Allianz Direct

Verzekering

Allianz Direct

6 reviews
67% positief
17% neutraal
16% negatief

Allianz Direct Auto voor alle soorten autoverzekeringen, WA, Beperkt Casco en All Risk.

Yarden is van alle verzekeringen de beste keuze.

Bezoek Yarden


Reviews (6)

 • L

  Goede autoverzekering maar geen online interface

  Na het importeren van een tweedehands auto uit Duitsland wou ik deze uiteraard graag verzekeren. Dit kon niet bij mijn huidige verzekeraar, omdat ze geen import auto's met een relatief hoog vermogen verzekeren. Dus ik moest opzoek naar een nieuwe verzekering voor mijn auto. Zodoende kwam ik bij Allianz terecht.

  Het voordeel was dat zij als een van de weinigen mijn nieuwe auto wouden verzekeren, alleen vind ik het een groot nadeel dat je niks online kunt regelen, zoals bij mijn oude autoverzekering. Alles gaat via de telefoon en op die manier ontstaat er ook veel miscommunicatie of afspraken die vervolgens niet doorgevoerd worden. Het was makkelijker geweest als je eenvoudig online je gegevens kan wijzigen en je schadeformulier kunt invullen. Helaas is dit niet het geval, maar ik had niet veel keuze. Hopelijk doen ze wat met deze kritiek.

  Leo 23 apr 2021

 • W

  Corona rijden amper autos en toch hoge tarieven

  Wanneer gaan jullie eens omlaag met de tarieven Allianz? Tijdens corona rijdt bijna niemand in een auto en qua ongelukken zal het ook minimaal zijn op het moment maar gewoon aan de huidige tarieven vasthouden natuurlijk... Heel gek. Denk er maar eens over na mensen, dit kan niet. Volgens mij heeft tot nu toe geen enkele autoverzekering de tarieven verlaagd wat zeker wel zou moeten! Geef 3 sterren omdat het niet perse met Allianz te maken heeft maar wil het toch even melden, het slaat immers helemaal nergens op.

  Werland 2 jun 2020

  • Q

   Er zijn zo veel verschillende auto verzekeringen en wanneer kies je dan de juiste, dat blijft altijd de vraag en een moeilijke keuze.
   Ik heb voor deze verzekering gekozen en zoals het er nu allemaal uitziet bevalt mij dit wel prima.
   De prijs kan natuurlijk altijd beter, maar ik mag niet klagen wat dat betreft.
   Er zijn veel verzekeringen die nog een stuk duurder zijn dan waar ik nu zit.

   Quin 26 jul 2021

 • P

  Allianz ontevreden

  Ik lees alleen maar goede berichten over Allianz, eerlijk gezegd snap ik dit niet zo goed. Ik ben hier helemaal niet tevreden over. Je betaalt hartstikke veel geld, terwijl je bij een andere verzekeringsmaatschappij veel goedkoper uit bent. Deze maatschappij heeft misschien een goede naam gemaakt, maar dan nog vind ik het dit geld echt niet waard hoor.

  Pim 1 mei 2020

  • L

   Beste Pim, Je hebt niet altijd keuze als je import auto's uit een duurder segment rijdt. Dan ben je vaak veroordeeld tot dit soort verzekeraars. Als je een goedkopere auto rijdt, zal ik zeker eens naar InShared kijken!

   Leo 23 apr 2021

 • J

  Crisis tijden

  In deze tijd, waarin we weer tegen een volgende financiële wereldcrisis aanlopen, ben ik maar weer extra blij met mijn goedkope autoverzekering.
  We mogen nu sowieso amper nog de deur uit dus vaker dan één keer per week gebruik ik mijn auto nu ook echt niet.
  Ondanks dat ik maar een schijntje betaal van wat je bij andere verzekeraars moet betalen, ben ik wel net zo goed verzekerd, dus in alle gevallen vind ik dat goed!

  Justen 26 mrt 2020

 • T

  Schadevrije jaren

  Hoe fijn is het om al jaren lang schadevrij te rijden en hier profijt van te hebben in de rekening. Ieder jaar dat wij weer schadevrij volbracht hebben, komt er een extra korting op het maandbedrag dat we hier kwaakt zijn voor onze autoverzekering. Inmiddels scheelt dit al heel erg veel geld dus hierdoor houden we iedere maand meer geld over.

  Theo 28 feb 2020

  • J

   Ik vind dit een hele goede autoverzekering.
   Je betaalt geen bijzonder hoog bedrag per maand.
   En het belangrijkste, ieder schadevrij jaar die je hebt met je auto, zorgt ervoor dat je maandbedrag lager wordt.

   Jeroen 30 mei 2021

  • S

   Iedere autoverzekering heeft dit. Wanneer je een jaar geen schade hebt gereden, krijg je het jaar daarop korting. Ieder jaar zonder schade zal dit verhoogd worden. Ik heb bijvoorbeeld nu 13 schadevrije jaren met een BM trede van 19. Ik kan het exacte percentage korting niet zien maar het is erg veel. Vaak zie je ook dat als je een kleine schade maakt dat mensen het niet aangeven, om zo hun schadevrije jaren te behouden.

   Simar 26 jul 2021

 • L

  Online afsluiten

  Deze autoverzekering heb je binnenste kortste keren via maar een paar stappen online afgesloten. Dat gaat zo eenvoudig dat het zo even tussen de bedrijven door gedaan kan worden. Ik ben een man die van aanpakken houd en niet te veel rompslomp er omheen wil hebben en wat dit betreft is Allianz precies goed. Je kunt zo aanvinken wat jij belangrijk vindt bij een verzekering en voor de een is dit meer dan voor de ander. Het mooie is dat er keuzes en gradaties in zijn.

  Lex 23 feb 2020

  • A

   Goed verzekerd zijn vind ik belangrijk! Het lijkt altijd onnodig tot het gelaat is en je er toch eentje nodig had. Allianz houdt hier rekening mee en zorgt dat je, voor een goede prijs, altijd goed verzekerd bent waar je ook gaat en dat je je hier nooit druk omgordt te maken. Wij zitten hier al jaren, ook toen het nog geen Allianz heette en zijn ook al jaren heel tevreden.

   Arjan 26 jul 2021