Allekabels.nl

Allekabels.nl

3.5 reviewscore • 2 reviews
F

Allerlei kabels besteld via allekabels.nl

Ik vind dit wel echt een super webshop met werkelijk iedere kabel die je kunt vinden. Ik moest een nieuwe computer stroomkabel hebben, super lastig te vinden maar via allekabels.nl ging dat vrij snel. Computer > stroomkabel > tadaa. Heb ook meteen lange iphone kabels gekocht + adapters en stopcontacten met aan/uit switch. Ideaal want nu moet ik iedere dag mijn stroomkabel van de kerstboom eruit halen, straks hoef ik alleen maar op een knopje te drukken. Ze hebben letterlijk alles, ook kerstversiering trouwens. Komt dinsdag binnen!

Ferdi 12 dec 2021
Reageer
M

Allekabels.nl gehackt

Zojuist onderstaande mail ontvangen, vind dit echt heel erg. Ik probeer overal hetzelfde wachtwoord te gebruiken omdat ik anders het overzicht helemaal kwijt raak. Had ik dus niet moeten doen? Ongelofelijk dat bedrijven zich zo laten hacken en bovendien wachtwoorden zo opslaan dat het blijkbaar omkeerbaar is.
De mail:

Beste klant van Allekabels,

Uw wachtwoord is gelekt bij een datalek en hebben wij om deze reden gewist. Laten we beginnen om onze welgemeende excuses aan te bieden voor eventuele overlast welke gepaard gaat met dit datalek en het feit dat dit nu pas duidelijk is geworden.

Ons bedrijf is op 23 augustus 2020 slachtoffer geworden van een hack door cybercriminelen en heeft daar meteen melding van gemaakt bij de Autoriteit Persoonsgegevens en de technologische beveiliging maximaal
opgeschroefd. Ondanks het feit dat de wachtwoorden van de klanten
zijn versleuteld werd hedenmorgen in de media melding gemaakt dat
er wachtwoorden van klanten zijn gekraakt. Uit intern onderzoek van
Allekabels is komen vast te staan dat het om een minderheid van de
klanten gaat. Alleen de wachtwoorden van klanten die zich voor 1
september 2018 geregistreerd hebben, kunnen worden gekraak Voor u is het belangrijk te weten dat dit ook om uw gegevens gaat.

Om de belangen van u als klant maximaal te beschermen heeft Allekabels besloten om onmiddellijk de wachtwoorden van deze klanten te wissen. Dat geldt dus ook voor uw wachtwoord. U zult bij uw eerste bezoek aan onze website een nieuw wachtwoord moeten kiezen.

Het is denkbaar dat u de komende periode oneigenlijk wordt benaderd met bijvoorbeeld phishing e-mail. Allekabels roept u dan ook op om extra waakzaam te zijn, hetgeen in deze tijd sowieso verstandig is. Heeft u hetzelfde wachtwoord elders gebruikt? Dan wordt dringend geadviseerd om direct en overal een ander wachtwoord te kiezen.

Indien u hier aanvullende vragen over heeft verwijzen wij u graag naar onze website https://www.allekabels.nl/faq-1504.php. Op een speciaal ingerichte informatiepagina zullen wij onze websitebezoekers up-to-date houden omtrent dit datalek.

Wij zijn bijzonder geschrokken van deze cyberhack en zal de kwestie diepgaand onderzoeken en alle noodzakelijke maatregelen nemen. We stellen alles in het werk om de belangen van u als klant optimaal te beschermen.

Martijn 16 apr 2021
Reageer
Beste elektronica en witgoedwinkels

Dit zijn de beste elektronica en witgoedwinkels van maart 2023.

Over Allekabels.nl