimproces was eenvoudig

Het claimproces verliep soepel . Ze hielden goede communicatie en behandelden onze claim op tijd. Het probleem werd snel opgelost en we ontvingen ons volledige bedrag terug binnen no time! Ideaal en Allianz stelt ons nooit teleur! Goede prijzen ook, geen budget maar daar krijg je ook wat voor terug. Echt super!

Dirk 7 sep 2023
Reageer
R

Nooit reactie gekregen

Ik heb hen gemaild nadat ik een claim had ingediend en ze accepteerden de claim, maar daarna had ik per ongeluk een claim ingediend voor 1 ticket terwijl ik er duidelijk 2 nodig had. Na het e-mailen kreeg ik nooit een reactie. Belachelijk en niet waar ik voor betaal. Nu ben ik geld kwijt, terwijl het overduidelijk is dat ik meer vergoed wilde hebben.

Richard 5 sep 2023
Reageer
M

Het was gemakkelijk om met hen te praten

Het was gemakkelijk om met begrip met hen te praten. Ik heb de app gedownload en ben doorgegaan met het indienen van de claim. Het was eenvoudig om de documenten te downloaden. Het verliep snel en gemakkelijk. De ondersteuning vanuit Allianz was ideaal en het voelde echt alsof ze aan onze kant stonden.

Marjolein 5 sep 2023
Reageer
M

Volledige terugbetaling

Na een zeer grondige beoordeling kreeg ik een volledige terugbetaling nadat ik een cruise moest annuleren vanwege gezondheidsredenen. De beoordelaar hield me op de hoogte, was altijd aangenaam en geruststellend! Juiste manier van handelen in mijn ogen en als je netjes alles op orde hebt is er niets aan de hand en betalen ze je gewoon uit!

Marleen 2 sep 2023
Reageer
G

kastje en muur

Ik moest meerdere keren heen en weer gaan om iemand te vinden die mijn vragen kon beantwoorden. Ik vraag me momenteel af waarom ik slechts ongeveer $200 minder krijg dan de kosten van de reis, exclusief belastingen en havengelden. Allianz beweert dat ik geld heb ontvangen van een andere verzekering, wat niet waar is, en ik probeer een uitleg te krijgen.

Gerard 29 aug 2023
Reageer
R

Cruise zonder kleren

Jullie waren zeer snel met het vergoeden van de items die ik moest vervangen vanwege mijn verloren/vertraagde bagage. Hoewel ik erg van streek was, maakten jullie mijn situatie iets gemakkelijker. Ik ga volgend jaar op cruise en zal jullie zeker weer bellen. Hopelijk arriveert mijn bagage op tijd. Bedankt voor jullie hulp en begrip. Geweldige verzekering!

Ronald 26 aug 2023
Reageer
J

touroperator failliet, geld terug

Onlangs heb ik een claim ingediend toen mijn touroperator failliet ging. Ik ontving het maximale bedrag van mijn polis zonder heen en weer te gaan, binnen twee weken na het indienen van mijn claim. Het proces was gemakkelijk en snel en fijn dat er zonder gedoe gewoon geld overgemaakt werd. Ik ken wel andere verhalen van vrienden..

Jesse 25 aug 2023
Reageer
Beste verzekeringen

Dit zijn de beste verzekeringen van juli 2024.

Over Allianz Global Assistance

Er zijn 10 reviews geschreven over Allianz Global Assistance op Reviews.nl. Met een 3.5 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Verzekeringen
  • https://www.allianz-assistance.nl
  • info@allianz-assistance.nl